עבור לתוכן

שאלה לגבי אפליקציית DROPBOX הנחמדה

Featured Replies

פורסם

התקנתי DB במחשב ובפלאפון, שמתי שיר ב-DB במחשב ואז באמת ראיתי את זה במכשיר, עשיתי Download (יש אופציה כזו) לשיר שנמצא ב-DB בפלאפון אבל לאן לעזעאל זה הוריד לי אותו?

פורסם

אני אנחש שלתיקיה בSD שנקראית dropbox?

פורסם

^צודק.

זה שומר ב- Sd/dropbox

פורסם
  • מחבר

ואיך אני גורם לשיר להכנס ל"התגלות" ע"י נגן המוזיקה? כי לא הלך לי עד עכשיו..

פורסם

איזה מכשיר יש לך?

בנקסוס שלי לרעה או לטובה, הוא מחפש מוצא ומכניס לבד את כל השירים שיש ששמורים על המכשיר.

פורסם
  • מחבר

מיילסטון

פורסם

איך אתה מוסיף שירים לנגן בדר"כ?

אם הוא מוצא שירים רק מתיקיה מסוימת, תעביר את השירים לתיקיה הזאת (או שתגדיר גם את התיקיה של DB)

פורסם
  • מחבר

זהו שאין לי שום שירים אחרים ואין לי מושג איך הוא מוצא. ואיך אני יכול להעביר את השיר מהתקייה של ה-DB ב-SD לתקיה אחרת?

פורסם

בSGS אפילו בESCLAIR אפשר לעבור על מחיצות וקבצים ולהעתיק או להזיז קבצים ממקום למקום.

חפש אופציה לגשת לקבצים.

ואולי כל מה שאתה צריך לעשות זה לכבות ולהדליק את המכשיר ולתת לו לסרוק את הזיכרון או משהו.

פורסם

זהו שאין לי שום שירים אחרים ואין לי מושג איך הוא מוצא. ואיך אני יכול להעביר את השיר מהתקייה של ה-DB ב-SD לתקיה אחרת?

תעביר אותו ל/SD/Music

ככה גם יהיה לך קצת סדר.

תוודא שאין איתו קובץ שנקרא .nomedia כי אם יש, הנגן מתעלם מכל התקיה הזו.

פורסם
  • מחבר

כרגיל אצלי - שאלות מפגרות , אבל איך מעבירים אותו? לחיצה ארוכה נותנת לי כל מיני אפשרויות אבל לא העברה

פורסם

אצלי בSGS (כן שוב אני מטיח את זה בפנים) כשאני לוחץ לחצה ארוכה על קובץ יש לי

SHARE

DELETE

MOVE

COPY

RENAME

וDETAILS

סמוך על חברות הסלולר בארץ שיסרסו לך את המכשיר.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלות מפגרות לפעמים על אנדרואיד כי אין לי ניסיון עם המערכת - אבל עם העולם יש לי ניסיון :)

אם היה MOVE אצלי לא היתי בכלל פותח את הדיון

פורסם

זה הקטע עם האנדרויד כרגע שכל חברת סלולר (או יצרן) עושה מה בא לה עם האפשרויות ואפליקציות.

אבל תמיד אפשר להתקין אפליקציות חלופיות.

תראה אם יש איזה FILE BROWSER/MANAGEMENT שאתה יכול להתקין.

בגירסה 3 העתידית של האנדרויד הם מתכננים להוציא גירסה כללית לכל המכשירים התומכים.

ואז הכל יהיה יותר מסטונדרט.

פורסם

מתקינים סייר קבצים כמו ASTRO.

ושם עושים קופי פסטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים