עבור לתוכן

אייפון 4, שביר ורגיש משמעותית.

Featured Replies

פורסם

כתבה מענינת שבוחנת ת הצהרות אפל על חוזקו של המכשיר והזכוכית החדשה שמותקנת בו, כולל השוואה מול ה-3GS.

http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread155609.html

עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?

פורסם

הכי מעניין זה זכוכית הגורילה הכול כך חזקה , אני את שלי כבר אצלי לשרוט ,שריטה ממש ממש ממש לא עמוקה אבל קצת מציקה .

פורסם

עוד דוגמא לעובדה שהעיצוב הושם הרבה יותר מדיי לפני פונקציונאליות ?

וזה באמת מפתיע מישהו?

מאז ומתמיד אפל ייצרו מוצרים מאוד יפים ואסתטיים, אבל לא בהכרח מאוד פונקציונליים או יעילים במה שהם אמורים לעשות.

פורסם
  • מחבר

עובדה שה-3GS גם היה מעוצב מאד בזמנו אך מצליח להיות מעט עמיד יותר...

פורסם

לא אמרתי שאפל לא מסוגלים לייצר מכשירים עמידים או משהו כזה,

אני פשוט אומר שה-iPhone 4 אינו המכשיר הראשון שהם מייצרים כאשר האסתטיות והעיצוב

נמצאים גבוה יותר ברשימת הדרישות מאשר פונקציונליות או עמידות.

פורסם

משתלם לאפל לעשות מכשיר רגיש, לא רק שהם מרוויחים מהמכשירים הם גם מרוויחים מהתיקונים.

פורסם

משתלם לאפל לעשות מכשיר רגיש, לא רק שהם מרוויחים מהמכשירים הם גם מרוויחים מהתיקונים.

כן ,רק שלא כולם יתחילו ללכת לאפל לתקן מכשירים לשלם 500 שקל על להחליף את כול פאנל הזכוכית בגלל שריטה ...

פורסם

אמנם זה לא פתרון אבל אל תשכחו שגם ככה הרוב הגדול של המשתמשים שמים על המכשיר מגן זה או אחר.

פורסם

נכון.

חלקם קונים גם מגני אלומיניום יקרים שאמורים להגן על המכשיר.

ואחרי חודש מוצאים שבגלל מגן האלומיניום, גב הזכוכית של המכשיר סדוק/שבור.

פורסם

יש לי אייפון 4. הוא נפל לי בטעות פעמיים מגובה של בערך מטר+ ואפילו לא הראה סימן טשטוש כלשהו.

אם תתחילו לערוך מבחני ריסוק למינהם בודאי תמצאו איזה פגם. אבל ברמת השימוש היומיומי, שבו גם הטעויות הקטנות שקורות (כמו שהאייפון נופל בטעות) אני לא רואה שום בעיה.

פורסם

בינתיים מספר התלונות מלקוחות על שבר/סדק/פגם הוא כפול ממה שהיה עם האייפון 3GS.

אופן השימוש של המשתמשים לא ממש השתנה, והאייפון 3GS הוא לא מכשיר עמיד במיוחד מראש.

אני אתן לך להסיק את המסקנות לגבי האייפון 4.

-תסתכלו בדיונים הקודמים על האייפון 4 (לפני שהוא יצא וממש אחרי שהוא יצא), נתתי שם את דעתי לגבי השימוש בזכוכית סופר-קשיחה לכיסוי 2 צדדי המכשיר. ה "אמרתי לכם" צריך לבוא עכשיו או אח"כ?

פורסם

אני בטוח שלמסקנה הזאת הגעת ע"י הקמת מעבדת אבטחת איכות למוצרים סלולרים בבית,

בעלת מערכות הבדיקה שהן שיא הטכנלוגיה בתחום כאשר ביצעת במכשיר אין ספור ניסויים אמפיריים אשר הוכיחו את טענתך.

פורסם

כן, זאת הייתה אותה מעבדת איכות חסרת פשרות שטענה שהאיפון 4 הוא שלמות שנבדקה בכל אופציה אפשרית... ואז הגיע הDEATH GRIP

פורסם

אני לא בא להגן על ה Iphone פה, אני פשוט לא מבין מה הבעיה בתאוריה לצפות מכשיר סלולרי בזכוכית סופר קשיחה?

כנראה שהמכשיר לא בנוי כראוי וכבד מדי בשביל לעבוד עם כזו זכוכית, אבל זה משהו שרק מישהו שחקר את המכשיר לעומק

יבין או מישהו שהשתמש בו מספר חודשים.

פורסם

אני לא מבין...עוד בהשקה שלו דווחו על בעיות מסוג זה.

מה הכתבה מחדשת? סטטיסטיקה? או את העובדה שאפל לא עושה שומדבר בכדי לשפר את מוצריה אלא רק את העיצוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים