פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים טוב שלום לכול.אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nmככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mwבקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיביוכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריךאו שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים אני חושב שב cdrom רגיל (לא צורב) יש לייזר כזה. לא יודע מה ההספקתביא cd rom שרוף ממעבדת מחשבים ותפרק ממנו את הלייזר (יש מדריך איך מפרקים את הלייזר מ dvd - כנראה אותו תהליך)
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מחבר ראיתי מדריכים כאלה הבעיה. שלא מצויין בשום מדריך איך עושים את זה מפורט ערכי נגדים קבלים וכל זה אם ראית מדריך מספיק טוב תוכל לכתוב קישור?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים ראיתי כמה שמסבירים איך עושים לייזר מ DVD הם כולם היו אותה רמהללייזר של ה CD תצתרך כנראה נגד יותר גדול (תנסה 4X הנגד של ה DVD)
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים הלייזר של הCD/DVD הוא לא IR אם הוא היה IR לא היית רואה אותהיצא לי לפרק את הDVD של הבית כדי לנקות את העינית והשארתי אותו פתוח וראיתי שאני מפעיל סרט רואים את הלייזר
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים הלייזר של CD הוא IR - http://www.repairfaq.org/sam/laserdio.htm#diolpv1bב DVD יש לייזר אם גל קצר יותר כי המידע בדיסק כתוב בצורה צמודה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.