עבור לתוכן

חידות (חידה נוכחית מס' 4)

Featured Replies

פורסם

זה דומה למכשיר שמשתמשים בו הדייגים לשם עשיית חורים בתוך קרח, אבל לרוב הם עושים את זה עם מכשיר ידני שדומה למכשיר הנ"ל.יכול להיות שזה התחליף למכשיר הידני.... יותר מזה אני לא יודע :).

• תגובות 96
  • צפיות 16k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נדמה לי שאיזו בחורה אחזה בו בקליפ של Benny Bennasi - Satisfaction...

או שלא?!

פורסם

לא לא אתה מתבלבל הדבר היחיד שמוחזק שם מלמעלה עם שני ידיים

על ידי הבלונדינית עם הציצים המדהימים האלה ;D שמקפצים להם

זה משהו שונה שטוח למטה.

פורסם

נדמה לי שאיזו בחורה אחזה בו בקליפ של Benny Bennasi - Satisfaction...

או שלא?!

אבל לא אחד בכזה גודל!!

פורסם

Pogo Stick ;D

פורסם

מספיק עם הספאם.

פורסם

אוקיי הגיעה הזמן לרמז - ידעתי שזה יהיה קשה :)

bug2000 היה בכיוון, זה אכן סוג של מקדחה , אפילו מקדחת קרח אני יכול להגיד - עכשיו נראה עם מישהו ימצא על איזה חפץ מדובר במידה וזה עדיין יהיה קשה אני יתן רמז עבה יותר, בהצלחה 8)

פורסם

יש לי חידה שאני עדייןם לא הצלחתי לפתור נתונים המספרים: 1,7,8,9

מהמספרים האלה עליכם להרכיב את המספר 28 ואת המספר 36 בנפרד אני מתכוון מהרבעתם את 28 ומהרבעתם את 36.

החוקים דיי פשוטים מותר לכם להשתמש בסימנים + - כפל וחילוק מותר להשתמש בשברים אבל המילכוד הוא שאסור להשתמש באותו מספר פעמיים, אסור גם לחלק מספר בעצמו!!

בהצלחה אם מישהו פותר הוא גאון עולמי אני עדיין לא פתרתי הפיתרון לתרגיל אצל חבר שלי יאללה לפתור

רמז שניתן לי צריך להשתמש בסוגריים

פורסם

יש לי חידה שאני עדייןם לא הצלחתי לפתור נתונים המספרים: 1,7,8,9

מהמספרים האלה עליכם להרכיב את המספר 28 ואת המספר 36 בנפרד אני מתכוון מהרבעתם את 28 ומהרבעתם את 36.

החוקים דיי פשוטים מותר לכם להשתמש בסימנים + - כפל וחילוק מותר להשתמש בשברים אבל המילכוד הוא שאסור להשתמש באותו מספר פעמיים, אסור גם לחלק מספר בעצמו!!

בהצלחה אם מישהו פותר הוא גאון עולמי אני עדיין לא פתרתי הפיתרון לתרגיל אצל חבר שלי יאללה לפתור

רמז שניתן לי צריך להשתמש בסוגריים

36 = 18 * (9-7)

2*18 = 36

28 = (9-7)

2+8=28

28*1 =28

פורסם

בקשר למי משעליי התשובה לא נכונה אתה לא יכול להשים מספר ליד מספר וכאילו קיבלת מספר חדש 18 רק אם חישובים מתמטיאיים

פורסם

7*(8-1-sqrt(9)) = 28

9*(7-sqrt(8+1)) = 36

פורסם

מותר להעלות בריבוע?

36=(8+1)*[(9-7)*(9-7)]

28=(8-1)*[(9-7)*(9-7)]

פורסם

יש לכם את הספרות 1 5 5 5. צריך להגיע למספר 26 תוך שימוש בפעולות חשבון פשוטות בלבד - כפל, חילוק, חיבור, חיסור. חובה להשתמש בכל ספרות.

פורסם

הולי אסור להשתמש בפקודות פסקל או של כול שפה אחרת ופארלל לא אסור להעלות בריבוע מותר רק + - כפל חילוק מותר סוגריים ושברים ואסור לחלק את המיספר בעצמו או להשתמש בו פעמיים, ואסור להרכיב משני ספרות ספרה אחת לדוגמא מ1 ו8 ,18

הולי הפתרון שלך לא נכון כבר כפי שהזכרת

וגם שלך פארלל המספרים מופיעים יותר מפעם אחת בתרגיל פעמיים 9 פעמיים 7 זה אסו רק פעם אחת כול סיפרה

פורסם

יש לכם את הספרות 1 5 5 5. צריך להגיע למספר 26 תוך שימוש בפעולות חשבון פשוטות בלבד - כפל, חילוק, חיבור, חיסור. חובה להשתמש בכל ספרות.

נראה לי ש:

5*5.1+0.5=26

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים