עבור לתוכן

מות העיצוב ? הפלאפונים נראים פשוט אותו הדבר...

Featured Replies

פורסם

יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי.

האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ?

איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?

HTC-7-Pro.jpg

Omnia_large_04.jpg

lg_optimus_7_1-580x495.jpg

פורסם

אני בוחר את הפלאפון שלי גם לפי צורתו החיצונית, הטעם שלי זה פס המתכת ואין הרבה פלאפונים שבנויים ככה.

זה מסמל איכות בניה ויוקרה, כמו:

iphone4425x480.jpg

---

pixon12.png

פורסם

אולי כי היום השוק פונה למסכי מגע?

ואין כ"כ לאן הרבה להתקדם בעיצוב בתחום הזה

הכוונה- או תצורה רגילה, או מקלדת, שכבר כמה אופציות עיצוביות יש? לעגל בפינות? להוסיף פס מתכת? דברים קטנים.

פעם יכלו יותר לשחק עם הצורה של המכשירים כמו נוקיה 5700, המסתובב לצד של סוני אריקסון (שכחתי את שמו) ומכשירים מגניבים כאלו ואחרים.

פורסם

עדיין יכולים לשחק עם העיצוב באותה הצורה, כמו כן ברגע שנתקדם עוד טכנולוגית אפשר לשחק עוד עם היצוב, כגון מסך שמתקפל ל2, מסך נשלף מתוך מסך? :smile1: יש אינספור אפשרויות, סה"כ קצת יצרתיות, כסף וטכנולוגיה מתקדמת :cool2:

פורסם

אני דווקא די אוהב את העיצובים הנוכחיים של הטלפונים. גודל המסך סוף סוף הגיע לגודל הגיוני. בהתחשב בעובדה שכל המכשיר מעוצב סביבו אני לא מוצא סיבה לשינוי.

יש משהו אחר שמטריד אותי. אני מסתכל על העיצוב של וינדוס 7 פון, ואפילו על העיצוב של האנדרואיד (אפילו לא המכשירים עצמם), ומה שאני רואה זה מכשירים שנועדו להיות מחוברים לאינטרנט כל הזמן. רק שאני חי בישראל, ואינטרנט סלולרי פה זה שחיטה. אני מרגיש מנוטרל, שהטלפון לא מנצל את מלוא היכולת שלו כי אני לא מוכן לשלם לספק עוד.

פורסם

האיפון 4 שלי כל כך סקסי...

פורסם

אחרי האיפון ,כולם עלו על הזרם ,סמסונג אפילו ניסו להעתיק את הממשק של הIOS בSGS שלהם :bash:

בכול מקרה לדעתי האיפון 4 ניראה בינתיים הפלאפון הכי יפה שיש :yelclap: פס המתכת וגימור הזכוכית השחורה פשוט ניראה מדהים :xyxthumbs:

פורסם

אחרי האיפון ,כולם עלו על הזרם ,סמסונג אפילו ניסו להעתיק את הממשק של הIOS בSGS שלהם :bash:

בכול מקרה לדעתי האיפון 4 ניראה בינתיים הפלאפון הכי יפה שיש :yelclap: פס המתכת וגימור הזכוכית השחורה פשוט ניראה מדהים :xyxthumbs:

אחרי האייפון? איזה שטויות במיץ.

פלאפונים זו תעשיה של כולם מעתיקים מכולם, בלתי ניתן להצביע מי התחיל מה.

פס המתכת והגימור עוד הגיעו מפלאפונים ישנים יותר.

---

זה שהוא נראה הכי טוב משאר הסמרטפונים החדשים שיצאו אני מסכים.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא די אוהב את העיצובים הנוכחיים של הטלפונים. גודל המסך סוף סוף הגיע לגודל הגיוני. בהתחשב בעובדה שכל המכשיר מעוצב סביבו אני לא מוצא סיבה לשינוי.

יש משהו אחר שמטריד אותי. אני מסתכל על העיצוב של וינדוס 7 פון, ואפילו על העיצוב של האנדרואיד (אפילו לא המכשירים עצמם), ומה שאני רואה זה מכשירים שנועדו להיות מחוברים לאינטרנט כל הזמן. רק שאני חי בישראל, ואינטרנט סלולרי פה זה שחיטה. אני מרגיש מנוטרל, שהטלפון לא מנצל את מלוא היכולת שלו כי אני לא מוכן לשלם לספק עוד.

יש יותר קשר לעיצוב מערכת ההפעלה ולדרישות שוק בעולם... פחות קשר לעיצוב החיצוני עליו מדברים כאן או לשוק הישראלי שעדיין לא צרכן אינטרנט סלולארי גדול באמת.

פורסם

מי צריך מכשיר מעוצב כשכולם היום מכסים אותם בכיסויים צבעוניים מסכות ומדבקות?

החברות חסכו לעצמם בזכותנו..

פורסם

מי צריך מכשיר מעוצב כשכולם היום מכסים אותם בכיסויים צבעוניים מסכות ומדבקות?

החברות חסכו לעצמם בזכותנו..

אנשים שצורתו החיצונית של המכשיר לא משנה להם או אלה שאינם יודעים לשמור על מכשירם קונים את המוצרים האלה ובכך מכערים אותם.

לעולם לא ארכוש מגן מכסה למכשיר, אצלי שריטה לא תראה על המכשיר, הוא כחדש מהקופסא.

פורסם

הידיים ,הפה והאוזניים של רוב האנשים נראים אותו , אין שום סיבה שהטלפונים לא יראו אותו דבר .

פורסם

אנשים שצורתו החיצונית של המכשיר לא משנה להם או אלה שאינם יודעים לשמור על מכשירם קונים את המוצרים האלה ובכך מכערים אותם.

לעולם לא ארכוש מגן מכסה למכשיר, אצלי שריטה לא תראה על המכשיר, הוא כחדש מהקופסא.

אולי כי אתה יושב רוב הזמן במשרד, לפחות אני והחבר'ה שאיתי לא נמצאים בדיוק במשרד רוב שעות היום ולפעמים גם בכלל בשטח אז לא משנה מה אעשה אם אני רוצה להתשמש בו שם חייב מגן איכותי וחזק שישמור עליו...

בנוגע לנושא אני חושב פשוט כי היום השוק פונה למקום אחר, פעם לפחות לצרכן היה חשוב יותר העיצוב המכשיר כי זה נראה שהוא כאילו יותר מתקדם כי כולם היו יושבים על אותו סף, קיום הצרכנים מחפשים את המכשירים החכמים ביותר והחזקים ביותר בשוק שבעצם נותנים להם את לסחוט את המיץ של המכשיר וכך גם פועלות היצרניות.

פורסם

G,

תעשה לעצמך תזכורת למכור לי את המכשיר(ים) שלך כשאתה מואס בהם אם זה המצב שלהם.

בכל מקרה אני מעדיף לקנות מגנים לרוב העיקר כשפעם בשנה חלילה הוא יפול לי מהיד על המדרכה (לא קורה לי, אבל אין אחד שלא קרה לו נגיד לאורך שנה לדעתי) - אני מעדיף שלא ישרט וינזק.

בכל אופן, לנושא, לי הכי לא אכפת מעיצוב בעולם. המיילסטון שלי הוא סתם ריבוע שחור וגדול ואני דווקא אוהב אותו

פורסם

אני מסכים איתך שיש מגנים וכיסויים שמכערים את המכשיר אבל גם לי יש אייפון 4 וכנראה שעל מכשיר שעלה לי 4k אני ירצה לשמור קצת. אז אני לא קונה מגנים מסיביים כמו של אוטרבוקס אבל יש מגן מינימלי- זאג עם במפר בינתיים. על מכשירים פשוטים יותר כמו ה v3x שהיה לי לפני זה לא היה שום צורך במגן עם העלות הנמוכה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים