עבור לתוכן

כדאי להשקיע במערכת 64BIT ?

Featured Replies

פורסם

אם אתה כבר קונה, אז תקנה את ה FX - אבל כמובן לא כרגע, כאשר הוא עדיין צריך זיכרון "רשום", ולא במהירויות הקיימות.

כמובן שהמחירים וכמות המזערית של התוכנה גם לא עוזרות.

זו הטכנולוגיה החדשה של ה 64... פשוט כדאי לחכות לדגמים יותר מהירים ולוחות יותר "ותיקים" וטובים (וכמובן להורדת מחירים :) ).

פורסם

נכון להיום הכי משתלם זה בארטון 2500+

פורסם

אין עדיין וינדוס ל AMD64, יש כל מני וינדוס 64 ביט לאלפא ואיטניום אבל זה לא מתאים.

כרגע משתמשים בוינדוס סטנדרטי של 32 ביט שהמעבד תומך בו ובעתיד תוכל להחליף לגרסאת ה AMD64. זה לא משנה הרבה כרגע כי אין עדיין תוכנות שתומכות בזה.

ב 32ביט המעבד פועל מצויין ועם התמיכה ב 64 ביט הוא יכול להיות השעה טובה, רק שעדיין המחיר מופרז. בעוד חודש חודשיים כפי שציינת שאתה מתכוון לחכות אני מאמין שהתמונה תהיה שונה במקצת.

אגב, דרוש זיכרון registered ולא ECC, אם כי בד"כ יש רק זיכרונות שהם גם וגם.

יש WIN XP 64BIT. יצא די מזמן!. :-X

פורסם

אתה קורא מה שאתה מצטט ?

יש win2000/server2003 for alpha/itanium אבל זה לא תומך ב AMD64.

אין כרגע שום מערכת הפעלה של מיקרוסופט שתומכת ב AMD64.

אין XP לשום מערכת של 64 ביט, יש server2003 שאולי מבוססת על XP אבל זה לא XP ל 64 ביט (לא כולל AMD64).

פורסם

האר דיסק שלי נהרס וכבר הרבה זמן אני מנסה לבחור מחשב חזק וטוב... עכשיו אני על המחשב של אחותי או של אחי ויש לי קצת בעיה אם זה כי אין לי את הדברים שאני צריך במחשבים שלהם ואני לא אוכל גם לשים שם את הדברים שאני צריך כי בכל זאת, אלה המחשבים שלהם...

אני רוצה להשקיע לפחות 1600 [טלוי בכה אני קונה את הלוח אם הלוח זול אני אקנה ב 1800-900]

אני רוצה מחשב חזק שיחזיק טכנולוגית וביצועים לפחות 3-4 שנים... בינתים תיכננתי לקנות את ה 2.8 800 מגה הרץ עם לוח אם של Chaintech 9CJS ZENITE

אז כדאי לחכות ל64 ביט או לקנות עכשיו [אני אולי עכשיו מזמין את המחשב מפיסיאיץ']....???????

פורסם

אתה קורא מה שאתה מצטט ?

יש win2000/server2003 for alpha/itanium אבל זה לא תומך ב AMD64.

אין כרגע שום מערכת הפעלה של מיקרוסופט שתומכת ב AMD64.

אין XP לשום מערכת של 64 ביט, יש server2003 שאולי מבוססת על XP אבל זה לא XP ל 64 ביט (לא כולל AMD64).

קודם כל בא נבהיר כמה פרטים:

1. כמו שאתם יכולים לראות מהתמונה המצורפת, קיימת מערכת הפעלה (לא בטא!) ל AMD 64 ביט (התמונה לקוחה מאתר הורדות מיחד של מיקרוסופט

2. קיימות גרסאות נפרדות למערכות איטניאום

3. כרגע לא כדאי לקנות מערכת 64 ביט מהסיבות הבאות: א': זה יקר בטירוף! עד פי 10 למערכת שלמה (גם הלוח אם והזכרונות יקרים במיוחד לא רק המעבד) ב': לרוב האנשים אין מה לעשות במערכת כזאת, פשוט אין הרבה תוכנות שיכולות לנצל את היכולות של המערכת הזאת

פורסם

אם היא קיימת ולא ביטא אז למה היא לא למכירה ?

לא מזמן הדגימו אותה, היא עדיין לא נמכרת והיא לא מושלמת.

http://www.theinquirer.net/?article=11791

26.9.03 - לפני כ-40 יום

The failure of Microsft to deliver a fully working 64-bt operating system was the only black cloud in AMD's sunny skies. But, to show how far the firm is along the path to releasing Windows XP 64bit Edition for AMD64, every journo at the event was given a copy of the Beta 1 Build 1069. The operating system is already available to registered developers. Schauder reckoned that the final release would be with us before the second half of next year.

פורסם

היא כן קיימת ולא בגרסאת בטא, והיא כן למכירה, אבל לא לציבור הרחב, רק לחברות עם הסכם מיוחד עם מיקרוסופט שמפיצים ציוד (כמו ליגד לדוגמא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים