עבור לתוכן

בשורה לחובבי הסימביאן המושבעים, ה-N8 של נוקיה מגיע לחנויות! (עדיין לא בישראל)

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3962443,00.html

אני אישית חושב שגם במקרה הזה נוקיה איחרה את הרכבת. המעבד לא מהשורה הראשונה, מערכת ההפעלה מחדשת מעט מאוד מהסימביאן ה"רגילה" המוכרת לנו ואין פה שום דבר שאמור לרגש או לגרום לי לרצות אותו בטרוף. אז נכון שיש מצלמה מעולה של 12Mp אבל זה אמור להגיע כבונוס לרוב המשתמשים - לא כגולת הכותרת (לטעמי לפחות) של הסמארטפון.

מה דעתכם?

פורסם

יש חובבים לסימביאן? ועוד מושבעים?

פורסם

מלבד B.D.B, לא נראה לי...

פורסם
  • מחבר

כנראה שכן, אחרת לא ברור למה נוקיה עדיין בוחרת בסימביאן ולא עוברת למערכת הפעלה אחרת (אנדרואיד) או מפתחת אחת חדשה ונורמאלית..ולא ,סימביאן^ XX זה לא חדש

פורסם

אחרי השקעה לא קטנה על הN86 שהוא היה לבסוף אכזבה.

לא מתכוון במכשיר הבא שלי להסתכל על פלאפון מבית נוקיה.

גם דבר אחד נורמלי שהיה זה NGAGE 2.0 גם אותו סגרו,

פורסם

מרחם על הבחור שירכוש את המכשיר הזה..

פורסם

כנראה שכן, אחרת לא ברור למה נוקיה עדיין בוחרת בסימביאן ולא עוברת למערכת הפעלה אחרת (אנדרואיד) או מפתחת אחת חדשה ונורמאלית..ולא ,סימביאן^ XX זה לא חדש

היחידים שימשיכו לקנות נוקיה הם מעריצי ה Brand, אלה שמשוכנעים שנוקיה זה הדבר הכי טוב שקרה לעולם מאז ה 5110 ב 1999 - ויש לא מעט מהם (עדיין), משום מה.

נוקיה הולכת עם הראש בקיר, וזה יקבור אותה בסופו של דבר.

פורסם

אחרי השקעה לא קטנה על הN86 שהוא היה לבסוף אכזבה.

אני דווקא מרוצה מהN86 שלי, פשוט לא בתור סמרטפון.

פורסם

ה N8 זה אחד המכשירים הכי פחות משתלמים שהעולם הזה ראה, ואני אישית לא מבין מה הולך לנוקיה בראש.

חוץ ממצלמה בומבסטית, הוא לא מציע הרבה, ואם אני ארצה מצלמה בומבסטית- אני אקנה אחת ייעודית. (או altek leo, או סאמסונג PIXON....)

פורסם

אני מקווה שעם ביאת המנהל החדש עכשיו הרמה גם תחזור. מאז ה-N95 לפני 4 שנים בערך לא יצא מנוקיה שום מכשיר חדשני. :nixweiss:

הבעיה עם נוקיה היא שהיא יורה חיצים לכל הכיוונים ולא סגורה על עצמה בתחום המערכות, יש לה את סימביאן, MEMO, MEEGO ואת המערכת הסגורה S40/60 אאל"ט. כמובן שהעתיד לדעתי צופן גם אנדרואיד על השורה, אבל שימקדו במערכת אחת-שתיים במקום לירות להרבה כיוונים.

מלבד זה נוקיה בדומה לסמסונג יצרה תת קטגוריה לכל קטגוריה, אם יש את הטופ, את התחתית ואת האמצע, הם פתחו קטגוריות ביניים. ככה יוצא מצב שאנחנו רואים אבולוציה הפוכה ל-5800.

בקצב הזה אם המנכ"ל החדש לא יחזיר את נוקיה לשורה נוקיה יתחילו לראות ימים כמו מוטורולה לפני הקאמבק שלהם עם אנדרואיד. :P

פורסם

גם המצלמה לא כזאת בומבסטית : http://www.engadget.com/2010/09/30/nokia-n8-vs-iphone-4-camera-showdown/

אבל בנינו המשתמש הממוצע בישראל ירצה לקנות נוקיה בגלל השם, בגלל שהוא תמיד איכשהו מציג נתונים מרשימים שלא שווים שקל, בגלל פרסום אינטנסיבי של חברות הפלאפון ובגלל ביטוח ושירות תיקונים מאוד זול שקיים לנוקיה...

פורסם
  • מחבר

המשתמש הישראלי בכל מקרה לא מזיז לנוקיה העולמית ולמכירות הגלובליות לכן גם אם פה ימכרו מכשירים כאלו כמו לחמניות חמות (מה שלא יקרה, הוא יהיה יקר מאוד ובסה"כ לא מיועד לתפוצה רחבה בטרוף) זה ממש לא ישנה את מצבה העגום של החברה/מערכת ההפעלה

פורסם

ה-N8 בעיניי זה המכשיר היחידי בינתיים שיכול להחליף את ה-PIXON12, הנוקיה בנוסף מגיע עם חיבור HDMI.

רמת איכות הצילום זה משהו שאני לא מתפשר.

גם כן, חסרון לדעתי זה גודלו של ה-N8 ליד הפיקסון12, בעיניי זה קצת מוריד מערכו.

אך עדין, מחכה להשוואה בינם בתחום הצילום.

פורסם

הבעיה של נוקיה זה שהיא מפוזרת על מאות מכשירים במקום לצמצם ולהתמקד במספר קטן יותר של מכשירים. לאפל יש מכשיר אחד, ל HTC אולי 10 בו זמנית, לנוקיה יש עשרות. החברה הזאת תהייה חייבת לעשות רה ארגון מקיף. לקבץ את כל המכשירים הזולים בקטגוריה אחת ולצמצם אותם, וליצור קטגוריה חדשה של סמרטפונים. נוקיה עוד יכולה להצליח כי יש שם כסף ויש שם כשרון. הבעיה היא שאין להם זמן. הם כבר בשלוש שנים פיגור מאז שאייפון יצא והם היו צריכים להבין לאן השוק הולך. ו 3 שנים בעולם הסלולר זה זמן נצח.

פורסם

הטעות של כולכם זה שרוב המשתמשים הרגילים כמו ילדי בית ספר,אמהות,אבות,סבתות וסבים לא רוצים מכשיר מסובך כמו סמארטפון. הם לא רוצים מחשב נייד,מספיק להם פלאפון פשוט עם טיפה תחכום ולא מעבר לזה.

אתה מגזימים בהערכת שווי השוק שלכם,קהילת אוהבי הסמארטפונים היא קהילה מאוד מצומצמת לעומת הקהילה הביתית של האנשים הפשוטים.

נוקיה שולטת במגזר הביתי,במגזר של אלה שעדיין מחפשים רק פלאפון כאמצעי תקשורת ותו לא.

בכול אופן ,נוקיה צריכה לעבור מהפך בשוק הסמארטפונים,להעיף את הסימביאן ולהשאיר אותו בשווקים הנמוכים הביתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים