עבור לתוכן

אינטרנט סלולרי במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב של אסר חדש Acer Aspire 5740G-624G

איך אני יודע אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא?

אם אין . יש דרך לשים לו כרטיס קבוע עם מודם סלולרי ? או שזה לא נתמך? וצריך מודם סלולרי יו אס בי?

מה מומלץ אורנג' או סלקום?

פורסם

כן אני קניתי של אורנג', 149 ש"ח =חודשיים ללא עלות + 19 ש"ח על המכשיר כל חודש ללא הגבלה של כמות מידע מגיע בסביבות 400-600 קילובייט הגיע לי גם יותר לפעמים אבל זה ה AVARAGE עם כמה כיוונים שאני ניסיתי. מודם של ALCTEL 7.3MB MAX עם אפלוד גבוה יחסית מגיע ל 130-145KB.

יחסית מאוד מרוצה, אני מצליח לשחק משחק רשת ללא בעייה בכלל, כמעט יציב כמו אינטרנט רגיל לדוגמא פינג ל www.download.com בבית שלי מקבל 192-230 לרוב, עם הנטסטיק מקבל 232-250 לרוב, למשחקי רשת ממש לא מפריע, שיחקתי פעם אחרונה ב MOH BETA ו COMPANY OF HEROES בכיף.

פורסם
  • מחבר

וואלה אחי תודה על התגובה. אז מדבריך הסברת על המודם של אורנג'‏. אבל לא ענית על השאלה. אני שאלתי על המחשב שלי אם יש לו מודם סלולרי מובנה או לא. ואיך יודעים. חוץ מזה יש לי פלאפון נוקיה 5800 אני יכול להשתמש בו בתור מודם. וכך אני אוכל לגלוש גם דרך הפלאפון בלי הגבלה. וגם לחבר אותו למחשב?‏ מה מומלץ?‏ איך הפלאפון בתור מודם טוב?‏ מהיר כמו מודם יו אס בי או פחות?‏ זה מומלץ בכלל לחבר פלאפון בתור מודם או לא?‏

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים