עבור לתוכן

איטיות חמורה במשחק , world of warcraft וגלישה לא יציבה.

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי מחשב נייד עם וינדוס 7, לידו יושב נתב אלחוטי מבזק tnn siemens sl2-141 (שיש לי אותו כבר 3 שנים בערך) שמחובר אליו באופן חוטי ולמחשב נוסף באלחוטי, אינטרנט בתשתית adsl של בזק, ספק: אינטרנט בינת, מהירות 5 מגה.

אני סובל מאיטיות חמורה והתנתקויות במשחק world of warcraft, ה latency רוב הזמן לא יציב, ולעיתים רבות מאוד גבוה, יכול להיות מ 400 עד 3000+, זה יכול -מאוד- לתסכל, מי שמשחק במשחק ידע... (בלטנסי מעל 300 כבר לא ממש ניתן לשחק במשחק), הבנתי שלטנסי סביר במשחק זה 150. בנוסף לעיתים רבות גלישה לא יציבה באינטרנט, לגבי הורדות אני לא ממש יודע לומר, אבל עשיתי עכשיו בדיקה בספידטסט נט והתוצאות: הורדה: 4.91, העלאה: 0.77, פינג: 26, סרבר: תל אביב, מרחק: < 50 mi. אם זה עוזר במשהו.

תמיד האינטרנט שלי לא היה יציב, אני אובד עצות, בדקתי לא מזמן את המצב עם הספק, מבחינתם הכל בסדר, עם התשתית גם בדקתי כמה פעמים אבל אני ממש לא שבע רצון.... אני לא ממש יודע להצביע איפה הבעיה...

1. האם יש פה תותחים שיודעים לאבחן בעיות רשת מכיוונים שונים ולתפוס ממה נגרמת איטיות וחוסר יציבות?

2. איזה תשתית וספקים ברשת ביתית הייתם ממליצים לגיימרים כבדים שכל מאיה של חיבור חשובה במשחק (משחקי אונליין), להורדות כבדות, וגלישה חלקה ויציבה?

3. איזה נתב איכותי עם קליטה חזקה ברשת ביתית שיהיה פתוח 365 ימים בשנה ושלא יהיה צריך לכבות ולהדליק אותו שוב בשביל שיעבוד (הנתב שיש לי עכשיו מתחמם מאוד, ואני מרגיש צורך לנתק אותו כל יום, וזה ממש מעצבן...) הייתם ממליצים למה שתיארתי ב 1 ולמהרויות גבוהות כמו 10 מגה NGN ומעלה?

מעל לכל חשובה לי מהירות גלישה איכותית יציבה ומהירה, לא אכפת לי לשלם יותר בין אם זה יהיה לתשתית, ספק או נתב ולקבל מוצר שישרת אותי לכמה שנים טובות. אם יש משהו שלא ציינתי אז תשאלו.

בכל אופן אתקשר שוב לבזק התשתית לבדוק את העיניין שוב... דרך אגב, אף פעם לא ניסיתי את הוט ואין לי שום מוצר של הוט בבית.

אשמח לקבל תשובה,

אמיר

פורסם

אני מניח שאתה משחק ב WOW אירופה

מצאתי פה רשימה של ה- IP של השרתים האירופיים שלהם

תכנס לפה - http://www.wowwiki.com/EU_English_Realms_Info ואז תרשום את השרת שבו אתה נמצא

זה יעזור לצורכי בדיקות.

בכל מקרה, זה שאתה בודק את המהירות והפינג לתל אביב לא אומרת כלום.. אני מציע שתבדוק את המהירות לפריז, פרנקפורט, וסטוקהולם . רוב השרתים נמצאים בערים הללו וזה יתן לך תמונה יותר אמיתית למצב שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,

כן, זה wow אירופה, השרת הוא nagrand, נמצא ב Dusseldorf ה IP: 62.67.45.94

לא מצאתי דסלדורף בספידטסט, אז עשיתי בדיקות ,כשהמשחק פתוח והסקריפט מותקן,

מרכז גרמניה: 9.93, 0.74, פינג: 214

פרנקפורט: 5.41, .0.70, פינג 81

סטוקהולם: 8.11, 0.74, פינג: 131

פריז: 9.15, 0.68, פינג 105

לגבי הסקריפט, אני אנסה אותו כמה ימים ונראה אם יש באמת הבדל.

פורסם

הפינגים שלך יותר מתקינים.

פורסם

לגבי ה"סקריפט"

מה ש tcpackfrequency 1 עושה למעשה זה זה שבמקום לשלוח ACKNOWLEDGE (אישור שהפאקטים התקבלו על מנת לקבל את הבאים) כל 2 פאקטים, הוא שולח על כל פאקט אחד, וזה למה הפינג שלך נראה הרבה יותר נמוך והמשחק מגיב יותר מהר, לדעתי זה משהו שאני חושב שהיה צריך להיות מאז ומעולם

זה גם מונע מצבים שהסרבר יחשוב שלא קיבלת את הפאקט וישלח לך פאקטים כפולים ואז אתה תראה מקרה של לאגים

אתה טוען שהבעיה שזה קורה רק מתי שאתה בתוך המשחק?

פורסם

TcpAckFrequency 1

זה שינוי במערכת הפעלה? זה עובד על כל האפליקציות או רק על WOW? זה יעזור לי במשחק MMOFPS ?

ואיך עושים את זה? תודה.

פורסם

זה עובד בכל משחק שמשתמש בפרוטוקול tcp ובדרך כלל אלו הmmorpg

אתה נכנס לregedit ואז

hkey_local_machine>system>currentcontrolset>services>tcpip>parameters>interfaces ואז אתה מוצא את הערך שקשור לכרטיס הרשת שלך בזה שמופיע בו האיי פי שלך באחד הערכים ואז עושה קליק ימני בחלון שם, בוחר בDWORD ואז כותב tcpackfrequency ונותן את הערך 1

סוגר את הרג'יסרי ומפעיל מחדש את המחשב

לחלופין אתה יכול להשתמש ב leatrix הזה שזה סקריפט שמכניס את זה אוטומטית לרג'יסטרי

הנה דוגמאות במשחק רגנרוק אונליין:

זה בלי הערך

וזה עם

שים לב להבדל באיך שהדמות זזה לו חלק יותר במקום להתקע כזה כל שנייה וזה חתיכת משחק רגיש, אם אין העברת מידע הדמות לא תזוז

שים לב גם לקצבים של המוזיקה, איך שהוא מסתלבט על זה

פורסם

תודה, אני אנסה, ואם אני רוצה להחזיר את המצב לקודמו?

פורסם

אז תמחק את הערך ותפעיל שוב מחדש

למרות שלהסיר את זה אחרי שזה עושה לך טוב במשחק זה כמו לירות בעצמך

פורסם

ניסיתי, במשחק Soldier front של ijji אם אתה מכיר, לא הרגשתי שינוי כ"כ..

פורסם

אחי זה משחק FPS, אין מצב שבעולם שמשתמשים שם בTCP, הפרוקוטול הזה איטי מדיי, משתמשים בUDP בשביל משחקים כאלה בגלל זה אתה לא אמור להרגיש שום שינוי אבל אתה גם לא צריך את זה כי UDP מהיר מספיק, מה שמשנה פה זה כבר הפינג שלך לשרת

פורסם

הבנתי, אז אתה אומר שמשחקים שמשתמשים בפרוטוקול זה הם רק mmorpg ?

משחקי אסטרטגיה גם כן, כמו Starcraft גם משתמשים בפרוטוקול זה?

תודה בכל זאת אחי, חידשת לי!, מעניין אם התוכנה TCPoptimizer גם עושה את השינויים הללו.

פורסם

כשהיה לי מקרה דומה (פינג זוועתי בWOW אבל פינג נורמאלי לאותו השרת בדיוק כשבדקתי אותו באופן עצמאי, מהירות אינטרנט תקינה בגדול, ניתוקים פה ושם) הבעיה הייתה אך ורק בספקית האינטרנט, שזו היתה הדרך שלה לשכנע אנשים לקנות חבילת "גיימר".

פורסם

הבנתי, אז אתה אומר שמשחקים שמשתמשים בפרוטוקול זה הם רק mmorpg ?

משחקי אסטרטגיה גם כן, כמו Starcraft גם משתמשים בפרוטוקול זה?

תודה בכל זאת אחי, חידשת לי!, מעניין אם התוכנה TCPoptimizer גם עושה את השינויים הללו.

כל המשחקים שלהם אם אני לא טועה

tcpoptimizer טובה במקרה שאתה על windows xp כי היא עושה אופטימיזציות ומתאימה את XP למהירויות של היום

אם אתה על וינדוס 7 אתה לא צריך את זה כי אז הכל אוטומטי ועובד הרבה יותר מהר בלי להתעסק עם כל מיני דברים

בגרסה החדשה שלה יש אפשרות להפעיל את הדבר ההוא ברג'יסטרי

פורסם
  • מחבר

טוב,

אין שינוי ממה שציינתי בפוסט הראשון, ודבר נוסף ששחכתי לציין שלא פחות מעצבן מהאיטיות במשחק זה אטיות בסטרימינג של וידאו, בין אם זה ביוטיוב או באתרים אחרים, זה לא קורה כל הזמן, (אבל אני צופה ---המון--- בסטרימינג), אבל כשזה קורה וזה קורה לא מעט, זה יכול להטריף! ... וידאו של 10 זז כלכך לאט... עשיתי בדיקות שוב:

פרנקפורט: 1.54, 0.59, 124

מרכז גרמניה: 9.29, 0.73, 263

לייפציג: 7.00, 0.69, 120

פרנקפורט שוב: 3.75, 0.69, 113

פרנקפורט שוב: 9.22, 0.68, 115

סטוקהולם: 9.28, 0.75, 135

זה אומר משהו? אפשר להתקדם מכאן? עדיין לא התקשרתי לבזק... כנראה מחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים