פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים איך ניתן לשמור מספר בזמן שיחה?לכל דבר יש תוכנה במידת הצורך http://iandroid.co.il/dr-iandroid/ildev/number-saver
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אנדו זה כולכך FAIL!האם התכוונת לאנדרואיד?ואם כן תן ביסוס, כי שמעתי על המון אנשים מרוצים מהאנדרואיד.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר כאשר תוכנה כולכך מתוחכמת בעלת חוסר בדבר הבסיסי ביותר שזה לשמור מספר תוך כדי שיחה מבלי להחזיק עט ודף זה FAIL.אפילו בW810 יש את האופציה הזאת,אם נלך רחוק יותר גם ה6120 כולל את זה.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים אני לא כל כך מבין למה הירידה על התוכנה.כבר אמרו לך - שבעת שיחה אתה יכול לחזור לדף הבית ולעשות ככל העולה על רוחך - מבלי לנתק את השיחה - כולל להוסיף איש קשר חדש...אני לא מבין למה אתה צריך דף ועט לזה.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר תסכים איתי שבדבר כה פשוט רק האריכו את הדרך ולא עשו אותה נוחה למשתמש.
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים ברוב המכשירים פשוט לוחצים על הDIAL PAD, כותבים מספר ויש אפשרות להוסיף את המספר לאיש קשר חדש או ישןאם אין לך את האפשרות הזאת תוריד DIALER ONE מהמרקט, גם ככה הוא הרבה יותר טובה מהחייגן המקורי
פורסם 2010 באוקטובר 1015 שנים מחבר משומה את המספר של חברה שלי הוא לא מראה באנשי הקשר אבל כאשר אני מחפש אותה היא נמצאת.אחרי אוברקלוק ל1GHZ אין לי קליטה בפלאפון (אין שירות) פתאום,החזרתי לסטוק ומחקתי את הרוט ועדיין אין קליטה.בדקתי עם סים אחר ואין בעית קליטה.אולי מישו יודע איך לסדר?עריכה :בדרך מוזרה הוא חזר לפעול..מעניין למה זה קרה.בצעתי אוברקלוק ל-800mhz עם מתח נמוך בהרבה מהנורמה 41-vsel במקום ה56@550 שהיה.שיפור גדול מאוד וללא התחממות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.