פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר CM לא ייצא בקרוב, ואתה מודע לזה שלא משנה מה אתה תיהיה חייב לעשות את זה דרך RDS ולא בnandroid כי זה מוטורולה אחרי הכל כן?
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים CM אמור לצאת בימים הקרובים.וסביר להניח שאני אצטרך להתקין את 2.2.1 דרך RDS ואז עליו את CM החדש.הבעיה זה שאין לי כח להתחיל לשחזר הגדרות וכיוב' כי בקושי יש לי זמן לנשום בימים האחרונים.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר CM אמור לצאת בימים הקרובים.וסביר להניח שאני אצטרך להתקין את 2.2.1 דרך RDS ואז עליו את CM החדש.הבעיה זה שאין לי כח להתחיל לשחזר הגדרות וכיוב' כי בקושי יש לי זמן לנשום בימים האחרונים.אין הגדרות שאתה יכול לשחזר שgoogle backup לא מגבה, אתה לא יכול לשחזר DATA מnandroid ישן.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים אין הגדרות שאתה יכול לשחזר שgoogle backup לא מגבה, אתה לא יכול לשחזר DATA מnandroid ישן.התכוונתי לשחזור ידני של כל מה שהוא לא משחזר.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים מחבר התכוונתי לשחזור ידני של כל מה שהוא לא משחזר.כמו מה? כל האפליקציות מגובות ע"י app backup, וgoogle backup מגבה את כל הגדרות הטלפון, ואת כל ההגדרות של אפליקציות צד ג...
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים הgoogle backup הזה יעבוד על CM? כי אחרי הכל זה לא באמת 2.2, וממה שהבנתי GB הוא פיצ'ר של 2.2.
פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים אצלי הבעיה בזמן שיחה ממש מרגיזה.הצד השני אינו שומע אותי טוב בכלל,או ששומע חלש מידי או שאינו שומע כלל.מידי פעם יש גם רעש מוזר בזמן השיחה,מעניין איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת...אנשים שעדכנו ל2.2 דווחו על שיפור גם בזמן השיחה ומהירות המכשיר.מקווה שזה מה שיעזור,מחכה לי NOKIA N900 חדש על המוטורולה.אפרופו 2.2 Q1 2011https://supportforums.motorola.com/community/manager/softwareupgrades
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.