עבור לתוכן

נגן - 32GB

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה על ה"תתחדש" :xyxthumbs:

טוב באג גם מוכרים גירסת 32GB ב1,299.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9437&perur=2&t=12&c=412

ההבדל במחיר בין הגירסת 32 ל16+16 ככרטיס זיכרון הוא פחות מ100 ש"ח... נראה לי אני אלך כבר על הגירסא עם ה32GB זיכרון מובנה.

תודה לעוזרים וסליחה שחפרתי :)

• תגובות 43
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש על המכשיר, תן לנו קצת חוות דעת כשתקבל אותו ליד

פורסם
  • מחבר

אוף אבל 32GB S9 עולה 999 שזה הבדל משמעותי... מה בכלל ההבדלים ביניהם חוץ מכרטיס הרחבה ורמקול מובנה? :-\

פורסם

לי יש את הJ3 והוא מכשיר מדהים.

לי מה שהבנתי איכות הסאונד שהמכשיר יכול לספק יש הבדל בינו לבין S9 [מביקורות של אנשים].

גם לגוגל כתוב S9 VS J3 ותקרא בהרחבה על הכל.

ממה שאני יודע יש לJ3 סוללה יותר חזקה וממשק יותר מהיר וחלק.

פורסם
  • מחבר

המכשיר עוד לא נמצא בחנויות באג, אמור להגיע במהלך השבוע הקרוב. כאשר יגיע ארכוש אותו וגם אכתוב ביקורת קצרה לטובת חברי הפורום :xyxthumbs:

פורסם

לא עדיף כבר במחיר הזה לקנות iPod Touch ?

32GB עולה 1280 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

זאת שאלה טובה... יש התנגדויות לipod touch 32? בד"כ אני נמנע ממכשירים של אפל, אבל זה נראה סה"כ לא רע בכלל...

מה ההבדלים בין הדור השלישי לרביעי?

נדמה לי גם שהאיכות סאונד של האייפוד פחות טובה. הנתון היבש היחיד שאני רואה זה חיי סוללה, שהם נמוכים משמעותית מהiaudio j3...

פורסם

יש הבדל ע-נ-ק-י בין איכות השמע של אייפודים למינהם לJ3 ויש לי אייפוד נאנו 4G אייפון2G ולא מעט מכשירים חכמים ולא יצא לי להיתקל במכשיר שנותן איכות שכזאת.

מעבר לזה , הJ3 את מה שיש לו שזה ווידאו ואודיו הוא עושה את זה על הצד הטוב ביותר תמיכה מלאה בעברית [כולל ממשק] , כתוביות לסרטים ולא מעט אופציות בנגן הסרטים,אקולויזר מתקדם בנגן המוזיקה ועוד לא מעט דברים שתוכל למצוא אותם בסקירות ברחבי הרשת.

אם היעוד שלך זה מוזיקה ווידאו נטו בלי שטויות מהצד קח את הJ3.

אם מוזיקה בשבילך זה "כדרך אגב" ואתה רוצה עוד דברים מהמכשיר כגון גלישה ב WIFI /משחקים וכו' כנראה שזה לא הנגן עבורך.

פורסם
  • מחבר

עדיפות ראשונה: מוזיקה

עדיפות שנייה: וידיאו

עדיפות שלישית: רשמקול

עדיפות רביעית: רדיו

כל שאר הדברים(אינטרנט, משחקים) נמצא הרבה למטה. אבל אין ספק שזה בונוס נחמד מאוד לקבל...

פורסם

אז תיקח את J3

פורסם

מבחינת מוזיקה- אין מה להשוות. אני מאמין שיצא לך לשמוע נגני אייאודיו, גם פה הסאונד מדהים, לעומת האייפוד שנשמע הרבה פחות טוב (בהנחה שיש לך אוזניות טובות) אבל בדורות האחרונים שלו יש שיפור ביחס לאייפודים של פעם שעליהם התפתחו כל הסטיגמות.

מבחינת וידאו- יש כאלה שאומרים שהמסך של הטאץ' נותן צבעים פחות חיים מאשר האייפון, אבל עדיין מדובר על מסך חד מאוד למכשיר נייד, לעומתו הJ3 בעל מסך מאוד טוב מבחינת הצבעים, אבל רזולוציה הרבה יותר נמוכה, 960X640 באייפוד לעומת 480X272 בJ3.

רדיו אני די בטוח שאין באייפוד ולגבי רשמקול אני לא בטוח, בJ3 יש.

לסדר עדיפויות שלך הייתי בוחר בJ3, האייפוד לעומתו בחירה מצויינת אם אתה רוצה גם אינטרנט ומשחקים, שהם דרך הרבה יותר מהירה להעביר זמן לדעתי.

פורסם

באילו אוזניות כבר ייצא לך להישתמש עם הנגן?

אני מהמר שהן לא בשווי של אלפי שקלים, ולכן אני חושב שיהיה עדיף ללכת על הטאץ' כי הוא פשוט צעצוע הרבה יותר כיפי ולראות עליו סרטים זה הרבה יותר מהנה.

ההבדל באיכות מוסיקה זה לא משהו שבאמת יפריע לך, אני די בטוח שהאיכות של הטאץ' תספק אותך.

פורסם

באילו אוזניות כבר ייצא לך להישתמש עם הנגן?

אני מהמר שהן לא בשווי של אלפי שקלים, ולכן אני חושב שיהיה עדיף ללכת על הטאץ' כי הוא פשוט צעצוע הרבה יותר כיפי ולראות עליו סרטים זה הרבה יותר מהנה.

ההבדל באיכות מוסיקה זה לא משהו שבאמת יפריע לך, אני די בטוח שהאיכות של הטאץ' תספק אותך.

מסכים !

ווידאו ברזולוציה 960X640 הרבה יותר נחמד מאשר ווידאו ב 480X272...

וגם אפשרות לאינטרנט ב WI FI.... וגם משחקים....

אני לא בתוח, אבל בגלל שיש לו מערכת הפעלה כמו של אייפון, אולי אפשר להתקין עליו גם אפליקציות.

ההבדל בשמע זה רק באוזניות ממש יקרות ואיכותיות.

מה שכן, אין לו רדיו.[br]פורסם בתאריך: 18.10.2010 בשעה 13:33:19

לדעתי, iPod Touch זה המכשיר היחידי של אפל שבאמת שווא קניה...

ובניגוד למכשירי אפל אחרים הוא בערך באותו מחיר כמו המתחרים, אפילו מציע יותר תכונות ואפשרויות.

פורסם

במחירים האלה כבר עדיף להשקיע את הכסף בסמארטפון טוב שיאחד את כל הפונקציות במכשיר אחד.

הנגן שלי יושב בארון מאז שקניתי את הSGS.

למה לי להיסחב עם יותר ממכשיר אחד ?

מקסימום אם יוצאים לטיול ארוך או משהו, לוקחים בטריה נוספת.

פורסם

יש בזה משהו, הכוח עיבוד בסמארטפונים היום די מטורף, אבל אם לדוגמה הוא מחפש איכות סאונד ויש לו אוזניות טובות בכמה מאות שקלים (לא CX300 ב200 שקל..) שום טלפון והרבה נגנים לא יתנו לו את מה שהוא מחפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים