פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מה דעתכם, ולמה?עוד משהו כמו חודש אני צריך לבחור, ואני עם נטיה מאד חזקה למיילסטון.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים המיילסטון מאוד מוגבל בכל מה שקשור לרומיםלHTC יש הרבה יותר פוטנציאל בתחום הזה
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים לא ראיתי אף אחד מהם עדין (אם בכלל) אבל הייתי שמח לבדוק קודם כל את ה HTC. אני לא ממש מתלהב מאיך שמוטורולה מעצבים את המכשירים שלהם.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר המיילסטון מאוד מוגבל בכל מה שקשור לרומיםלHTC יש הרבה יותר פוטנציאל בתחום הזהזו הייתה אחת מנקודות ההתלבטות שלי, אבל אחרי שיחה עם החבר'ה שפרצו את המיילסטון וסיפרו שאין אפילו גישת כתיבה ל/system/ בDZ ושהוא הרבה יותר נעול, הנטיה שלי לכיוון הMS2 רק התחזקה.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים קשה לי להאמין שהדזייר יהיה הרבה יותר נעולאבל נהיה יותר חכמים כשהוא יהיה בשוק
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר גם נכון, אבל החבר'ה האלה הכינו את openrecovery ובילד של 2.2 למיילסטון לפי 2.2 של דרויד, אז אני חושב שהם יודעים על מה הם מדברים.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים בהתחשב בזה שעבר חודש והמיילסטון יהיה במלאי ב-clove עוד יומיים. אני גם מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל. יש מידע חדש?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים *מעקב*ואם כבר אנחנו בנושא, מהניסיון האישי שלכם, מה הסבירות שהוא ייעצר במכס?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר CM יש גם למיילסטון1 אז יהיה גם ל2.אבל את הDZ פרצו, אבל אני הולך לקנות אותו, למרות המחסור בgorilla glass.את המיילסטון בחיים לא יפרצו ):
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים CM יש גם למיילסטון1 אז יהיה גם ל2.אבל את הDZ פרצו, אבל אני הולך לקנות אותו, למרות המחסור בgorilla glass.את המיילסטון בחיים לא יפרצו ):יש גירסה לא רשמית שיצאה לא מזמןולקח להם רק שנה להגיע לזה...יחי ההבדל הקטןזה בדיוק מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי בת'רד הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.