עבור לתוכן

שאלה לגבי שינוי ה ISP

Featured Replies

פורסם

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש

בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש.

האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו?

יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

פורסם

אתה מרוצה ב 012?

פורסם

012 יותר זולים בתשתית של הוט. אני הייתי 5 שנים לקוח של 012 ובגדול הם בסדר. לא הייתי מרוצה כי אני גיימר וחיבור ללשרתים בחו"ל ב-012 גרוע אפילו בגיימר שלהם.

לפי VUZE WIKI 012 ברשימה שחורה של ספקים שחוסמים טורנטים

http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs

לפני חודש בערך עברתי ל014 ואני מרוצה יותר לאומת זאת שהם יותר יקרים מ 012 בתשתית של הוט

פורסם
  • מחבר

אתה מרוצה ב 012?

כן, אני מניח

אבל במחיר הזה שאני משלם אוכל להשתדרג ל 20MB ולקבל עודף

012 יותר זולים בתשתית של הוט. אני הייתי 5 שנים לקוח של 012 ובגדול הם בסדר. לא הייתי מרוצה כי אני גיימר וחיבור ללשרתים בחו"ל ב-012 גרוע אפילו בגיימר שלהם.

לפי VUZE WIKI 012 ברשימה שחורה של ספקים שחוסמים טורנטים

http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs

לפני חודש בערך עברתי ל014 ואני מרוצה יותר לאומת זאת שהם יותר יקרים מ 012 בתשתית של הוט

לפני כשנה הייתי משחק ב MMORPG ופתאום היו התנתקויות מטורפות משרתי המשחק, צעקתי עליהם קצת וקיבלתי בחינם את חבילץ הגיימרים שלהם, או לפחות כך אמרו לי.. כי לא הייתי בטוח שהיה שינוי

פורסם

אני שילמתי כמו פרייר 99 ש"ח עבור גיימר 5 מגה ופינגים היו אותם פינגים גרועים של 150-170 לשרתים בגרמניה, אנגליה. רק הבדל אחד שלמשל כאשר אני שיחקתי BAD COMPANY 2 כל הזמן קיבלתי ניתוקים מ EA ושרתים. בגיימר זה היה יותר יציב, אבל אותם פינגים גרועים שלפי תמיכה של 012 פינג 150 לשרת בגרמניה זה מצוין.

אני חושב אל תחשוב פעמיים עם אתה בתשתית של בזק 014 יותר זולים. שמעתי שבשבועיים האחרונים הרבה מתלוננים על מהירות נמוכה לחו"ל ב014.

אז לא יודע מה להגיד. אני מרוצה. לא מקבל את כל 12 מגה, אבל נראה לי ש 1.40 MB/s לשרתים בחו"ל לא כל כך גרוע.

פורסם
  • מחבר

מה בקשר ל PRIVATE NGN? סתם גימיק בתוספת 10 שקלים? :nixweiss:

פורסם

אולי אנשים שבתשתית בזק יכולים להגיד. אני בהוט ואפילו לא יכול לנסות את הגימיק הזה :nixweiss:

פורסם

לפי מה שהנציגים בבזק בינלאומי אומרים, גם תשתית של הוט וגם של בזק במהירות של 12 מגה מתועדפים ע"י private ngn.

לי יש תשתית של בזק, ולפי מה שאני ראיתי כשהחלפתי בין: עם חייגן ו ללא חייגן (רק עם חייגן אפשר לקבל את זה) ההבדל הוא מינימלי ולא משנה כל כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים