עבור לתוכן

גיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם הגיים פאד Cordless Rumblepad II Logitech תומך בווינדוס 7 64 ביט. ומה כדאי לקנות את החוטי או האלחוטי?

פורסם

תומך :xyxthumbs:

אם תרצה יש לי חבר שמוכר את האלחוטי חדש באריזה ב 150 שקל, שלח הודעה אם אתה מעוניין.

פורסם

אני מעדיף יותר את הXBOX. יותר תמיכה ויותר נוח (אינדווידואלי).

פורסם

היה לי את הRUMBLEPAD II שנתיים עד שהתייאשתי ועברתי לXBOX. הRUMBLEPAD תומך "מהקופסה" אולי ב50% מהמשחקים ובכל השאר

צריך לעשות כל מיני טוויקים ולקוות שיעבדו. אני מרוצה משלט הXBOX האלחוטי שלי.

פורסם
  • מחבר

היה לי את הRUMBLEPAD II שנתיים עד שהתייאשתי ועברתי לXBOX. הRUMBLEPAD תומך "מהקופסה" אולי ב50% מהמשחקים ובכל השאר

כן אבל אני מעדיף שלט מקביל לפלייסטיישן. היה לך את האלחוטי או את הרגיל? כי הבנתי שהאלחוטי יותר חדיש?

פורסם

אולי הוא היה יותר חדיש (מדובר על לפני יותר משלוש שנים), אבל בכל אופן הם מוגדרים באותו אופן מבחינת מקשים.

אגב, לוגיטק השיקה לא מזמן שלטים יותר חדישים, אבל הם כמעט אותו הדבר, כמו הדגמים הישנים.

פורסם

כן אבל אני מעדיף שלט מקביל לפלייסטיישן. היה לך את האלחוטי או את הרגיל? כי הבנתי שהאלחוטי יותר חדיש?

גם וגם. הבעיות היו בשניהם. (חוסר) התמיכה של לוגיטק בGAMEPADים שלה היא פשוט בושה.

פורסם
  • מחבר

איזה גיימפאד אתם ממליצים למחשב אז שדומה לשלט פלייסטיישן?

פורסם

אם אתה מתעקש על כמו של הפלייסטיישן, אז לוג'יטק.

פורסם

+1

מצטרף...היה לי של Saitek.. בשום משחק שניסיתי לא עבד הרטט, האיקונים של המקשים לא קשורים למה שיש על הגיימפאד עצמו.

התקנתי בזמנו אם אני לא טועה NHL 2009 ולא הצלחתי ל SAITEK לעבוד. אחרי זה התקנתי NHL 2005 ובו הוא עבד בלי בעיה... אלוהים יודע על איזה "פורטוקול" מסתמכים היצרנים ועל איזה פרוטוקול מסתמכים המתכנתים..

תעשה לעצמך חיים קלים ותתפשר על XBOX ... (לטעמי הוא גם הרבה יותר נוח מהשלט של הPS).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים