פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים שלום לכולם,לפני כמה ימים בניתי את הקירור מים הראשון שלי, נתקלתי בקשיים אבל לא נורא.... עכשיו פועלת.מה שכן, ברגע הדלקת המחשב הסתכלתי בטמפ' בביוס וכתוב שהמעבד ב-60-61 מעלות... ממש גבוה.יכול להיות שהוא הספיק להתחמם לטמפ' כזו תוך שניות? אם כן, יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני מפחד לעבוד איתו ככה.המערכת:מיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל.תודה לעוזרים.
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים לא הבנתי את הלופ שלך המעבד...או שיש לך 3 רדיאטורים או שמשהו לא מובן לי..מה היא הכניסה לבלוק ? רידאטור/מיכל וכו?מה היציאה מהבלוק ? רדיאטור/משאבה וכו ?
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים מחבר יש לי 3 רדיאטורים,והמערכת שלי בנויה ככהמיכל (500) -> רדיאטור כפול -> משאבה(DP600) ->רדיאטור -> סטוק מעבד(1156) -> רדיאטור -> וחזרה למיכל.
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים באילו רדיאטורים מדובר?באיזה בלוק למעבד מדובר?וכמובן האם בדקת שאכן הבלוק יושב כמו שצריך על המעבד? והאם השתמשת במשחה טרמית כמו שצריך...
פורסם 2010 באוקטובר 1115 שנים קשה לי להאמין שגם הזרימה במקרה הזה לא מגבילה אותך..בדוק כמובן את מה שהציעו לגבי הבלוק..
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים מחבר הבלוק סבבה, משחה מרחתי (טוב), הזרימה עובדת....כשאני בודק בתוכנות טמפ' במ.ה הוא מראה לי 24-30 מעלות, תלוי מליבה, אבל בביוס הוא ממשיך להראות לי 60 מעלות, מה זה אומר?
פורסם 2010 באוקטובר 1215 שנים הקריאה בביוס לא מעניינת אותך..שכן הוא לא קורא את הטמפ' נכון..בדוק עם REAL TEMP..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.