עבור לתוכן

Windows Phone 7 - התרשמותכם?

Featured Replies

פורסם

טוב, אז אתמול הושקו המכשירים הראשונים באופן רשמי.

מה אתם חושבים על המערכת ועל המכשירים (מסרטוני ה-hands on והסקירות הראשונות)?

נקודה שלילית ראשונה מבחינתי - שימוש בפלטפורמת ה-snapdragon מדור ראשון (בכל המכשירים!), מה שאומר שה-GPU חלש (הכל יחסי כן) וצריכת החשמל כנראה יכלה להיות טוב יותר.

עם זאת, המערכת נראית רספונסיבית מאד.

פורסם

אני צופה למערכת עתיד ורוד

אבל כרגע לא הייתי מתקרב אליה

פורסם

לא התרשמתי ממנו בכלל... העיצוב והנוחות של מערכת ההפעלה הזאת שואפים לאפס. מלא אייקונים גדולים על המסך, כאשר כל אחד מהם כל פעם מתעדכן.. מה זה?! איפה חיפוש מהיר ברחבי המכשיר? איפה נגן מוזיקה נגיש? איפה מנהל קבצים ותיקיות? זה כמו אייפון הקקה הזה

פורסם

"האייפון הקקה הזה" הוא כנראה המכשיר עם מערכת ההפעלה הנוחה ביותר כיום

פורסם

"האייפון הקקה הזה" הוא כנראה המכשיר עם מערכת ההפעלה הנוחה ביותר כיום

נוחה על פי מבחני שימושיות או כדעה אישית?

מבחני שימושיות מציגים בבירור שלאנדרואיד יש מספר יתרונות על אייפון...

פורסם

נוחה מבחינת נוחות (כמובן שזאת דיעה, אבל היא מבוססת על נסיון רב שלי ושל הרבה אחרים)

המון פעולות (אפילו הפשוטות ביותר כמו העתק-הדבק) פשוט עובדות טוב יותר באייפון מאשר באנדרואיד (שלא לדבר על גירסאות מוקדמות מפרויו שזה רוב המכשירים עדיין)

פורסם

קסם איך מגיעים תמיד לאותו ויכוח.

פורסם

:)

אני לא מתווכח

בכל מקרה, זה באמת לא הנושא

דווקא הUI של WP7 נראה לי סבבה

פורסם

לפחות לפי הסקירות הקצרות מאתמול של בלוגי הטכנולוגיה הנחשבים, זאת נראית אחלה מערכת.

רק שצריך לחכות לביקורות קצת יותר רציניות, איך היא מבחינת ריבוי משימות? איך נגן המוזיקה? איך נוחות המערכת באופן כללי (לאחר שימוש מסיבי, לא כזה של שתי דקות)?

מה שבטוח זה יהיה הכי כיף בעולם לפתח תוכנות לwp7, אין על מייקרוסופט מבחינת כלים למתכנתים. אקליפס וג'אווה לאנדרואיד זה לא רע, אבל זה לא מתחיל להתקרב לvisual studio, שלא להזכיר את הכלים הנוראיים של אפל איכס (ודווקא מערכת ההפעלה שלהם היא הטובה ביותר לדעתי, לפחות כרגע).

פורסם

דווקא הUI של WP7 נראה לי סבבה

בהחלט, קצת מפריע לי שהמסך הראשי נראה תמיד כמעט אותו הדבר (לא רקע לבן או שחור זה לא משנה יותר מדיי וגם לא צבע הריבועים), אבל כן, המערכת נראית זורמת, ובעלת אופציות קינפוג מרשימות.

פורסם

ניראת מערכת נחמדה מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים