פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים קח סט Logitech Cordless Wave וקנה בנפרד MX518יש גם מבצע על מוצרי לוג'יטק עד סוף השבוע במחסני חשמל, שווה לבדוק אם הם מוכרים את ה-MX518 שם בפחות מ-160 ש"ח.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים מחבר לא הבנתי, הסט הזה כולל גם מקלדת וגם עכבר, לא? זה ישאיר אותי עם שני עכברים אם אני קונה גם את הMX518.
פורסם 2010 באוקטובר 1815 שנים אמת ויציב.הסיבה שהצעתי לך לקחת את הסט (למרות שהוא מביא לך עכבר מיותר) היא שהמקלדת בנפרד עולה 100 ש"ח יותר מהסטמצד שני, אני שם לב שהגירסה החוטית שלה יותר זולה מהסט (260 ש"ח).מבחינת נוחיות קנייה, לדעתי כדאי להזמין את שניהם ב-Pandas (יעלה 25 ש"ח יותר מחיבור המחירים הזולים ביותר של המקלדת והעכבר), אבל חוסך זמן וכאב ראש.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים אישית אני משתמש במקלדת wave שהמליצו פה ובשני עכבריםהG5ו microsoft intelli mouse opticalשניהם מחוברים ואני מחליף ביניהם כל הזמןתכלס קח את ה 518 במקום השילוב המוזר שלי (:אחלה סט יהיה לךאם בא לך לשדרג לאלחוטי זה די שווה את זה לדעתימאז ששדרגתי את החוטית שלי לאלחוטית אני רואה הרבה יותר סדרות מהמיטה (:לצערי זויינתי במחיר כי קניתי את הסט (מקלדת + עכבר אלחוטי) מבאג, אבל זה בגלל שהייתי חייב אותם באמצע יום עבודה ויש להם חנות ליד הביתלך על חנות כמו פנדה או כל חנות נורמלית שאתה מוצא מזאפ. אישית מעולם לא היה לי צורך לממש חריות על ציוד מקלדות/עכברים.רק אל תשתה ליד המחשב שאתה עובד איתו ;D
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים יש כאן מישהו עם אותה בקשה בדיוקאתה יכול לשלב גם SideWinder X6 ו MX518...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מבצע באנדל מקלדת + עכבר Razer ב-449 ₪ במקום 649 ₪! http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9200 המקלדת כוללת עברית אבל לא מוארת. הקטע שב-KSP למשל, בנפרד הבאנדל עולה 400 ש"ח בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.