עבור לתוכן

יש למישהו השערות כמה יעלה Nokia N8 בארץ?

Featured Replies

פורסם

הגיוני שהוא לא יעבור בהרבה את סביבות ה3000 אני מניח?

אם הN900 עולה 2200 בערך בELINE.CO.IL אז הוא אמור להיות קצת מעל אני מניח?

סך הכל, יש לו מצלמה טובה יותר, מסך פחות טוב, אותו מעבד, אין לו מקלדת QWERTY ויש לו פחות זכרון..

יש למישהו מושג\השערה?

תודה רבה!

פורסם

תלוי אם אתה משקלל בפנים את מחיר עוגמת הנפש.

בחו"ל תג המחיר שלו בCLOVE עומד על 340 פאונד...אז פחות מ3 אלף... הייתי שם את האצבע על 2800 בערך אבל לך תדע.

פורסם
  • מחבר

2800 נשמע מעולה למה שיש לפלאפון הנ"ל להציע..מקווה שאתה צודק

אשמח לעוד תגובות!

תודה [=

פורסם

לא, לא הגיוני. זה מחיר לאנשים דלוקים.

אם אתה באמת רוצה אותו, CLOVE עם מכס לא מגיע אפילו קרוב לסכום הזה.

פורסם
  • מחבר

המחיר הנ"ל זעזע אותי לכמה רגעים...

בעקרון, אני דיי רוצה את הפלאפון הזה , לאחר שאשתמש בו קצת ואראה איך הוא מרגיש לי ביד...

אין לי בעיה לחכות חודשיים +- ולרכוש אותו במחיר זול יותר, עם עיברית כמובן. מאותה הסיבה אני חייב לרכוש אותו בארץ.

אין מצב שאני משלם מעל 2800 שקל עבורו, כשכמו כן, תשלומים זה חובה...

בעקרון הדילמה היא בינו לבין הIPHONE4 והHTC DESIRE

אני זקוק למצלמה איכותית ככל האפשר+גלישה נוחה באינטרנט+ממשק מהיר בעל כמה שיותר התאמה אישית+מסך איכותי

יצא לי להשתמש כמו כן בN900 ומאוד התרשמתי..אבל המצלמה שלו לא להיט והבנתי שמערכת ההפעלה שלו בעייתית בגלל חוסר תכנים

פורסם

לפני שהולכים וזורקים הרבה כסף על המכשיר(אני מעריך שבארץ הוא יעלה באזור 3800) תחכה לביקורת.

2 דברים עיקריים שמפרידים את הסמרטפון הזה מהשאר זה מצלמה וחיבור HDMI, תחסיר את שני אלה ואין לו משהו חדש להציע.

פורסם

2800 נשמע מעולה למה שיש לפלאפון הנ"ל להציע..מקווה שאתה צודק

שזה פשוט כלום חוץ ממצלמה איכותית מאוד (ככל הנראה)

פורסם

(G), הבעיה היא לא רק שאין לו משהו חדש להציע- אלא שיש לו הרבה דברים ישנים להציע, בעיקר חומרה ישנה.

אני לא מבין איך נוקיה מרשים לעצמם להפציץ במחיר כזה עם חומרה כזו, מסך לא היסטרי, ובכלליות סט תכונות לא מרגש במיוחד.

פורסם

הפלאפון יגיע לדעתי למפעילות הסלולריות ויהנה מתג מחיר גבוה במיוחד.

פורסם
  • מחבר

בחיי, איזו שלילה מוחלטת של הN8 ..

האממ..

תהיה ברשותי בקרוב טלויזיה FHD, ואין לי HDMI במחשב. אוכל להעביר סרטים באיכות כזאת לפלא ולחבר אותו לטלויזיה ולראות אותם כך. מצלמה איכותית מבחינתי היא אחד מהפיצרים החשובים ביותר בפלאפון. אני אוהב לצלם ולא תמיד אפשר לסחוב עלי מצלמה רצינית לכל מקום. שאר המתחרים-HTC DESIRE והאייפון 4 בעלי מצלמה ממוצעת לחלוטין.

הפלא מהיר מאוד ממה שאומרים, ממשק נוח וניתן להתאמה אישית, גרסה חדשה לחלוטין של הסימביאן הגרוע, אבל אולי גרוע לשעבר...

כמו כן, שמעתי שזמן הסוללה שלו מעולה. ממה שנראה לי, החסרונות שלו הוא מסך בעל רזולוציה ממוצעת [גולת הכותרת של האייפון לדעתי] ומערכת הפעלה בסימן שאלה..

עם תג מחיר של הרבה מעבר ל3000, סביר להניח שלא אקנה אותו, אבל נראה..

אני טיפוס של מדיה ואינטרנט- צילום סטילס, וידאו,סרטים וגלישה דומה ככל הניתן למחשב זה מה שאני צריך.

אני לא מוצא את הפלאפון המושלם בשבילי. אבל נראה לי שזה הכי קרוב. יש אלטרנטיבות? לא נראה לי \=

אם אמרתם לי להמתין לביקורות, למה אתם קוטלים את המכשיר?

פורסם

מצלמה איכותית מבחינתי היא אחד מהפיצרים החשובים ביותר בפלאפון. אני אוהב לצלם ולא תמיד אפשר לסחוב עלי מצלמה רצינית לכל מקום. שאר המתחרים-HTC DESIRE והאייפון 4 בעלי מצלמה ממוצעת לחלוטין.הפלא מהיר מאוד ממה שאומרים, ממשק נוח וניתן להתאמה אישית, גרסה חדשה לחלוטין של הסימביאן הגרוע, אבל אולי גרוע לשעבר...

אם אמרתם לי להמתין לביקורות, למה אתם קוטלים את המכשיר? - לא קוטלים אלא מעמידים דברים על מקומם ללא ההייפ המוגזם.

אתה ישן?

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=476617.0

המצלמה של הנוקיה מתקשה להתחרות אפילו עם מצלמות של 5 מגה פיקסל כמו המצלמה של האייפון 4.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו אני באמת מאוכזב \=

איך לעאזעל אני מארגן מצלמת סטילס טובה, וידאו ב720P, מסך איכותי, ממשק מהיר ויפה וגלישה נוחה באינטרנט בתוך יחידה אחת?

nokia n9?

הפתעות עתידיות או עכשוויות של HTC?

אולי אפילו איזה סוני אריקסון? אני מבסוט כבר 3 שנים עם K800I...

\=

פורסם

הייתי אומר iPhone 4 אבל ישר כל האנדרויד פאן יתחילו לרדוף אחרי...בכל מקרה אייפון 4 יכול לענות לך על הדרישות האלו בלי ממש בעיה...

פורסם

זה אחד הפורומים בארץ עם אחוז פאנבואיזם מאוד נמוך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים