עבור לתוכן

מחפש המלצה על ספקיות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור,

אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3)

איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון?

תודה,

פורסם

בחשבונות רגילים אני חושב שממליצים היום על CCC ו orange (תצתרך לעשות חיפוש) . לי יש גיימר ב014 מאז שזה קיים (מעל 5 שנים) וזה עובד טוב רוב הזמן (תקלות די נדירות) . החבילה הרגילה של 014 פעם היתה בסדר היום אני ממליץ להתרחק(יש להורים של אשתי).

מישהו אמר לא מזמן שבגיימר 012 גם בסדר אבל אני לא בטוח. בחשבונות רגילים ידוע ש012 קצת בעיתים ואפילו steam פעם אמרו שהם בעיתיים (אם אני זוכר נכון) עד כמה שידוע לי חשבונות גיימר לרוב דורשות חייגן. אבל הם מבטיחים לנסות לתת לך פינג יציב במשחקים כל שעות היממה שזה יותר טוב מחבילה רגילה. חבילת גיימר לרוב באה עם traffic shaping טוב ואנשים מעידים שהיא גם טובה להורדות . הורדות דופקות פינג למשחקים ובלי traffic shaping טוב חבילת גיימר לא מסוגלת לספק את הסחורה.

איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון?

מה שאתה אמרת לא הגיוני כי בשביל לקבל חיבור אמין חייבים לעשות מניפולציות לתעבורה כדי שאנשים שמורידים לא יפריעו לאנשים שמשחקים משחקי רשת. הספק אינטרנט מרוויח מקניית רוחב פס ומכירתו חזרה לצרכנים ומתמודד עם העומס אם צריך. רוחב הפס לחו"ל עולה איזה 200 דולר ל mbps לחודש ובגלל זה אף ספק לא יכול להבטיח לך 100% תעבורה לחול בלי שתשלם לו על חבילה עסקית סופר פרמיום שעולה כמה מאות שקלים או יותר. האמת שהורדות זה לא כזה נורא כי לרוב בלילה אין הרבה עומס ואפשר לנצל אחוז גדול מרוחב הפס. אני חושב שבזמן האחרון התלוננו על מגבלות רוחב פס וחסימות בכל מני ספקים כדאי שתבדוק את השירשורים האחרונים כי זה יתן לך תמונה סבירה של "מזג האוויר באינטרנט הישראלי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים