עבור לתוכן

מה המחיר הכי גבוה ששווה להוציא על סלולרי?

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת כמה הייתם מעריכים ששווה להשקיע במכשיר.

אלו שימושים "מיוחדים" קיימים במכשירים יקרים ולא במכשירים זולים?

הסיבה לשאלה היא שאני צריך להחליט אם שווה לי לקנות אייפון 4 במחיר של כ-2500 שח

או לוותר ולרכוש htc wildfire במחיר של כ-1500 שח.

פורסם

כמו שאתה ניגש לבן אדם שמחפש מחשב נייד אז ככה גם לאדם שמחפש מכשיר סלולרי, תלוי מה הצרכים שלך ? מה השימוש היום יומי שלך במכשיר ואיזה תכונות חשובות לך ?

והשאלה המתבקשת זה איך אתה מביא את המכשירים מחירים הנ"ל ?

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך מוגדר באמת. זה טלפון - אז צריך בעיקר להוציא שיחות.

לא היה לי עד היום סמרטפון אז אין לי דרך לענות על דרישה - פשוט כי אני לא מכיר את הנושא.

צריך להתחיל להתקדם מתישהו

שימוש באינטרנט (דפדפן) בצורה נוחה יהיה היתרון בהתחלה.

לגבי השאלה על המחירים, את ה-wildfire אני קונה במחיר הזה בחו"ל.

את האייפון 4 חישבתי לפי התוספת שאני אשלם בחבילת סטודנטים לעומת כמה שאני משלם היום.

פורסם

היום אלו הדברים שסלולרים יודעים לעשות הייטב:

1. להתקשר לסלולרים אחרים וSMS (כמובן)

2. לצלם סטילים - רובם בעלי AUTO-FOCUS וחלק מהטלפונים אפילו מכילים פלאש XENON איכותי.

3. בעלי מקלדת QWERTY מלאה או וירטואלית (כמו באייפון), להקלדה מהירה.

4. GPS מובנה.

5. מערכת הפעלה Android/OSx/Windows שפותחת אפשרויות נוספות למשתמש, כמו התקנת כל מני תוכנות קטנות ושטויות.

6. מכילים מסכי מגע כך שלא צריך כפתורים או אפילו סטיילוס.

7. בעלי WIFI לחיבור לאינטרנט ללא תלות בספק הסלולר (חוסך כסף כמובן).

דברים שסלולרים עד היום לא עושים הייטב:

1. הצגת סרטים.

2. צילום וידאו.

3. גלישה באינטרנט.

***אפילו אייפון הכל יכול לא מסוגל להציג אתר בגודל מלא, אין מה לעשות - אתה צריך מסך 1280x1024 כדי לראות אתרים בצורה איכותית + מסך גדול מספיק.

תחשוב מה הכי חשוב לך משתי הרשימות (גם מהרשימה התחתונה יש כמה אבני חן שעושים את העבודה...).

פורסם

דווקא המסך של האיפון 4 כול כך צפוף וחד שאצלי אין בעיה עם רוב הפורמים ,צילום וידאו הSGS והאיפון 4 ועוד כמה טלפונים כבר יודעים לצלם ב720P ועושים עבודה לא רעה בכלל . והצגת סרטים הSGS יודע לפענח את כול הפורמטים עם אני לא טועה והאיפון 4 מציג סרטים ב720P אחרי קידוד מתאים לMP4 ויש סיכוי גבוהה שעוד מעט הוא יקבל את נגן הVLC מה שישים אותו לצד הSGS במולטימדיה וזה בתנאי והאפל יאשרו את האפליקציה .

פורסם

השאלה מזה אומר "לא עושים את זה הייטב"

שאני גולש בN86/E71 שלי או במיילסטון של אחי זה חוויה נחמדה שאני לא מחפש שתתחרה במחשב הביתי שלי או משהו שכזה, מספיק קריא למיילים כתבות וכו' כמובן זה לא שיא הנוחות עם מסך שהוא 2/3/4 וכו'[עד 10 בערך] אינץ' להנאה נורמלית מגלישה.

לגבי הווידאו, שוב פעם , אם אתה מתכוון לצאת לטיול משפחתי מצלמה בפלאפון זה לא אידאל, אז זה כן אידאל לצילום פה ושם,, וזה מצלם לא רע האמת.

תמיד לא משנה מתי הדבר היעודי יהיה יותר טוב מדבר שמשולב בפלאפון.

שוב פעם נגעת בסרטים.. ולא משנה כמה חד/יתמוך בפורמטים,מסך מתחת ל10 אינץ' לא אידאל לראות סרטים , ולי יש נגן J3 וזה עדיין לא אידאל והוא אחלה מסך בלי קשר.

פורסם

ברור שזה לא אידאלי ,אבל מדי פעם פה ושם בנסיעה ברכבת או סתם כשאתה נוסע באוטו עם המשפחה לאיזה עיר אחרת אפשר להעסיק את עצמך גם עם מסך של 3.5" כמו באיפון או ה4" של הSGS .

פורסם

דברים שסלולרים עד היום לא עושים הייטב:

1. הצגת סרטים.

בSGS אני מריץ סרטי HD עם כתוביות בדיוק כמו במחשב. :nixweiss:

b501455f80b8984e_iPhone4.jpg

פורסם

אני עם 5800 רואה סרטים וסדרות בעבודה כשאין מה לעשות, ורואים מצויין.

בקשר למחיר זה תמיד יחסי, אם היה לי הרבה כסף הייתי קונה אייפון 4 אבל ככה לא הגיוני מבחינתי לקנות מכשיר ביותר מ2000 שקל

אני פשוט מעדיף דברים אחרים כמו לשדרג את המחשב או פשוט לקנות דברים אחרים, יותר פרקטים ..

פורסם

שוב פעם גולשים לדיון המפגר IPHONE VS WORLD ?

גם האיפון 4 שלי אמור לקבל VLC ולגן כול מה שרק אפשר SOOO ?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, אבל לא בקשתי חוות דעת על טלפונים אחרים.

יש לי 2 אופציות (אני לא אשלם 3200 שקל על SGS, כשאני מקבל אייפון דרך החברה בהרבה פחות כסף)

האינטרנט הוא לשימוש של:

- בדיקת דואר

- בדיקת ציונים ותוצאות של שיעורי בית

- GPS זה יתרון גדול, בתנאי שלא דורש נפח גלישה

לדברים האלו, רק תגידו אם שווה להשקיע 1000 שקל יותר על אייפון 4 לעומת wildfire.

(יש סיכוי שמחיר האייפון יהיה אפילו נמוך מ-2500 שח, ויתקרב ל-2000 שח)

פורסם

אני באמת לא חושב שאפשר לענות על זה ידידי. זה כמו לשאול מה המקס' ששווה להוציא על רכב? יש היגידו רק רכב ב-10K (ישן ) ויש כאלו שיגידו שרק ב.מ.וו בחצי מליון

פורסם
  • מחבר

לא מדובר בסכומים כאלו ובגלל זה שאלתי דעה אישית של אנשים.

אם אלו היו האופציות מולך, מה היית עושה?

פורסם

אני עדיין דובק במה שאמרתי, כל המתלהבים קוראים בין השורות במקרה הטוב.

בדברים רבים הטלפונים הכי יקרים בעולם מזיעים.

שימו לב איזה טלפונים שמתם לי כדוגמאות...

הרי אמרתי שיש כמה אבני חן שעושים את העבודה, אך עדיין לא *הייטב*

או במילים אחרות:

אם הצלחת להיכנס בהצלחה ל-YNET זה לא אומר שהטלפון שווה ערך לגלישה באינטרנט דרך מחשב.

אם הצלחתם לצלם סרטון ברזולוציה של 720p זה לא ניתן להשוואה למסרטת וידאו שתצלם ברזולוציה של 480p.

* מבחינת המלצה, Wildfire זה האח הקטן של Desire, לכן לדעתי אותו תוכל להשוות ל- iPhone4.

פורסם

סליחה אבל שטויות מה שאמרתה עכשיו (השורה האחרונה ) לא את הDESIRE ולא את "אחיו הקטן"אפשר להשוות לIPhone 4 את הDESIRE HD כן אפשר להשוות ,הIPhone 4 פשוט טוב יותר מהDESIRE בכול דבר ,במיוחד המעבד הגראפי שחסר בDESIRE .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים