עבור לתוכן

לא מקבל את 12 mb שלי. מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם.

אני מחובר לאינטרנט בהוט 12 mb הספק שלי בזק בינלאומי. עברתי לבזק מ012 ובהתחלה הייתי ב5 mb ובבדיקות קיבלתי את 5. אבל עכשיו עם 12 יש לי בעיות.

בבדיקות המהירות בהוט אני מוריד קובץ במהירות של 1.45 MB/s מקסימום שזה נותן לי 11.6 mb. בבדיקה באתר מיוחד של בזק בינלאומי (שזה סביבה אידאלית) אני מקבל 1.41 MB/s. בסיחה עם תמיכה התכנית של בזק ניתן לי לבדיקה יוזר של 16mb ועדיין הורדתי מהאתר שלהם במהירות של 1.41 MB/s. לכן נאמר לי שזה מוכיח שבעיה לא אצלם אלא בתשתית של הוט כי זה עובר בשרתים של בזק והוט וכנראה יש latency לכן אני מקבל פחות.

מה לעשות, איך לדבר עם התמיכה. אני לא טכנאי ולא מבין מה שהוא אומר לי. רק קיוויתי לקבל לפחות מה ספק באתר הבדיקות שלו את מה שאני מקבל בתשתית.

תודה רבה על כל התגובות וסיוע לכולם.

פורסם

למה שלא תבקש שפשוט יעשו שיחת ועידה ביניהם וזהו?

פורסם

דבר ראשון, אם אני הייתי במקומך, לא היה לי עצבים להתעסק עם כל הטלפונים האלה רק בשביל להעלות את המהירות מ 1.41 ל 1.5 . (מה שכן, אני כן מוריד על מקסימום עם אותו דבר שיש לך, ואני לא במצבך, אז קשה לי קצת להיות בטוח)

דבר שני, מה שבאמת אמור להיות אכפת לך זה ההורדה מחו"ל ולא מהארץ. לכן אם אתה באמת רוצה להיות בשוק ובעצבים, אני מזמין אותך להיכנס ל speedtest.net ולנסות שרתים מחו"ל. אם אתה מוריד עם קרוב ל 12 מגה מכל שרת, אז הכל מצויין. אם אתה מוריד על מהירויות מגוכחות כמו 0.5 מגה אז אתה בבעיה (הייתי במצב הזה). זה אומר שהספק שלך לא מתעדף אותך כמעט בכלל. ואם אתה רוצה לשנות את זה אז צריך או לשדרג לחבילת גיימר או להחליף ספק שבתקווה יהיה יותר טוב (מציע לך לבדוק קודם לפני שאתה מתחייב עם ספקיות אחרות)

מצטער מראש אם הפכתי את החיים שלך לקשים יותר :-\

פורסם

לפי מה שאתה כותב אני מבין שאתה מתחבר עם חייגן.

שעשית בדיקה אצל הוט לפני התחברות עם החייגן ב(speed.hot.net.il) וקיבלת 1.45 mB?

אם כן, הבעיה היא הוט או הציוד קצה שלך...

נ.ב: באמת משנה לך שזה 1.45 ולא 1.5 ?

גם ככה נראה כאילו בזמן האחרון אנשים מקבלים חרא מהירויות לחו"ל שאפילו לא מתקרבות למהירות שאפשר לקבל בארץ

פורסם

אתה יכול לבצע פינג ל hwzone.co.il?

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכולם על תגובות. בעצם אני מוכן להסתפק ב 11.2 mb/s עם המומחים יגידו לי שזאת המציאות ותגיד תודה שמקבל 11.2.

עכשיו לתגובות שקיבלתי. עשיתי כרגע פינג ל hwzone.co.il כפי שהתבקשתי וקיבלתי מינימום 10, ממוצע 11, מקסימום 13.

כאשר עשיתי בדיקות באתר בדיקות של הוט תמיד התנתקתי מהחייגן והייתי מחובר רק ל תשתית של הוט. יש שם שתי בדיקות ובהמחשת מהירות אני תמיד מקבל 12 אפילו קצת יותר, אבל בהורדת קובץ לדוגמה אני מקבל רק 1.45 מקסימום.

כן, אני מתחבר עם חייגן ותמיד התחברתי עוד ב012 כאשר הייתה לי מהירות של 1.5 mb/s, ואחר כך עם 5 מגה.

כאשר עברתי ל014 אמרו מהתחלה שאי שפשר עכשיו להתחבר בלי חייגן, תמיד הייתי עם חייגן לכן לא התווכחתי יותר מדי.

עשיתי כמה בדיקות ב speedtest.net

990307465.png

990310910.png

990312514.png

990318996.png

990316022.png

ניסיתי לניסוי גם להוריד קבצים משרתים גדולים בחו"ל כמו NVIDIA, AMD, download.com, FILEHIPPO.

NVIDIA: 1.39 MB/s

AMD: 1.40 MB/s

Filehippo: 1.40 MB/s

Download.com: 1.41 MB/s

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה פה, המהירות שלך מצויינת, ועוד לשרתים בחו"ל שלאחרונה ל-לא מעט אנשים יש בעיות איטיות רציניות בקישוריות לחו"ל במיוחד אצל בזק ובקושי מגרדים את המגה.

פורסם

המון תודה לכולם על תגובות. בעצם אני מוכן להסתפק ב 11.2 mb/s עם המומחים יגידו לי שזאת המציאות ותגיד תודה שמקבל 11.2.

עכשיו לתגובות שקיבלתי. עשיתי כרגע פינג ל hwzone.co.il כפי שהתבקשתי וקיבלתי מינימום 10, ממוצע 11, מקסימום 13.

כאשר עשיתי בדיקות באתר בדיקות של הוט תמיד התנתקתי מהחייגן והייתי מחובר רק ל תשתית של הוט. יש שם שתי בדיקות ובהמחשת מהירות אני תמיד מקבל 12 אפילו קצת יותר, אבל בהורדת קובץ לדוגמה אני מקבל רק 1.45 מקסימום.

כן, אני מתחבר עם חייגן ותמיד התחברתי עוד ב012 כאשר הייתה לי מהירות של 1.5 mb/s, ואחר כך עם 5 מגה.

כאשר עברתי ל014 אמרו מהתחלה שאי שפשר עכשיו להתחבר בלי חייגן, תמיד הייתי עם חייגן לכן לא התווכחתי יותר מדי.

עשיתי כמה בדיקות ב speedtest.net

990307465.png

990310910.png

990312514.png

990318996.png

990316022.png

ניסיתי לניסוי גם להוריד קבצים משרתים גדולים בחו"ל כמו NVIDIA, AMD, download.com, FILEHIPPO.

NVIDIA: 1.39 MB/s

AMD: 1.40 MB/s

Filehippo: 1.40 MB/s

Download.com: 1.41 MB/s

אני מציע לך לבדוק את אותם שרתים רק בשעות הערב ובסופי שבוע, מתי שיש הרבה לחץ.

יש לך חבילה רגילה או גיימר בבזק בינלאומי ?

אם בערב שישי יש לך את אותם מהירויות מחו"ל בחבילה בסיסית של בזק בינלאומי, אתה אדם עם הרבה מזל ואני מציע לך לשמוח על מה שיש לך ולא להתקשר לבזק בינלאומי בחיים (כדי שחס וחלילה לא ישנו את זה למהירויות הדפוקות שיש לרוב האנשים).

לסיכום, האינטרנט שלך מצוין ואין לך שום סיבה לדאגה. אפילו יש לך סיבה לשמחה משום שאתה באחוזים הקטנים של האנשים שלא נדפקו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה שוב על התגובות.

אני בחבילה רגילה, לא גיימר. עשיתי בדיקות בערך לפני 30 דקות.

אז עם אומרים לי שהכל בסדר ולא להתקשר לתמיכה של 014, אז כנראה כך אני אעשה.

תודה רבה לכולם שוב. יש פה אחלאה קהילייה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים