עבור לתוכן

מכשיר GPS, תקציב לא ידוע.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560,

אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר.

לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי.

ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד?

(פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה)

אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה....

תודה מראש,

אלכס.

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560,

אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר.

לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי.

ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד?

(פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה)

אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה....

תודה מראש,

אלכס.

החלפת תוכנה זה קצת בעיתי צריך לפרוץ את המכשיר בדרך כלל או לשחק בקבצי התוכנה כדי להתאים אותם למכשיר(כי המערכת הפעלה של המכשיר מיועדת לעלות רק את התוכנה הספציפית שיש למחשיר בדך כלל ואז אתה צריך לשחק בקצבים ושהם ידמו את התוכנה המקורית). בקשר למפות אין הבדל בין מפות של מכשיר PDA לבין מכשיר GPS כי בגדול זה אותם קבצים.

זה בגדול בקשר למכשיר אין לי ממש המלצות את שלי קניתי מזמן(C320) ככה שאני לא ממש מעודכן מה שכן כדי שיהיה בו TMS(עדכון תנועה) כמה שאני יודע לא קיים עדיין בארץ אבל צריך לעלות בקרוב(כמה שאני יודע)

פורסם
  • מחבר

מהתגובה שלך הבנתי שאם אני רוצה להתקין לבד תכנת ניווט ולבד לעדכן מפות ללא תשלום אז עדיף לי כבר לקנות מחשב כף יד משולב GPS, נכון?

פורסם

IGO על שלל גירסותיה עולה כסף. אתה לא יכול להוריד אותה בחינם אלא אם אתה עובר על החוק, אז בוא נפסיק את הדיבור על הנושא הזה :)

אגב, במילא מכשירי ניווט מגיעים כבר עם התוכנה באופן חוקי כך שאין לך ממש ברירה ברוב המקרים..

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שאין את היכולת להתקין תכנת ניווט אחרת (כלומר לקנות או להוריד, הבנתי שחלק דווקא כן אפשר להוריד) ולהתקין תכנה אחרת ממה שקיבלתי איתה את המכשיר!

תודה.

פורסם

מכשיר GPS מגיע עם תוכנה אחת ואתה איתה לטוב ולרע אלה אם כן אתה פורץ אותו..... זה בגדול

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה.

אז לכן אני אקנה מכשיר כף יד + GPS.

כעיקרון אני כבר מסתכל שנה על MIO P560 ואני מכיר מלא אנשים שיש להם אותו והתגובות טובות.

מה אתם אומרים? ואני אשמח אולי גם להצעות אחרות.

תודה.

פורסם

הבנתי. תודה.

אז לכן אני אקנה מכשיר כף יד + GPS.

כעיקרון אני כבר מסתכל שנה על MIO P560 ואני מכיר מלא אנשים שיש להם אותו והתגובות טובות.

מה אתם אומרים? ואני אשמח אולי גם להצעות אחרות.

תודה.

אני זוכר בתקופה שאני חיפשתי GPS גם חשבתי על מחשב כף יד ואז המליצו לי על Asus A696 (בסוף קניתי רק GPS בגלל הפרשי מחירים וגם בגלל שאני צריך רק GPS)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים