עבור לתוכן

מתלבט אם לקנות Samsung Galaxy s, HTC Desire או אולי אפילו iphone 4.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון, והדרישות שלי ספציפיות יחסית. ד"א אני ברשת סלקום.

אינטרנט: אני לא מומחה רשתות דגול, אז האם אפשרי להתחבר לאינטרנט מכל מקום ללא ראוטר וללא חוזה מסוים עם חברת הסלולר (כלומר ללא 3g)?

רמת חשיבות המצלמה: 3.5/10.

מולטי טאץ' שרץ חלק ואיכותי (לא laggy).

מהירות / נוחות הדפדפן: 7/10.

שפה: קצת מורכב. השפה המורכבת בטלפון עצמו לא חשוב כלל אם תהיה עברית או אנגלית (תפריט או menu). ב SMSים-רמת חשיבות כתיבה בעברית בSMSים: 5/10, כלומר די חשוב בטלפון אך לא גורם מכריע. באינטרנט: תמיכה בקריאת עברית, לדוגמה ב walla או בפורום: 10/10, חשוב לי מאוד שלא יהיו ריבועים או משהו. קריאת SMSים בעברית: 8/10. הקלדה בעברית באינטרנט: 7/10.

כל מה שקשור בשפה אני די בטוח שניתן לתקן ע"י תוכנות 3rd Party, אבל חשוב לי לציין זאת בכל מקרה.

זמן סוללה: מה שאני מצפה מהטלפון: להטעין אותו בלילה, שיחזיק כל היום על סטנד באי, למעט כ-40 דקות של שימוש באינטרנט.

זיכרון: כמה זיכרון יש בכל אחד מאלה? בעקרון סביבות ה 8GB יספיק לי.

תמיכה במוסיקה: אני בכלל לא הולך לציין תמיכה ב loseless בגלל שבטוח אין, אבל לפחות בקובצי מוסיקה של 320 KB/s.

שבירות: עניין השבירות די קריטי בשבילי. אני לא רוצה שכל הטלפון יתרסק לרסיסים אם הוא יפול לי. והוא עלול ליפול פעם בחודש. בנוגע לעניין זה: האם מגני המסך האלה בכלל מועילים? כי לי הם נראים די שבריריים ולא יגנו על הטלפון בעת נפילה.. אני צודק?

קליטה (אינטרנט+שיחה): ברור שחשוב לי שתהיה לי קליטה..

תמיכה בפלאש איכותי וחלק-או לפחות ביו טיוב: 6/10.

איכות שיחה בטלפון: 7/10. שלא יהיה מקורטע או ישמע רובוטי. אחרי הכל-זה טלפון.

*במידה וארצה עוד קריטריונים אני אערוך הודעה זו.

תודה רבה למי שיעזור לי!

פורסם

ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך זה שתמצא מישהו עם איפון ותמצא מישהו עם אנדרויד ותשחק איתם.

לדעתי בכל אחד מהמכשירים יש פלוסים ומינוסים שלהם בתחומים שציינת.. בסופו של דבר מה שישפיע הכי הרבה זאת המערכת הפעלה.

אם אתה אחד שלא רוצה להתעסק ברומים ושמומים ואין לך משהו אישי נגד אפל אז אולי עדיף איפון. מצד שני אם אתה מחבב אנדרויד ואין לך בעיה לחפור קצת כשיש בעיות אז אולי גאלאקסי או דיזייר מתאימים..

פורסם
  • מחבר

אייפון הבעיה שלו היא שהוא רגיש יחסית, לכן שאלתי כמה יעיל מגן המסך.

וגם הוא לא הטלפון הכי טוב בעולם.. או שבאייפון 4 זה השתנה לטובה?

בעקרון מה שהכי חשוב לי (מלמעלה למטה).

1) שפות (לפי הפירוט שבתגובה הראשונה)-->הכי חשוב.

1) אפשרות להתחבר לאינטרנט wifi ו 3G בלי בעיות-->חשיבות זהה.

2) שבירות, כולל הפלסטיק המגן.

3) איכות שיחה בטלפון-->הכי פחות חשוב (ביחס לאחרים).

אלה הקריטריונים החשובים ביותר מתוך כל הקריטריונים, ז"א שגם מספר 3 חשוב.

אז לשפוט ע"פ אלה, איזה אתם חושבים שעדיף? ומה זאת אומרת "אם אתה לא רוצה להתעסק ברומים ושמומים... אם אין לך בעיה לחפור כשיש בעיות"

לחפור באינטרנט לדוגמה: htc desire wont connect to wifi וכאלה שטויות? כי מספיק לי המחשב שלי, אין לי כח להתעסק עם בעיות טכניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים