פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים שלום ואנא גלו סובלנות לחוסר הידע שלי יש לי מחשב שמחובר לרשת דרך בזק וקניתי מחשב נוסף רציתי לדעת מה עליי לעשות בכדי לחבר את המחשב הנוסף לרשת ,צריך ראוטר \להתקשר לבזק אשמח לדעת מכם מה עליי לעשות ואים0 ניתן לדעת כמה אמור לעלות כל הסיפור של חיבור מחשב נוסף לרשת תודה רבה רובי
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אתה צריך ראוטר.דבר ראשון, מה המרחק בין שני המחשבים? ואיך אתה מעוניין לחבר אותם? קווית /אלחוטית?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר המרחק בערך 8 מטרים ,ואין לי העדפה לגבי אופן החיבור פה אני צריך את המלצתכם מה עדיף האלחוטי או קווי.ובמה זה כרוך מבחינתי כגוןם שינויים בקווי הטלפון רכישה של ראוטר תודה רובי
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר האם זה אפשרי האמת שאין לי מושג למה עליי להתייחס למ"סנקודות בזק בבית תן לי כיוון
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אין קשר לנקודות בזק.הראוטר יחובר למודם שלך, שיחובר לנק' בזק אחת בביתך.ואתה תצטרך, במידה ותבחר לחבר קוית, למשוך כבל מהראוטר ועד המחשב המדובר.במידה ותבחר באפשרות האלחוטית, תצטרך להוסיף כ. רשת מתאים.כמו כן, ישנו עוד פתרון של העברת הרשת ע"ג החשמל באמצעות מתאמים מיוחדים.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מחבר תודה רבה על העזרה אני אבדוק את האופציות ואז נמשיך הלאהתודה ויום טוברובי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.