עבור לתוכן

מה עדיף ADSL או HOT ואיך NETVISION כספקית ?

Featured Replies

פורסם

אני די שונא את HOT בגלל השירות לקוחות והחוזים שלהם, אבל רציתי לדעת מה עדיף לי כשאני בא להסתכל על זה. וגם יש לי איזה מבצע בנטויזיון ומעניין אותי לדעת איך הם כספקית, האם הם השתפרו או נשארו עם ביצועים עלובים וחסימת פורטים והגבלת מהירות כמו פעם ?

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין דעה ? אף אחד לא משתמש ב NETVISION ?

פורסם

כולן אותו דבר.

לדעתי עדיף ללכת על האחת מהספקיות הקטנות.

בכ"מ בכל ספקית שלא תבחר, תלך על מסלולים בלי התחייבות.

פורסם

עשיתי סקר בעבודה של לקוחות ולקוחות לשעבר של הוט -

- אחת אומרת שהמודם מתנתק בערך פעם ביום ואומרת שלה ולבעלה כבר התחיל להמעס מזה

- מישהי אחרת אמרה שהמודם מתנתק אולי פעם ב3 ימים והיא יכולה לסבול את זה

- אחת עברה מהוט לבזק במהירות יותר איטית בגלל התנתקויות

כל מי שיש לו ADSL לרוב בלי בעיות ואם יש בעיות זה לא קורה הרבה. לי יש תקלה בADSL בערך פעם שנה עד שלוש זה גם תלוי בטעויות אם אני משדרג או משהו. וכן גם בבזק יכולים להוציא לך את הנשמה עד שהם מתקנים בעיות כמו רעש אבל התקלות פחות נפוצות.

מה אפשר לעשות שבארץ אין באמת תחרות. אל תלך לפי המחיר בעייקר לו לספק תשתית כי הסבל שחברה עם תשתית גרועה ושירות עוד יותר גרוע (אל פי דעת רבים) לא שווה את זה. ועוד הם אוהבים אותך בהתחיבות ארוכת טווח עם קנס רטרואקטיבי שגדל ככל שהזמן עובר. בבזק אם אתה לוקח מהם נתב הם סוגרים אותך בסוג של התחיבות שאתה תשלם את שארית שוויו כשאתה מתנתק מהם.

בקשר לספקית אינטרנט אני ממש לא מכיר את נטויזיון היום . הרבה אנשים העידו שבשעות העומס המהירות יורדת לחצי וזה לא כלכך נורא . 014 כרגע לא מומלצת חוץ מחשבון גיימר (יש לי מאז שהוא קיים בשביל משחקים) . אומרים שאורנג' טובים אבל יקרים ושגם CCC טובים יחסית וגם זולים וגם בלי התחיבות. על 012 אני גם לא יודע הרבה שמעתי שהם עושים מניפולציות תעבורה מאוד אגרסיביות .

עדיף לדפדף בפורום כדי לראות מה מצב הספקיות.

פורסם

איפה אתה גר? מה שאני הבנתי, אז בחירת התשתית מאוד קשורה לאזור המגורים שלך. אני למשל גר ברחובות ובתשתית של הוט משנת 2005 (כאשר התחברתי לראשונה לאינטרנט המהיר של 1.5 מגה) ואף פעם לא חשבתי לעבור. אולי בכל השנים היו לי ניתוקים פעמים ספורות. פעם אחד נשרף לי מודם (דווקא מוטורולה שנחשב בין הטובים), אז בא טכנאי, החליף מודם וזהו. אני עכשיו ב12 מגה עם אותו תומסון 425 ואין שום בעיה.

לגבי ספקים אני יודע שנטויזין יחד עם 012 ברשימה ה שחורה של VUZE WIKI של ספקים שחוסמים טורנטים

http://wiki.vuze.com/w/Bad_ISPs

פורסם
  • מחבר

כולן אותו דבר.

לדעתי עדיף ללכת על האחת מהספקיות הקטנות.

בכ"מ בכל ספקית שלא תבחר, תלך על מסלולים בלי התחייבות.

בלי התחייבות = יקר...

מישהו יודע איפה יש פרטים לגבי קו ADSL בלי טלפון ?

פורסם

במוקדי השירות של בזק.

ולטעמי עדיף לשלם קצת יותר ולהיות בטוח שברגע שיש בעיות אתה יכול לעזוב בלי בעיה.

פורסם

לא ממליץ על נטוויז'ן.

פורסם

אני שנה וחצי כמעט עם אורנג' כולל קו טלפון ו5M אינטרנט על ADSL וכמעט אין בעיות בכלל.

לעיתים בסופי שבוע יש עומס ומהירות ההורדות מחו"ל יורדת לחצי אבל זה לדעתי לא קשור בספק אלא בעומס כללי בחיבור לעולם.

לא התרשמתי שהם חוסמים או מאיטים פורטים.

בעיקרון אני יותר מרוצה ממה שהייתי עם 014

פורסם

גם אני לא ממליץ על נטויז'ן

כשניסיתי להתנתק הם התעלקו עלי שבועיים, כל יום 3 שיחות.

צריך להיות חזק כדי לעזוב אותם.

פורסם

עזבתי אותם בכיף אחרי 2 ד' שיחה עם אחראי והצעה על שיתוף שיחה עם נציג הבנק (כרטיס אשראי) דרכו אני רוצה לחסום את התשלומים לנטוויזן!

אמרתי לו "אני מציג בפניו את הטיעונים שלי אתה את שלך, ונראה"... לא הגענו עד הבנק ;D עשה ניתוק כמו טאטא לה וללא המשכים :cool2:

פורסם

לפחות אני יכול לתת קרדיט ל 012 ששחררו אותי באותו יום כאשר הסתיימה לי התחייבות. הסברתי לנציגה בשימור לקוחות, שאני גיימר ואחרי שלקחתי את חבילת גיימר שלהם בהתחייבות לשנה 5 מגה 99 ש"ח הייתי בדיכאון במשך כל השנה כי גיימר שלהם זבל ולא שווה אפילו שקל אחד. החבילה הרגילה שלהם היא זולה אבל היא גרועה מאוד לגיימר. היא הבינה אותי והתנתקה אותי תוך המתנה של 15 דקות על הקו. הייתי בטוח שזה יעלה לי בבריאות שלי להתנתק מהם.

פורסם

דווקא את בזק היה לי קל לעזוב

אמרתי להם אתם נותנים עד 5 והוט נותנים 12

קישקשו את השטויות הרגילות של קו פרטי בבזק וקו משותף בהוט וניתקו.

המצחיק שדווקא בהוט קיבלתי מהירות גבוהה יותר מאשר בבזק על אותה החבילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים