עבור לתוכן

עזרה בהתאמת מאורר שקט למעבד AMD Athelon2 x3 445

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני קונה מחשב חדש לשימושים משרדיים שיהיה מבוסס על :

מעבד AMD Athelon2 x3 445

לוח אם GIGABYTE GA-MA78LMT-USH2

זיכרון פנימי של 4 GB

מארז Antec NSK 4482 יחד עם הספק שמגיע איתו.

וללא כרטיס מסך פרט לזה שמובנה בלוח אם.

אני רוצה לקנות מאוורר איכותי למעבד כדי לקבל מערכת כמה שיותר שקטה.

מתלבט בין כמה אפשרויות ולא מצליח להחליט מי המאורר השקט ביותר (שעדיין יספק לי קרור ראוי למעבד):

Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2

Arctic-Cooling Freezer 64 LP

Schyte Katana 3 (האם בכלל עובד עם תושבת AM3?)

אשמח לקבל פידבקים בנושא.

בנוסף, האם זה נכון שדגמים המסומנים LP של Arctic-Cooling מתוכננים כך שיהיו שקטים יותר מאשר מאוורים מקבילים ללא סימון זה?

תודה,

סטאס.

פורסם

הKATANA 3 יהיה הבחירה הכי טובה...הFREEZER 7 מרעיש יותר..

ודגמי הLP מסמנים LOW PROFILE מה שמעיד על קירור בעל פרופיל נמוך שמיועד למארזים דקים לרוב HTPC..

מה שכן הFREEZER LP קירור גרוע..רועש ולא אפקטיבי כלל..אל תכניס אותו לאחת מהבחירות שלך בכלל ;D

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם איש המכירות ב- skypc על katana 3 עבור מעבדי AMD.

הוא סיפר שהיבואן הרשמי של מאווררי Scythe מייבא לארץ רק את הגירסא שמיועדת למעבדי INTEL ולכן אם אני קונה גירסא שתואמת AMD היא כנראה בייבוא אישי ולכן עם אחראיות מפוקפקת. (היבואן הרשמי נותן אחראיות של שנה על כל מאוררי Scythe).

בהתאם לדברי המוכר המקום היחיד שהצלחתי למצוא, אחרי חיפוש קצר ברשת, שמוכר את הדגם ל- AMD הם KSP שמוכרים אותו ללא אחראיות בכלל.

בקיצור, מישהו מכיר מקום אמין שמוכר מאוור KATANA 3 עבור מעבדים של AMD עם אחראיות סבירה?

תודה,

סטאס.

פורסם

לא הייתי מיחס חשיבות לאחריות של קירור..שכן הסיכוי אם בכלל שיקרה לו משהו (וגם אם כן זה נזק פיזי שנגרם איך שהוא) הוא די בספק..

אבל זה בחירה שלך..

פורסם

הוא סיפר שהיבואן הרשמי של מאווררי Scythe מייבא לארץ רק את הגירסא שמיועדת למעבדי INTEL ולכן אם אני קונה גירסא שתואמת AMD היא כנראה בייבוא אישי ולכן עם אחראיות מפוקפקת. (היבואן הרשמי נותן אחראיות של שנה על כל מאוררי Scythe).

בהתאם לדברי המוכר המקום היחיד שהצלחתי למצוא, אחרי חיפוש קצר ברשת, שמוכר את הדגם ל- AMD הם KSP שמוכרים אותו ללא אחראיות בכלל.

ךםך.

איזה בולשיט מושלם.

הנה כל המאוררי Scythe עם ה"יבוא אישי והאחריות המפוקפקת" של החברים שלך בסקיי פיסי:

http://skypc.co.il/sg_product~D1225C12B3AP13~18~0.htm

אחריות אין

http://skypc.co.il/sg_product~DFS123812L1~18~0.htm

אחריות אין

.....

בכל מקרה, עובדים עליך בעיניים. אחריות למאורר זה משהו שלא קיים. זה כמו לתת אחריות לדיו... או אחריות לדיסקים לצריבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים