פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS.http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.htmlעוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים הכי מעניין זה זכוכית הגורילה הכול כך חזקה , אני את שלי כבר אצלי לשרוט ,שריטה ממש ממש ממש לא עמוקה אבל קצת מציקה .
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?וזה באמת מפתיע מישהו?מאז ומתמיד אפל ייצרו מוצרים מאוד יפים ואסתטיים, אבל לא בהכרח מאוד פונקציונליים או יעילים במה שהם אמורים לעשות.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מחבר עובדה שה-3GS גם היה מעוצב מאד בזמנו אך מצליח להיות מעט עמיד יותר...
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים לא אמרתי שאפל לא מסוגלים לייצר מכשירים עמידים או משהו כזה,אני פשוט אומר שה-iPhone 4 אינו המכשיר הראשון שהם מייצרים כאשר האסתטיות והעיצובנמצאים גבוה יותר ברשימת הדרישות מאשר פונקציונליות או עמידות.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים משתלם לאפל לעשות מכשיר רגיש, לא רק שהם מרוויחים מהמכשירים הם גם מרוויחים מהתיקונים.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים משתלם לאפל לעשות מכשיר רגיש, לא רק שהם מרוויחים מהמכשירים הם גם מרוויחים מהתיקונים.כן ,רק שלא כולם יתחילו ללכת לאפל לתקן מכשירים לשלם 500 שקל על להחליף את כול פאנל הזכוכית בגלל שריטה ...
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים אמנם זה לא פתרון אבל אל תשכחו שגם ככה הרוב הגדול של המשתמשים שמים על המכשיר מגן זה או אחר.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים נכון.חלקם קונים גם מגני אלומיניום יקרים שאמורים להגן על המכשיר.ואחרי חודש מוצאים שבגלל מגן האלומיניום, גב הזכוכית של המכשיר סדוק/שבור.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים יש לי אייפון 4. הוא נפל לי בטעות פעמיים מגובה של בערך מטר+ ואפילו לא הראה סימן טשטוש כלשהו.אם תתחילו לערוך מבחני ריסוק למינהם בודאי תמצאו איזה פגם. אבל ברמת השימוש היומיומי, שבו גם הטעויות הקטנות שקורות (כמו שהאייפון נופל בטעות) אני לא רואה שום בעיה.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים בינתיים מספר התלונות מלקוחות על שבר/סדק/פגם הוא כפול ממה שהיה עם האייפון 3GS.אופן השימוש של המשתמשים לא ממש השתנה, והאייפון 3GS הוא לא מכשיר עמיד במיוחד מראש.אני אתן לך להסיק את המסקנות לגבי האייפון 4.-תסתכלו בדיונים הקודמים על האייפון 4 (לפני שהוא יצא וממש אחרי שהוא יצא), נתתי שם את דעתי לגבי השימוש בזכוכית סופר-קשיחה לכיסוי 2 צדדי המכשיר. ה "אמרתי לכם" צריך לבוא עכשיו או אח"כ?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אני בטוח שלמסקנה הזאת הגעת ע"י הקמת מעבדת אבטחת איכות למוצרים סלולרים בבית,בעלת מערכות הבדיקה שהן שיא הטכנלוגיה בתחום כאשר ביצעת במכשיר אין ספור ניסויים אמפיריים אשר הוכיחו את טענתך.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים כן, זאת הייתה אותה מעבדת איכות חסרת פשרות שטענה שהאיפון 4 הוא שלמות שנבדקה בכל אופציה אפשרית... ואז הגיע הDEATH GRIP
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אני לא בא להגן על ה Iphone פה, אני פשוט לא מבין מה הבעיה בתאוריה לצפות מכשיר סלולרי בזכוכית סופר קשיחה?כנראה שהמכשיר לא בנוי כראוי וכבד מדי בשביל לעבוד עם כזו זכוכית, אבל זה משהו שרק מישהו שחקר את המכשיר לעומקיבין או מישהו שהשתמש בו מספר חודשים.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אני לא מבין...עוד בהשקה שלו דווחו על בעיות מסוג זה.מה הכתבה מחדשת? סטטיסטיקה? או את העובדה שאפל לא עושה שומדבר בכדי לשפר את מוצריה אלא רק את העיצוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.