פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים קודם כל היא =הוא לא נראית =נראה רע בכלל ... ;D נודה שהיא שווה משהו רק אני לא מבין איך לא שמו לב שזה בכלל גברברת חחחחחחחח ;D מה לא ראו שינוי בדיבוראו את הגרוגרת ........ אנגלים טיפשים מה שמעניין אותם זה איך מסתפר דויד בקהם או איזה בירה לשתות לא יכלו למצוא הבדל בין גברלאשה ... מה שהם חוזרים שיכורים הביית הם בטח דופקים את הכלב כי שהם פיכחים הם לא מבדילים בין גבר לאשה
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים u come the fuck on!!!!!! look how she look likeהעיקר יש לה תחת...תסובבו אותה...תגלחו לה תגוף ותתחילו להרביץ ככה זה בחיים... תלמדו משהו שאבא שלי אומר לי תמיד...."בחיים צריך "להרביץ" "יש לכם הזדמנות יאללה תביאו בה...תגידו כוס אמק מה היא הייתה פעם ותתחילו להרביץ!!!יאללה אוף אוף..חזק אבלתכאיבו לה...תאמינו לי הם משחקות אותה לא רוצות אחר כך הם באות לבקש עוד...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים SixKiller יש כל כך הרבה דברים לא טובים במשפט שלך , שאני אפילו לא אתחיל .בכל מקרה, איך שמסתכלים עליה רואים שהיא גבר , רואים לפי הפנים .מסכנים הבחורים שמה :-\ .
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים u come the fuck on!!!!!! look how she look likeהעיקר יש לה תחת...תסובבו אותה...תגלחו לה תגוף ותתחילו להרביץ ככה זה בחיים... תלמדו משהו שאבא שלי אומר לי תמיד...."בחיים צריך "להרביץ" "יש לכם הזדמנות יאללה תביאו בה...תגידו כוס אמק מה היא הייתה פעם ותתחילו להרביץ!!!יאללה אוף אוף..חזק אבלתכאיבו לה...תאמינו לי הם משחקות אותה לא רוצות אחר כך הם באות לבקש עוד...אחי תחשוב קצת.....
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים למה להתאבד? הייתי הולך רוצח אותו/אותה על זה שהוא עשה את זה פשוט קורע אותו במכות ושובר לו את שתי הרגלייםאיזה זבל של בן אדם מתחמן אנשים נורמלים להיות הומואיםדוגרי. או שפשוט הייתי עושה לו את הניתוח לשינוי מין... עם סכין לקילוף תפוחים.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תפסיקו לבלבל האדונים האנגלים הם הדפוקים ;D היא שווה איזה נגיעה או חיכוך תודו שכן 8)
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים תפסיקו לבלבל האדונים האנגלים הם הדפוקים ;D היא שווה איזה נגיעה או חיכוך תודו שכן 8)סוף סוף מישהו שמרביץ בחיים...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מה הלחץ אני לא מבין? נכון זה מגעיל לנשק גבר, אבל במחשבה שניה הוא לא רוצה להיות גבר והוא אוהב גברים ויש לו נשמה של אישה אז הוא עשה ניתוח ונראה כמו אישה וגם הנשמה שלו כמו של אישה אז בעצם נישקת אישה... אבל בדוגרי זה באמת מגעיל אבל היא נראת טוב ... 8), אבל זה מגעיל . קיצר הסתבכתי עם עצמי עכשיו :-\.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מה הלחץ אני לא מבין? נכון זה מגעיל לנשק גבר, אבל במחשבה שניה הוא לא רוצה להיות גבר והוא אוהב גברים ויש לו נשמה של אישה אז הוא עשה ניתוח ונראה כמו אישה וגם הנשמה שלו כמו של אישה אז בעצם נישקת אישה... אבל בדוגרי זה באמת מגעיל אבל היא נראת טוב ... 8), אבל זה מגעיל . קיצר הסתבכתי עם עצמי עכשיו :-\. זה תלוי בך כבר אם מגעיל או לא, אני בטוח שאחרי כמה טיפולים פסיכלוגים יהיו אנשים שירוצו לחפש אותה. בסה"כ אני בדעה שלך, BTW.
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים מה הלחץ אני לא מבין? נכון זה מגעיל לנשק גבר, אבל במחשבה שניה הוא לא רוצה להיות גבר והוא אוהב גברים ויש לו נשמה של אישה אז הוא עשה ניתוח ונראה כמו אישה וגם הנשמה שלו כמו של אישה אז בעצם נישקת אישה... אבל בדוגרי זה באמת מגעיל אבל היא נראת טוב ... 8), אבל זה מגעיל . קיצר הסתבכתי עם עצמי עכשיו :-\. אני רואה שאתה סובל ממקרה קשה של פיצול דעות .
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים היא נראית ממש טוב, בכל אופן בתמונה שפורסמה כאן, היא ממש פצצה, יש לה חזה והיא נראת כמו פצצה מקורית. אני הייתי מוכן "לעשות לה טובה" וגם אם היה צורך להתנשק. כי בכל אופן הכל פסיכולוגי, והמוח עובד לפי מה שאני רואה, ואם אני רואה משהו טוב, אז זה לא משנה לי מה היה מקודם...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אווו פאקק בעעעעעע..!! גועל נפש! הייתי רוצה שהאדמה תבלע אותי לכל חיי!! :itschy: :hanged:
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים אווו פאקק בעעעעעע..!! גועל נפש! הייתי רוצה שהאדמה תבלע אותי לכל חיי!! לא הגזמת ?! ;D כולה ...
פורסם 2003 בנובמבר 122 שנים לא הגזמת ?! ;Dכולה ...כולה..?חחח כולה לחשוב שהתמזמזתי עם גבר..פשוט חלום חיי.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.