עבור לתוכן

סלולארי לאשתי, עד 1500 ש"ח (עם חריגות אם צריך)

Featured Replies

פורסם

לאשתי יש יום הולדת בקרוב, וחשבתי לקנות לה סלולארי חדש כדי להחליף את ה nokia 3120 העתיק שלה.

התקציב הוא בסביבות ה 1500 ש"ח, כשאין בעייה עם רכישה מחו"ל או יד שנייה.

יש לי העדפה לטלפון מבוסס android, אבל גם אייפון ישן יותר יכול להיות אופציה נחמדה.

חשוב:

1. קליטה טובה

2. חיי סוללה ארוכים מספיק (לפחות standby של יום וחצי).

3. מראה חיצוני אלגנטי.

4. גודל קטן יחסית. droid x לא בא בחשבון

5. מסך מגע

6. קרינה נמוכה.

7. מצלמה סבירה+

8. תמיכה בעברית!

כדאי שיהיה:

1. אפליקציות. היא כרגע מכורה ל cut the rope על האייפון 4 שלי, עד כמה שאני יודע יש תוכניות להוציא אותו גם לאנדרואיד:

http://androidforums.com/android-games/193910-cut-rope.html

2. חיבור לפייסבוק ואימיילים.

3. סקייפ

נחמד אבל לא קריטי:

1. מצלמה קדמית

2. מקום למוזיקה

3. רזולוציה גבוהה.

פורסם

האנדרואיד המינימלי שכדאי לשקול היום הוא מיליסטון ,אבל הוא עולה בסביבות ה2000 שקל ... וגם יד שנייה המחיר נע בין ה1500 ומעלה .

פורסם

אין שום דבר נורמאלי בתקציב שלך מלבד נוקיה 5800 שהוא בלי מסך מגע נורמאלי, בלי אפליקציות נורמאליות וכו'.

אם אתה רוצה משהו אנדרואידי זה HTC WILDFIRE שחנות CLOVE עולה (כולל מיסים מקומיים) 230 פאונד :

http://www.clove.co.uk/htc-wildfire

שזה לא כולל משלוח כ-1350 ש"ח. תוסיף משלוח ומע"מ של 16.5 (ואופציה למכס של 16 אחוז נוספים) ואתה שוב רחוק מאוד מהתקציב.

אז :

או להעלות תקציב משמעותית או להנמיך משמעותית ציפיות

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עדכנתי את התקציב ל1500.

מה עם iphone 2g?

פורסם

לא היתי מתקרב אליו בכלל, מינימום ל-3G וגם הוא לא נראה לי מלהיב. אני חושב שעדיף כבר לנסות להשיג WildFire יד שניה מחו"ל/מהארץ.

האמת נזכרתי במשהו שיתאים בול! יש מכשיר סלולרי של איזו חברה עלומת שם (מבחינתי) שנמכר באורנג' UK שאחד מהחבר'ה פה פתח על זה דיון. אפשרי להביא אותו בכ-700 ש"ח (חדש) מחו"ל והוא אישית מכר אותו בכ-950 ש"ח בארץ. מדובר במכשיר עם מסך מגע איכותי יחסית, מצלמה 3.2, מעבד 600MHZ ומערכת אנדרואיד

פורסם
  • מחבר

איך קוראים לו?

פורסם

san francisco

פורסם

מיילסטון יד שניה?

פורסם

לא היתי מתקרב אליו בכלל, מינימום ל-3G וגם הוא לא נראה לי מלהיב. אני חושב שעדיף כבר לנסות להשיג WildFire יד שניה מחו"ל/מהארץ.

האמת נזכרתי במשהו שיתאים בול! יש מכשיר סלולרי של איזו חברה עלומת שם (מבחינתי) שנמכר באורנג' UK שאחד מהחבר'ה פה פתח על זה דיון. אפשרי להביא אותו בכ-700 ש"ח (חדש) מחו"ל והוא אישית מכר אותו בכ-950 ש"ח בארץ. מדובר במכשיר עם מסך מגע איכותי יחסית, מצלמה 3.2, מעבד 600MHZ ומערכת אנדרואיד

אני מניח שאתה מדבר על ה-ZTE Racer, למרות שהמסך שלו הוא Resistive ובביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים בינוניים ואף למטה מכך.

פורסם
  • מחבר

ה san francisco נראה מצויין, אני אקבל אישור מאשתי ואזמין לה אותו

תודה!

פורסם
  • מחבר

יש אישור לסן פרנסיסקו.. :xyxthumbs:

מאיפה אתם ממליצים לקנות?

(אין בעייה עם הזמנות מחו"ל,וגם אין בעייה לעשות רוט ולשחק קצת עם התוכנה כדי שתעבוד)

פורסם

זה אך ורק מחו"ל - אין אותו בארץ. אז הוא שתזמין מחו"ל ישירות או שתקנה מאדם שהביא אותו מחו"ל (וכמובן תשלם יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים