פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים התקנתי DB במחשב ובפלאפון, שמתי שיר ב-DB במחשב ואז באמת ראיתי את זה במכשיר, עשיתי Download (יש אופציה כזו) לשיר שנמצא ב-DB בפלאפון אבל לאן לעזעאל זה הוריד לי אותו?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים מחבר ואיך אני גורם לשיר להכנס ל"התגלות" ע"י נגן המוזיקה? כי לא הלך לי עד עכשיו..
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים איזה מכשיר יש לך?בנקסוס שלי לרעה או לטובה, הוא מחפש מוצא ומכניס לבד את כל השירים שיש ששמורים על המכשיר.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים איך אתה מוסיף שירים לנגן בדר"כ?אם הוא מוצא שירים רק מתיקיה מסוימת, תעביר את השירים לתיקיה הזאת (או שתגדיר גם את התיקיה של DB)
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר זהו שאין לי שום שירים אחרים ואין לי מושג איך הוא מוצא. ואיך אני יכול להעביר את השיר מהתקייה של ה-DB ב-SD לתקיה אחרת?
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים בSGS אפילו בESCLAIR אפשר לעבור על מחיצות וקבצים ולהעתיק או להזיז קבצים ממקום למקום.חפש אופציה לגשת לקבצים.ואולי כל מה שאתה צריך לעשות זה לכבות ולהדליק את המכשיר ולתת לו לסרוק את הזיכרון או משהו.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים זהו שאין לי שום שירים אחרים ואין לי מושג איך הוא מוצא. ואיך אני יכול להעביר את השיר מהתקייה של ה-DB ב-SD לתקיה אחרת?תעביר אותו ל/SD/Musicככה גם יהיה לך קצת סדר.תוודא שאין איתו קובץ שנקרא .nomedia כי אם יש, הנגן מתעלם מכל התקיה הזו.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר כרגיל אצלי - שאלות מפגרות , אבל איך מעבירים אותו? לחיצה ארוכה נותנת לי כל מיני אפשרויות אבל לא העברה
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים אצלי בSGS (כן שוב אני מטיח את זה בפנים) כשאני לוחץ לחצה ארוכה על קובץ יש לי SHAREDELETEMOVECOPYRENAMEוDETAILSסמוך על חברות הסלולר בארץ שיסרסו לך את המכשיר.
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים מחבר יש לי שאלות מפגרות לפעמים על אנדרואיד כי אין לי ניסיון עם המערכת - אבל עם העולם יש לי ניסיון אם היה MOVE אצלי לא היתי בכלל פותח את הדיון
פורסם 2010 באוקטובר 1515 שנים זה הקטע עם האנדרויד כרגע שכל חברת סלולר (או יצרן) עושה מה בא לה עם האפשרויות ואפליקציות.אבל תמיד אפשר להתקין אפליקציות חלופיות.תראה אם יש איזה FILE BROWSER/MANAGEMENT שאתה יכול להתקין.בגירסה 3 העתידית של האנדרויד הם מתכננים להוציא גירסה כללית לכל המכשירים התומכים.ואז הכל יהיה יותר מסטונדרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.