עבור לתוכן

פרופיל חבילת גלישה הכי טוב להיום?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט פעמים בפורומים הזה, אבל הניסוח של כולם היה מה החבילה הזולה הטובה. ואני שואל על שילוב של ניתוב (פינגים), רוחב פס לחו"ל ו-Traffic Shapping של פרוטוקולי תקשורת שונים (HTTP, FTP, Media Streams, P2P), לגבי מחירים, אני כבר יחליט לבד האם זה שווה לי.

עבדתי בשנים 2007-2008 בתמיכה טכנית של 012Smile. באותה תקופה זה היה הספק הכי חלש מבחינה טכנית בגלל המיזוג של 012 ואינטרנט זהב. בהתחלה מה שהיה להם להציע ללקוחות פרטיים, זה חבילות רגילות שאיתם הייתה יכול רק לגלוש באתרי אינטרנט, הורדות HTTP היו איטיות, FTP, P2P ומשחקי רשת בכלל לא עבדו. עם הזמן החברה השיקה את חבילת Gamer שהשפעה שלה הייתה לטובה על הכל חוץ מ-P2P. ללקוחות עסקיים היה גם פרופיל Fixed-IP, כמו שזה נשמע זאת חבילת גלישה עם כתובת IP קבועה. הקאץ' הוא, שהפרופיל הזה היה יותר טוב אפילו מ-Gamer, אבל גם יותר יקר.

בשנה האחרונה גרתי במעונות של אונ' בן-גוריון ומן הסתם הייתי מחובר לרשת של האונ'. עכשיו עברתי לגור בדירה בשכירות ולכן אני שוב פעם צריך לחזור לאינטרנט הביתי, אבל עכשיו אני לא מעודכן בכלל עם מה שהולך עם האינטרנט היום. אין לי עדיין אינטרנט בדירה, אבל אני יכול להתחבר לשני שכנים (רשת אל-חוטית לא מאובטחת), אצל אחד הספק הוא 012Smile ואצל השני 013Netvision, שניהם בתשתית של 2.5 מב"ש ושני הם פשוט על הפנים, וזה לא שיש בעית קליטת אל-חוט או שהשכן הזה כרגע מוריד משהו.

השאלה שלי איזה ספקי אינטרנט יש היום ומה יש להם להציע כולל חבילות לעסקית. מבחינתי לשלם 100 ש"ח לחודש על 2.5 מב"ש זה בסדר גמור, העיקר שהכל יעבוד כמו שצריך.

תודה מראש על העזרה!

פורסם
  • מחבר

יש לך NGN בב"ש וגם UFI פרוש בכל הארץ.

בבית יש לי UFI 12 ובב"ש יש לי 10 NGN.. יוזר גיימר 014 - הכל טס.

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx

מבחינת תשתית, אני רוצה לקחת את רוחב הפס המינימאלי. ב-HOT זה 2500/256 קב"ש, ולהוריד בקצב של 320 קב"ש, זה מספיק לי. מה מחירון של חבילת גיימר ב-014?

פורסם

כיום משתמש ב012 גיימרים, מהירות לחו"ל מקסימלית זמינה לי כל הזמן, פינגים במשחקים טובים מאוד, אין לאגים

ונדיר בהם המקרים שיש עומס, P2P אני לא יודע כי לא בדקתי.. אולי כדאי שאני יתחיל להשתמש.. החסרון הוא שהם תומכים רק במהירויות 2.5 מגה ו 5מגה.

פורסם

כיום משתמש ב012 גיימרים.... החסרון הוא שהם תומכים רק במהירויות 2.5 מגה ו 5מגה.

אם אתה גיימר מהירות נמוכה זה לא חיסרון (בחבילה של 1.5 ההשפעה על הפינג היא איזה 15 מילי ) כי זה ירתיע מורידים כבדים מלעלות על החבילה ולהרסו לך את הפינג :lol: . ב014 אני די בטוח שבהתחלה היום 99.9% גיימרים ועכשיו זה משהו כמו 5-10% והיתר מורידים כבדים. בכל מקרה אני די בטוח ש014 יודעים להתמודד עם עומס אבל אני לא בטוח מה קורה ב012.

פגשתי ישראלי במשחק שאני משחק על שרת בחוף המערבי( infantry online ) שהיה לו 012 גיימר ויום אחד היה לו בעיות פינג של משהו כמו 360 במקום כ230 ואצלי זה עבד בסדר . עדיין המסלול מאוד ארוך ולפעמים גם לי יש בעיות . זה גם היה לפני שנה והחבילות אינטרנט משתנות כל הזמן במטרה לאזן בין איכות השירות והמחיר לספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים