פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים יש לי נגד מקולקל שאני רוצה להחליף אבל אין מושג איך לקרוא אותו (אני די מתחיל), בדקתי בכמה אתרים את המשמעויות של הצבעים אבל אני לא יודע מאיזה צד להתחיל כי הצבעים קצת מחוקים ואני לא בטוח אם יש שם את הצבע שמסמל את "איכות" הנגד.מישהו יכול לקרוא את זה? (הנגד הכחול באמצע, מלמעלה למטה זה נראה כמו אדום [שחוק], אפור/כסף [שחוק], כתום [שחוק קצת], שחור)http://img684.imageshack.us/i/dsc00201qg.jpgתודה מראש,אורי
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים לא ניתן לקרוא את הצבעים בצורה אמינה. תמדוד את הנגד מאם מולטימטרלפי הצבעים לדעתי השחור זה הדיוק של הנגד (במקום כסף / זהב) ולפי הצבעים האחרים הוא כנראה אחד מתוך 39K 47K 390K 470K. אבל אם הצבע האחרון לפניי השחור הוא כסף / זהב אז הוא יהיה מקס' כמה ohmבמתח נמוך מאוד לא סביר שנגד הספק של כמה K יישרף והנגדים לא נראים שרופים. יש מלא צבע של שרוף אל המעגל יכול להיות מרכיבים בצד השני - תבדוק מה נשרף שםאם הנגד התחמם יכול להיות שהקווים שלו שינו צבעים מהחום
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר המולטימטר לא מצליח להתאפס עליו, הוא קופץ מכמה מאות לאלפי אוהם, ואחרי כמה שניות חוזר למצב ההתחלתי כאילו אני לא בודק כלום (המולטימטר תקין).הצבע השרוף מהצד השני זה מנגדים שפעם היו שם, אלו שיושבים עכשיו בצד הזה בתמונה פשוט הולחמו הפוך בתיקון במקום אלו שלמטה. שאר הנגדים/ קבלים במעגל תקינים לפי המולטימטר.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים כשאתה מודד נגדים בתוך המעגל המולטימטר מודד במקביל את הנגדים ואת יתר המעגל - אתה יכול לקבל התנגדות לא נכונה (קטנה יותר) ממה שהנגדים באמתתנתק צד אחד של הנגד מהמעגל ותמדוד אותוקורוזיה אל הנגד / אל המגעים של המולטימטר יכולה לגרום למולטימטר לקפוץ. תתקע את המחטים של המולטימטר לתוך בדיל (שנשרט קצת ויוצר מגע טוב) או תשתמש אם תנינים
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים או שהוא דפוק או שאתה מודד אותו אל מצב נמוך מדיי במולטימטר. תנסה לשים את המולטימטר אל ההתנגדות המקס' (כמו 20M או 2M)ולרדת
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מחבר עוד ניסיתי את כל המצבים מקודם, אז אכן הנגד דפוק, אני אקח אותו לחנות אלקטרוניקה אולי יצליחו לקרוא אותו במדויק שם. תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.