פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים היי!אין לי בעיית טמפרטורה.אבל יש לי בעיית רעש... יש לי מיקרופון קונדנסר חדש שקניתי ואני מאוד מעוניין להתחיל לדובב... הבעיה היא שהמחשב מוציא רעשים כמו של מזגן, לא חזקים מדי, אבל בהחלט ניתן לשמוע את זה.מפרט + מארז:כרטיס מסך : nVidia GeForce 9800GT - AXLEמעבד : Intel C2D Dual Core 2.66זכרונות : Corsair XMS2 2GBספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W.לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3Lאיזה מאוורר אתם ממליצים? אני מחפש אחד זול, אבל מאוד שקט.יש טיפים איך להשתיק את המחשב גם בלי לקנות מאוורר חדש? או בנוסף?תודה רבה מראש
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אני מבין על מה אתה מדבר, יש לי גם קונדנסר למטרת קריינות והשקט מהמחשב זה הדבר הכי חשוב שחיפשתי בזמנו שקניתי את המחשב החדש.דברים ששווה לך לשים לב אליהם כדי לקבל שקט מהמחשב: - ספק כוח שקט- להחליף את המאוורר סטוק למאוורר איכותי, לי יש של OCZ ונדטה 2, הוא סבבה- מארז איכותי. אני בחרתי במארז עם דפנות בעלות ספוג אקוסטי כדי למנוע רעשים... SILEO RC 500 תריץ חיפושבהצלחה
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר תודה על התגובה!אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב... ואין לי מספיק כסף למארז חדש. יש לי כמה מאווררים במחשב.קדמי-למטהשל ספק הכוחשל המעבדשל כרטיס המסך אם אני לא טועהאחורייש אולי דרכים אחרות חוץ מדרכים חומרתיות? אולי להאט את המאווררים זמנית?
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אני חושב שיש מדריך איפשהו בפורום שאתה יכול לשלוט על ה RPM של המאווררים באמצעות תוכנה או משהו בסגנון.לפחות תחליף את המאוורר של המעבד למשהו איכותי...
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים יש מדריך בסטיקי לגבי שליטה על הRPM דרך תוכנת SPEEDFAN...אבל זה דורש חיבור של המאווררים ללוח האם..ומלבד המאווררים של המארז והקירור למעבד..כל השאר לא ניתנים לחיבור ללוח האם..תתחיל מזה שתראה מאיפה מגיע מקור הרעש...איזה מאוורר בדיוק..תנתק מאוורר מאוורר במארז ותבדוק..את המאוורר של הכרטיס מסך יש שליטה מתוכנה..ככה שאפשרי להוריד אותו מתי שצריך..אבל לפני הכל בדוק מה מקורה הרעש בדיוק..ויהיה קל לעזור..
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים מחבר מצטער על ההקפצה, לא הייתי בבית הרבה זמן.בדקתי,יש רעש מכל הרכיביםמאוורר אחורי - רעש בקטנהמאוורר מעבד - כמעט ואין רעשמאוורר קדמי - אני חושב שיש רעש, לא בטוח אם הוא חזק...מאוורר כרטיס מסך - הרעש העיקרי מגיע מכאן, שאותו אני צריך לנטרל.אני אשמח להמלצה למאוורר טוב לכרטיס המסךAXLE3D nVIDIA GeForce 9800GT 512MBשיהיה שקט כמה שאפשר...תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.