עבור לתוכן

מה המחיר הכי גבוה ששווה להוציא על סלולרי?

Featured Replies

פורסם

זה ידוע שצילום 720P זה לא צילום 720P של מסרטת וידאו טובה, אך יש התקדמות טובה בתחום.

פורסם

כמה יעלה לך אייפון וכמה יעלה לך WF?

האם יש לך אופציה למיילסטון? אם כן בכמה כסף?

פורסם
  • מחבר

WF יעלה לי יעלה לי עם משלוח מ-clove כ-1200 שח, תוסיף 16 אחוז מס לכ-1450 שח

(דברתי איתם ואין להם בעיה להצהיר שהמכשיר הוא מחשב כף יד כדי להמנע מתשלום 33 אחוז מס)

לגבי האייפון - עשיתי חשבון יחסית למבצע אייפון לסטודנטים

יוצא שעם אייפון בזיכוי מלא, אני אשלם על אותה חשבונית כמו היום 55 שקלים יותר (בסכום הזה אני גם מקבל חבילת גלישה שאין לי היום).

אם אני לא עוזב את המבצע אחרי שנה וחצי תכפיל את זה ב-36 ותקבל 2000 שח

אם אני עוזב אחרי חצי שנה, אני ממשיך רק על המכשיר ואז בלי הזיכויים בחברה אחרת המכשיר יעלה 2400-2500 שח.

המיילסטון יקר יותר (עולה אותו דבר כמו האייפון ומקבלים עליו זיכוי של 75 שח לחודש ולא עד גובה המכשיר כמו באייפון)

להביא אותו מחול יעלה מעל 2200 שקל. ה-Motorola DEFY נראה עדיף ויעלה כ-2000 שקל.

אבל אם אני צריך לשלם את המכשיר בפעם אחת, הייתי מעדיף שהמחיר לא יהיה גבוה מ-1800 שח

היתרון של האייפון שאני לא צריך לשלם עליו את מלוא הסכום בתשלום אחד

אם אלו האפשרויות שלי, מה היית ממליץ?

פורסם

מהמכשירים הנ"ל ללא ספק הייתי הולך על האייפון 4

פורסם

חד משמעית

פורסם

סליחה אבל שטויות מה שאמרתה עכשיו (השורה האחרונה ) לא את הDESIRE ולא את "אחיו הקטן"אפשר להשוות לIPhone 4 את הDESIRE HD כן אפשר להשוות ,הIPhone 4 פשוט טוב יותר מהDESIRE בכול דבר ,במיוחד המעבד הגראפי שחסר בDESIRE .

אתה פאנבוי של APPLE, התגובה שלך לא אובייקטיבית.

המכשירים מריצים מערכות הפעלה שונות ו-Desire HD הוא דור מעל iPhone4 וכבר אי אפשר להשוות (מצלמה 8 MP וכו').

אבל אם בא לך לקרוא קצת על המעבד שנמצא ב-Desire:

אתה תראה שהוא יודע לפענח 720p ברמת החומרה (אם לזה התכוונת באומרך מעבד גרפי).

http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_%28processor%29

וסתם כדי לעקוץ אותך:

השיחות שלך מתנתקות אם אתה אוחז במכשיר בצורה נורמלית. :smile1: (אבל לך זה לא קורה, רק לך...)

לAccess denied:

Wildfire זה מכשיר אח קטן של Desire למי שרוצה מסך קטן יותר ומוכן להתפשר על כמה דברים כמו מעבד חלש טיפה וכו' (רזולוציה קטנה יותר אז מניח שהמהירות תראה דומה).

iPhone זה יותר לאנשים שאוהבים את זה, הרוב קונים בגלל ההייפ (זה כן אחלה מכשיר).

פורסם

מה ב desire hd טוב יותר מהאייפון 4? המצלמה? ברצינות? זה מה שיש לך? ה8mp שכולנו יודעים שלא משפיע בגרוש על איכות הצילום?!

המסך של האייפון 4, לא רואה את הדיזייר מסנטימטר. המגע של האייפון 4, זה כמו שלש דורות מעל הדיזייר (מניסיון אישי, לבן דוד שלי יש דיזייר).

המעבד של הדיזייר hd אמנם יותר חזק, אבל מי כבר נתקל בתקיעות באייפון 4? ומבחינת מערכות הפעלה, הiOS 4 היא מערכת יציבה ובשלה, מה שבהחלט לא ניתן להגיד על האנדרואיד (לעזאזל אין קופי פייסט נורמלי). ומי צריך מעבד חזק כשיש לך בדיוק משחק אחד לשחק בו איתו?

ואם אתה כל כך קטנוני ומדבר על הקליטה של האייפון, לידיעתך, אין משתמש ישראלי אחד(!) שדיווח על תקלה כזאת, וגם לאלה שרכשו מוקדם ויש להם את התקלה הזאת, לפחות יש לה תיקון (אמנם דפוק, אבל תיקון). ולאפל לפחות היו את הביצים להודות שיש תקלה, לעומת סאמסונג ששיוקה מכשיר עם gps גרוע (ראה ת'רד ליד) ועד היום לא מודה שאכן ישנה תקלה.

ולא, אני ממש לא פאנבוי של אפל, אני בכלל חשבתי שהמכשיר הבא שלי יהיה הגלקסי, אבל לעיתים נדמה שיש פאנבויס אנטי-אפל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים