פורסם 2010 באוקטובר 415 שנים רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים תומך אם תרצה יש לי חבר שמוכר את האלחוטי חדש באריזה ב 150 שקל, שלח הודעה אם אתה מעוניין.
פורסם 2010 באוקטובר 615 שנים היה לי את הRUMBLEPAD II שנתיים עד שהתייאשתי ועברתי לXBOX. הRUMBLEPAD תומך "מהקופסה" אולי ב50% מהמשחקים ובכל השארצריך לעשות כל מיני טוויקים ולקוות שיעבדו. אני מרוצה משלט הXBOX האלחוטי שלי.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים מחבר היה לי את הRUMBLEPAD II שנתיים עד שהתייאשתי ועברתי לXBOX. הRUMBLEPAD תומך "מהקופסה" אולי ב50% מהמשחקים ובכל השארצריך לעשות כל מיני טוויקים ולקוות שיעבדו. אני מרוצה משלט הXBOX האלחוטי שלי.כן אבל אני מעדיף שלט מקביל לפלייסטיישן. היה לך את האלחוטי או את הרגיל? כי הבנתי שהאלחוטי יותר חדיש?
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים אולי הוא היה יותר חדיש (מדובר על לפני יותר משלוש שנים), אבל בכל אופן הם מוגדרים באותו אופן מבחינת מקשים.אגב, לוגיטק השיקה לא מזמן שלטים יותר חדישים, אבל הם כמעט אותו הדבר, כמו הדגמים הישנים.
פורסם 2010 באוקטובר 715 שנים כן אבל אני מעדיף שלט מקביל לפלייסטיישן. היה לך את האלחוטי או את הרגיל? כי הבנתי שהאלחוטי יותר חדיש?גם וגם. הבעיות היו בשניהם. (חוסר) התמיכה של לוגיטק בGAMEPADים שלה היא פשוט בושה.
פורסם 2010 באוקטובר 915 שנים היה לי את הRUMBLEPAD II שנתיים עד שהתייאשתי ועברתי לXBOX. הRUMBLEPAD תומך "מהקופסה" אולי ב50% מהמשחקים ובכל השארצריך לעשות כל מיני טוויקים ולקוות שיעבדו. אני מרוצה משלט הXBOX האלחוטי שלי.+1מצטרף...היה לי של Saitek.. בשום משחק שניסיתי לא עבד הרטט, האיקונים של המקשים לא קשורים למה שיש על הגיימפאד עצמו.התקנתי בזמנו אם אני לא טועה NHL 2009 ולא הצלחתי ל SAITEK לעבוד. אחרי זה התקנתי NHL 2005 ובו הוא עבד בלי בעיה... אלוהים יודע על איזה "פורטוקול" מסתמכים היצרנים ועל איזה פרוטוקול מסתמכים המתכנתים..תעשה לעצמך חיים קלים ותתפשר על XBOX ... (לטעמי הוא גם הרבה יותר נוח מהשלט של הPS).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.