עבור לתוכן

GPS עדכני ואמין- 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש GPS חדש, עם מפות מעודכנות, נוח ופשוט לשימוש ואמין (גם מבחינת הניווט וגם מבחינת החומרה), עם הכוונה קולית (חובה).

אין צורך להתחשב בעלות מנוי לעדכונים...

אני לא אהייה פה כמה שבועות אז תזרקו בינתיים הצעות שנראות לכם טובות ואני אענה על שאלות (אם צריך) בהמשך..

תודה לעוזרים :)

• תגובות 34
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בהזדמנות נדירה זו שיש לי גישה לרשת, אני מקפיץ את השירשור (רגע לפני שהוא נופל לדף שני ואחרי יומיים בערך בלי תגובה...)

:jump:

פורסם

כל מכשיר סיני עם IGO יעשה את העבודה. ב-600 שקל יש מכשירי ניווט אפילו באופיס דיפו.

פורסם

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914

אני קניתי אחד כזה לפני כמה שבועות ואני די מרוצה.

הוא לא מדהים, אבל הוא נחמד למדי.

הוא בא עם iGo מותקן, אבל עם מפות של צפון אמריקה בלבד, אבל אין בעיה "לרכוש" מפות של ישראל, כולל ממשק והכוונה קולית בעברית.

פורסם

כשאתה כותב "לא מדהים", למה הכוונה? מה לא אהבת בו?

פורסם

לוקח לו קצת זמן עד שהוא קולט לווינים (שתי דקות בערך)

והתוכנה שיש בו לניגון mp3 (שניתן להזרים את זה דרך FM Transmitter לרדיו של המכונית) לא תומכת (משום מה) ברשימות עם יותר מ-256 שירים

באופן עקרוני הוא די נחמד בתור מכשיר GPS, ובמחיר כזה אני לא חושב שתוכל להשיג משהו יותר טוב

השאלה היא האם יש לך צרכים ספציפיים שהמכשיר הזה אולי לא עונה עליהם

פורסם
  • מחבר

ok, תודה.

יש משהו שהוא פחות צעצוע, פשוט יותר ומכיל מראש מפות מעודכנות של ישראל ברזולוציה סבירה?

ומה טוב\ לא טוב בIGO?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה.

אשמח להצעות נוספות לחברות אמינות ודגמים.

כאמור- אני צריך מכשיר GPS בלבד, ואין צורך במחשב כף יד שיודע גם לנגן MP3, גם להציג סרטים וגם להכין קפה במיקרה הצורך....

פורסם

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.37914

אני קניתי אחד כזה לפני כמה שבועות ואני די מרוצה.

הוא לא מדהים, אבל הוא נחמד למדי.

הוא בא עם iGo מותקן, אבל עם מפות של צפון אמריקה בלבד, אבל אין בעיה "לרכוש" מפות של ישראל, כולל ממשק והכוונה קולית בעברית.

אם יש לי כרטיס עם המפות של ישראל האם אפשר להתקין אותן באופן עקרוני על כל GPS? מה דרוש ב GPS כדי שזה יפעל? האם אפשר להכניס לו את המפות סימון שבילים.

פורסם

עקרונית אתה צריך קובץ של מפות, שב-igo זה קובץ fbl

אם יש לך את הקובץ הזה, אני חושב שאתה מסודר

אם יש לך סוג אחר של קובץ, אז יכול להיות שזה מתאים לתוכנת GPS אחרת, ובמקרה כזה אני לא יכול לייעץ לך.

פורסם

וה GPS הזה מדיל אקסטרים מגיע עם IGO או שאני צריך לארגן גם את התוכנה?

פורסם

פורסם

תודה על ההבהרה.

מישהו יודע אם אפשר לשים עליו גם מפות סימון שבילים? איך זה עובד במכשירים מצויידי IGO אחרים. חבר שלי הזמין את המכשיר ועד שהוא יגיע רצינו לדעת מה יהיה אפשר להתקין עליו.

פורסם
  • מחבר

ונחזור לשאלה שלי...

מישהו יודע איך המכשירים של MIO ביחס למכשירים של QUE?

ולגבי "רכישה" של מפות... אין איזה עידכון ראשון חינם או משהו כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים