עבור לתוכן

נגן - 32GB

Featured Replies

פורסם

כמה כבר איכות סאונד צריך, הרי רוב השימוש בזה יהיה בסביבה דינמית עם רעשי רקע והפרעות.

ואיך שלא תסתכל על זה אף אוזניות כפתור לא מגיעות לאיכות של אוזניות מקצועיות.

• תגובות 43
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אורי, מה שאתה אומר פשוט לא נכון.

ברשותי אוזניות Westone ES3x ו SGS והאיכות סאונד שלו טובה מאוד [פחות טוב מה-D2, אבל עדיין טוב מאוד]. הבעיה היחידה בסאונד שלו היא הרעש רקע שיכול די להפריע עם אוזניות רגישות מאוד [כמו אלה שברשותי, ככה שבקטעים מאוד שקטים זה יכול להפריע].

הבעיה היא שסמארטפון עולה כפול בערך והבטריה שלו לא בהכרח מחזיקה אותו הדבר [בטח לא בהשוואה לזמנים של הנגנים של קואון].

ואני יודע שאותי אישית, הנגן שכרגע נראה לי הכי מפתה בשוק [מלבד המחיר המאוד בעייתי שלו] הוא האייפוד נאנו החדש שיש בו מסך ומצליח להגיע למידות פשוט מטורפות.

פורסם

הSGS הוא מקרה ספציפי, אני מודה שלא יצא לי לשמוע את רוב האנדרואידים, אבל עד לא מזמן האיכות בטלפונים היתה זוועתית (ואף חברה לא עשתה רושם שזה הולך להשתנות).

יכול להיות שבזמן האחרון יצרנים באמת מתחילים להשקיע קצת יותר בDACים במכשירים שלהם.

כשאני חושב על זה, אם טלפון עם תג מחיר כמו של הSGS היה מגיע עם איכות שמע ממוצעת מינוס זאת היתה בושה.

ואיך שלא תסתכל על זה אף אוזניות כפתור לא מגיעות לאיכות של אוזניות מקצועיות.

ראה דוגמה קיצונית ביותר למעלה (הווסטון של pila).

מה, אני האידיוט היחיד שמסתובב עם אוזניות קשת מחוץ לבית?

פורסם

חס וחלילה אידיוט. אוזניות קשת זה אחלה דבר ומי שם ז*ן מה אחרים חושבים; העיקר זה המוסיקה!

וכשהוא אמר אוזניות כפתור נראה לי שהוא התכוון לזה במובן המדוייק ולא לIEM.

ממה ששמעתי, גגם האיכות סאונד באייפונים לא רעה [חוץ מהראשון] והיא משתפרת עם הזמן וגם נראה לי יותר טובה מהSGS.

פורסם
  • מחבר

מבחינת סמארטפון וכו': יש לי כבר Nokia e71 ומבחינת דברים "חכמים"(כתיבת מסמכים, גלישה וכו') הוא מספק אותי.

בינתיים הוא משמש אותי גם כנגן נייד - והוא פשוט מזעזע בזה. האיכות סאונד נוראית וכך גם הווליום המקסימלי. מה גם ש2 גיגה זיכרון(עם כרטיס מיקרו אס די) זה *לא* מספיק לי בשום מצב.

מבחינתי משחקים זה לא חשוב כלל וכלל(אני לא מחפש מכשיר להעביר איתו את הזמן, אלא מכשיר שינגן מוזיקה ו-וידיאו בזמן שאני במשרד או בדרכים) ואינטרנט, יש לי כבר בנייד כמו שציינתי. זמן סוללה גם כן חשוב מאוד - ואף סמארטפון שאני מכיר לא מספק מעל 30 שעות ניגון אודיו.

לגבי איכות סאונד ואוזניות - אני מוזיקאי חובב, אז איכות הסאונד מאוד חשובה לי.

האוזניות שלי הן sennheiser px ‎1‎00 ותיקות ואיכותיות.

פורסם

זה אולי יפתיע כמה אנשים אבל הSGS נשמע הרבה יותר טוב ועוצמתי מהCLIP+.

ועם MICROSD של 32GB שמוקדש רק למוזיקה/סרטים (חוץ מה8GB הפנימי שגם שם בו אפשר לעשות שימוש) זה יופי של נגן.

מבחינת תוכנות ואפשרויות אין על אנדרויד עם המון תוכנות ואופציות לכל דבר אפשרי.

אז כל אחד והעדפות שלו.

מבחינתי זה כל כך לא משתלם לקנות היום נגן נייד יעודי.

פורסם

אתם יודעים למה אני אוהב את הנגני COWON שלי (וגם הAINOL החדש) כי הסוללה שלהם נמדדת בפועל אצלי בשבועות ולא שעות

אני מטעין את הD2 אולי פעם בחודש בפועל בין כל הנסיעות שאני עושה ואת הA3 פעם בשבוע בשימוש סביר

הAINOL בכלל מטורף אבל עדיין לא השתמשתי בו מספיק בשביל לתת חוות דעת לגבי הסוללה

נגן יעודי זה אולי זן נכחד אבל רק עם מדברים על נגנים בינוניים כשהפלאפונים החדשים כבר ברמה שלהם ויותר

אבל נגן יעודי איכותי זה סיפור אחר לגמרי ואני לא הייתי מוכן לוותר עליו

פורסם

^^^מחזק. עדיין לא יצא לי ממש להטעין את הD2+ שלי. יש לי אותו חודשיים וחצי של שימוש בינוני והוא מחזיק מעמד רק מהטעינה שהוא מקבל

כשאני מעתיק לתוכו שירים (אני לא משאיר אותו מחובר למחשב).

פורסם

זה אולי יפתיע כמה אנשים אבל הSGS נשמע הרבה יותר טוב ועוצמתי מהCLIP+.

הקליפ/+ הוא בסה"כ נגן נחמד, אבל בכלל לא עוצמתי (גם סוני אריקסון K810 יותר עוצמתי ממנו). האיכות סאונד שלו נחמדה אבל לא כמו שניפחו את זה באינטרנט לדעתי.

נגני COWON יכולים לדחוף גם אוזניות עם התנגדות גבוהה בלי בעיה (לא שיש צורך, אבל מקליפ ועד לנגן היי אנד..).

פורסם

בקיצור, אם אתה מעוניין בנגן נטו ל COWON נגנים בעלי איכות צליל ללא פשרות, ובטח שלא רואה IPOD TOUCH או סמארטפון ממטר!

פורסם
  • מחבר

טוב, היום אספתי את הJ3 ובינתיים אני עוד לומד אותו קצת. הוא מאוד דומה לS9 אך בעל לוק וסטייל הרבה יותר "עסקי" והרבה פחות ילדותי. אני אישית אוהב את זה יותר.

אני אתעסק איתו פה ושם - שם ופה כמה ימים ואז אכתוב עליו חוות דעת קצת יותר מקיפה :)

פורסם

תתחדש ! ואם תהיה לך כל שאלה אפילו הכי טיפשית תשאל, מבטיח לענות :), יש לי את המכשיר כמעט חודשים.

כמה דברים קטנים שחשוב שתדע.

*כדי שהמכשיר יתמוך לך בהצגת שירים בעברית תקינה אתה צריך לשנות את הממשק לעברית.

*קיים CASE איכותי בEBAY שעולה בערך בין 90 -110 שקל אני ממש מרוצה וממליץ, מעט יקר אך איכותי ++.

*אני בטוח שיצא לך לקרוא בחוברת אך זה חשוב, לא לחכות שהסוללה תסתיים כדי להטעין אותה.

*Mp3tag תוכנה מאוד פשוטה אם אתה לא מכיר , כדי לצרף תמונות לאלבומים שנמצאים אצלך בנגן.

:) זהו תתחדש שוב .

פורסם
  • מחבר

מה ז"א עברית תיקנית? אם הממשק באנגלית הוא יכתוב לי "מנגן שיר כאילו דאאאא איזה שולת!!!" ? :P

או שסתם העברית "הפוכה"? (רגיל לזה מהS9)

היה לי קשה מאוד "לסיים" את הסוללה עם הS9, אז עם הJ3? בספק שזה יקרה...

תודה על ההצעת עזרה! :)

פורסם

לא לא, עברית רגילה ולא הפוכה כמו שצריך :).

בכיף^.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים