עבור לתוכן

המלצה לעכבר ןמקלדת לגיימר

Featured Replies

פורסם

שבכללי יצא מקסימום 700 שקל לא יותר מיזה..

חשבתי על המקלדת G15 והעכבר RAZER IMPERATOR

מה אתם אומרים?

יש איזה מקלדת גיימרים טובה עם עברית עליה?

פורסם

מה רע במקלדת של מייקרוסופט דגם 200?

ממש אין טעם לקנות מקלדת 400 שקל...

ממש בזבוז, זה לא יתן לך שום דבר מעבר למה שה200 תתן לך.

עכבר גם כן אפילו גיימרים רציניים ממליצים רק על אופטי על dpi 400 .

ז״א שאין טעם לחפש בכלל את כל השטויות האלה עם מליון dpi.

עכברים מומלצים: intellimouse של מייקרוסופט

Mx518

A4tech x-7

פורסם

בקשר לאימפרטור קניתי אותו לפני חודשיים אז כדאי שתקשיב

קניתי אותו די בטעות כי חשבתי שהכפתורים שלו בצד שמאל הם כפתור אחד שזז קפיצית קדימה ואחורה

טעות אלה כפתורים רגילים שניתן למקם אותם מעט שונה על הציר ולמעשה אין לזה שום יתרון

העכבר עצמו נוח מאוד לאחיזה אבל התפקוד שלו לוקה בחסר

התרגלתי כבר שצריך לנשוף לתוך חיישן הלייזר פעמיים ביום לא פחות מזה אחרת העכבר מפסיק לזוז על ציר האיקס

פשוט כל טיפת אבק פוגעת בתפקוד שלו

אני משחק משחק ירייות ברשת ובהתחלה אכן היה נדמה לי כי זמן התגובה של 1 מילי אכן עושה את ההבדל

לאחר מספר ימים האפקט נעלם פשוט לא יעזור כלום מול מהירות האינטרנט

דבר נוסף איך שאתה קונה אותו אתה צריך לעדכן לו קושחה כי במשחקים אם אתה מרים את העכבר מילימטר המסך מתחיל להסתובב

שילמתי עליו 350 שח ואני מדבר עם האנשים איתם אני משחק ברשת ונדהם לעיתים איך עם עכברים בשקל הביצועים שלהם טובים יותר

MX18 לכן אני ממליץ לך לקנות משהו יותר זול לדוגמא ה כ

של לוגיטק יעשה את העבודה מצויין ובחצי מחיר

לגבי הDPI

כל עכבר סטנדרטי עובד על 400 דיפיאיי ואני לא מצליח להבין למה צריך יותר מזה הם מפרסמים 5600-6000

מי משתמש ביותר מ800 והגזמתי מי צריך את זה ב1000 כל תזוזה שלך זזה חצי מסך מה בדיוק אפשר לעשות עם זה

פורסם

אני עם אימפרטור מספר חודשים ושום אבק לא נכנס לחיישן אצלי!

העכבר מצויין לכל מטרה ונוח! ואין מה להשוות אותו או כל עכבר אחר ברמה שלו לעכבר זול עם 400dpi, זה פשוט שטות!

ועם כל הכבוד ל MX518, שהוא עכבר טוב דווקא, משתמש בחיישן אופטי בעל 1800dpi ולא 400...

עם זאת, לאחר נסיון אישי עם G500, G9x, Lachesis, DeathAdder, imperator ו Xai (כרגע בשימוש) הבחירה שלי היא Xai לא בגלל הנוחות (זה אישי) אלה בגלל אופן ההתנהגות שלו ודיוק!!!

ולרב אני משתמש ב 2000-3500dpi ולא ב 400...

עוד פעם, MX518 הוא עכבר מצויין אבל מי שלא מחפש חיסכון כאן ה Xai מציע הרבה יותר!!!

פורסם

היום קניתי G9x לאחר שימוש של מספר חודשים בImperator ומדהים אותי ההבדל בדיוק בין שני עכברים שמיועדים לגיימרים בטווח מחירים הזה, אין מה להשוות לדעתי הG9x לוקח בגדול.

לגבי המקלדת יש לי את הSidewinder X6 ואני מבסוט ממנו לחלוטין, אין לו פגם אחד אפילו לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים