עבור לתוכן

התייעצות בקשר לקנייה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום,אני מעוניין לקנות מכונת זקן של פיליפס, דגם שלא קיים בארץ וספק אם בכלל יגיע בזמן הקרוב,מכרים שלי טסים ללונדון ואני שוקל לבקש מהם לקנות לי את המכונה, אני מתלבט רק בגלל סיבה אחת,במידה ויש לי תקלה במכונה, מה אני עושה ולמי אני פונה? כי אחריות מן הסתם אין ואני מניח שגם אין חלפים למכונה הזו בארץ..

מה אתם אומרים?

פורסם

אפשר לדעת באיזה דגם מדובר? (לינק יהיה טוב)

בכל אופן, זו לא התלבטות נדירה אלא אחת שאופינית לכל אותם החבר'ה שמזמינים מכשיר אלקטרוני כזה או אחר (בעיקר פלאפונים) מחו"ל. זה אחד החסרונות (לעומת הרבה יתרונות גם). אתה מזמין מחו"ל שם עומד לרשותך מבחר גדול יותר, מחירים טובים הרבה יותר וכו' - והחסרון הוא בדמות האחריות (בעיקר). אם זה דגם שיש לו אח "תאום" (אולי) בארץ אפשרי כי תוכל להשיג חלקי חילוף. בנוסף, מנסיוני אין יותר מדי התקלקליות במכונות כאלו אם מתנהגים אליהם יפה, מנקים ולא מעיפים אותם מהחלון של הקומה

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת באיזה דגם מדובר? (לינק יהיה טוב)

בכל אופן, זו לא התלבטות נדירה אלא אחת שאופינית לכל אותם החבר'ה שמזמינים מכשיר אלקטרוני כזה או אחר (בעיקר פלאפונים) מחו"ל. זה אחד החסרונות (לעומת הרבה יתרונות גם). אתה מזמין מחו"ל שם עומד לרשותך מבחר גדול יותר, מחירים טובים הרבה יותר וכו' - והחסרון הוא בדמות האחריות (בעיקר). אם זה דגם שיש לו אח "תאום" (אולי) בארץ אפשרי כי תוכל להשיג חלקי חילוף. בנוסף, מנסיוני אין יותר מדי התקלקליות במכונות כאלו אם מתנהגים אליהם יפה, מנקים ולא מעיפים אותם מהחלון של הקומה

אם אני אכן אקנה, זו תהיה הפעם הראשונה שאני קונה מוצר חשמלי בחו"ל..

הדגם הוא ככל הנראה זה:

:http://www.usa.philips.com/c/mens-grooming/pro-with-multifunctional-display-qt4070_41/prd/

אני מחפש מכונה שתשאיר לי זיפים בני יום ,לא יותר מזה.. לפי מה שהבנתי זו המכונה המתאימה.

אשמח לקבל הערות בקשר לבחירה שלי אם יש לך..

פורסם

לא יודע איך אבל הלינק שנתת מעביר אותו לויקיפדיה :nixweiss:

פורסם

לא אוהב את המוצרים של פיליפס האמת.

יש לי את המכונה הבאה ועובדת כמו שצריך לא מעט זמן

http://www.moser-profiline-shop.com/Moser-ProfiLine-ChroMini-black/details_050.010_1591-0052.htm

נ.ב המכונה שהבאת לעיל נראה לא רעה בכלל.

פשוט יש חברות שמתמחות בדבר מסוים,ועושת את זה מעולה.

פורסם
  • מחבר

לא אוהב את המוצרים של פיליפס האמת.

יש לי את המכונה הבאה ועובדת כמו שצריך לא מעט זמן

http://www.moser-profiline-shop.com/Moser-ProfiLine-ChroMini-black/details_050.010_1591-0052.htm

נ.ב המכונה שהבאת לעיל נראה לא רעה בכלל.

פשוט יש חברות שמתמחות בדבר מסוים,ועושת את זה מעולה.

אני יודע,הסיבה שאני לא קונה MOSER היא שלפיליפס יש את הפטנט הגאוני ששואב את השערות לתוך המכונה,דבר שמאוד חשוב לי.

השאלה היא מה אני עושה במידה ויש לי תקלה במכונה הזו, זו מכונה דנדשה בחו"ל לפי מה שהבנתי , ואני לא רוצה לאכול אותה אם משהו יתקלקל לי..

פורסם

לא חיב שהמוצר יהיה בארץ שתוכל לתקן אותו פה ,הוא לא שונה מכנית ממכונה אחרת אני מאמין.

תבדוק אם יש למכונה "אחריות בינלאומית" שתהיה תקפה גם בארץ,מנגד תבדוק מי היבואן הרשמי של פיליפס ותדבר איתו לגבי הדגם אם הוא יגיע ואם כן אז מתי.

פורסם
  • מחבר

לא חיב שהמוצר יהיה בארץ שתוכל לתקן אותו פה ,הוא לא שונה מכנית ממכונה אחרת אני מאמין.

תבדוק אם יש למכונה "אחריות בינלאומית" שתהיה תקפה גם בארץ,מנגד תבדוק מי היבואן הרשמי של פיליפס ותדבר איתו לגבי הדגם אם הוא יגיע ואם כן אז מתי.

מה זה "אחריות בינלאומית"?

ולפי מה שהבנתי אלקטרה היא היבואן הרשמי של פיליפס בארץ.

פורסם

לדעתי שווה לקחת את הסיכון אם אין משהו מקביל בארץ במחיר טוב. זו בסה"כ מכונת תספורת ואין משהו מסובך שם שיכול להתקלקל מעבר ליכולת תיקון - זה לא פלאפון עם המון רכיבים יקרים בתוכו

פורסם
  • מחבר

לדעתי שווה לקחת את הסיכון אם אין משהו מקביל בארץ במחיר טוב. זו בסה"כ מכונת תספורת ואין משהו מסובך שם שיכול להתקלקל מעבר ליכולת תיקון - זה לא פלאפון עם המון רכיבים יקרים בתוכו

יש בזה משהו..והאמת היא שזה גם ממש זול,אם המחיר באנגליה זהה למחיר בארה"ב, אז זה יוצא באיזור ה220- שקל..לא צריך לשלם על זה מכס או משהו כזה לא?

פורסם

אני חושב שעל מוצרי חשמל רק מע"מ אבל לא סגור על זה כלל. בכל מקרה לא היתי בונה על זה שהמחיר בארה"ב יהיה זהה לזה של אנגליה אבל זה בטח משהו באזור ולא יקר כמו שבארץ

פורסם

תצאו מהנקודה שכל דבר יותר יקר בארץ זה ממש לא..

פורסם
  • מחבר

תצאו מהנקודה שכל דבר יותר יקר בארץ זה ממש לא..

ברוב המקרים זה נכון..

פורסם

גם אם במקרים בודדים זה נכון - זה לא משנה. אם במקרה הנ"ל (שעליו אנחנו מדברים, עזוב הכללות) יש הפרש משמעותי גם אחרי מע"מ וכו' - כדאי גם כדאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים