עבור לתוכן

מה עדיף מסך 24'/טלויזיה גדולה - LCD/LED. מעוניין לקנות תקציב לא מוגדר

Featured Replies

פורסם

יש לי התלבטות גדולה. אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי (עד עכשיו אני משתמש בשיתוף במסך מחשב של ההורים שלי) ואני לא יודע מה לקנות.

אני רוצה מסך גדול אבל גם איכותי.

עכשיו פה אני מתפצל לכמה שאלות ב2 היבטים.

1) לקנות מסך 24' או טלויזיה של 37' Full HD שאחבר דרך כבל DVI (כי אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך אבל DVI גם מעביר תכני HD ככה שאין פה בעיה) ?

2) ברור לי שLED נחשב היום יותר טוב מLCD. השאלה היא - עד כמה? יש הבדל משמעותי שמצדיק את ה-400 שקל הפרש כפי שאני רואה במסכי מחשב הרגילים (לא בטלויזיות)? אם כן אני לא אתבייש להשקיע כי את התקציב יש (מתנת שחרור xD חחח).

עכשיו העניין הוא שאני גיימר. אני משחק כל הזמן במשחקים חדשים בגראפיקה גבוהה. אף על פי שהמערכת שלי מתחילה להתיישן ( :'( ) אני עדיין משחק על רזולוציה של 1920*1080 וגרפיקה גבוהה יחסית, לא מקסימלית ובטח שלא עם פילטרים למה ה8800GT שלי כבר לא סוחב את המשחקים היום בצורה כזאת... אבל הוא בהחלט נותן תמורה טובה יחסית לגילו.

עכשיו הבנתי שאם אני אקנה מסך גדול אני אהיה חייב להיות על רזולוציה כזאת למה אחרת זה יראה מגעיל או משהו כזה. זה נכון? אם אני אקנה טלויזיה גדולה ולא אשחק ברזולוציה הטבעית שלה שזה בעצם 1920*1080 זה יראה רע יותר מאשר על מסך 24'?

(ואגב אני קראתי קצת דברים על קצב ריענון תמונה ו"שאריות תמונה" ודברים כאלה. אני לא משחק במשחקי FPS מהירים כל כך שזה סופר קריטי בשבילי. פשוט צריך מסך טוב של חברה טובה זה הכל (בעדיפות LG או Samsung אלה אם יש לכם עוד חברה לחדש לי שטובה בתחום).

אחי המליץ לי על 2 מסכים... תגידו לי את דעתכם ואם יש לכם המלצות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע אותן כנ"ל לגבי חוות דעת.

מסך 1

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27698

מסך 2

http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25736

תודה!

פורסם
  • מחבר

מקפיץ..

פורסם

אני חושב שזה תלוי בשימושים שלך.

אם אתה יושב על כסא מול שולחן רוב הזמן ו/או עובד הרבה עם תוכנות או גולש באינטרנט אז מסך מחשב יהיה עדיף.

אם אתה מבלה חלק גדול מהזמן על הספה ממרחק של 2-3 מטר בסבבה או בעיקר משחק משחקים אז טלוויזיה גדולה תהיה עדיפה.

הבעיה עם טלוויזיות LCD שצריך ליפול על אחת חדה (לאו דווקא יקרה, יש גם זולים סבירים) אחרת אתה תסבול מטישטוש מעצבן שגם אם לא תשים אליו לב מרחוק הוא עדיין יעשה לך רע בעיניים בכל מה שקשור לקריאת טקסטים וגלישה באינטרנט.

במשחקים טלוויזיה גדולה זה ממש כייף.

לי יש גם וגם ואני הרבה פעמים נהנה לשחק דווקא בטלוויזיה שגדולה בהרבה מהמסך 24".

אבל טקסטים עבודה בוינדוס וגלישה באינטרנט, המסך עדיף בהרבה על הטלוויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים