פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אהלןקניתי לפני שבוע אייפון ואני עדיין בשלבים הראשונים איתו וצריך עזרהכמה שאלות:1.קודם כל,למה כשאני מעביר רקע כלשהו אז האייפון דורס את הרקע הקודם שהעברתי ושם במקומו את הרקע החדש?ולמה לפעמים בכלל הרקע לא עובר,או שעד שהוא עובר לוקח המון זמן?2.כשאני רוצה להעביר צלצול האייטיונס אומר שאם אני אעביר את הצילצול כל המוסיקה ששמתי עד עכשיו תימחק.איך מסדרים את זה?3.כרגע המכשיר שלי לא פרוץ,ולכן הייתי רוצה המלצות להמון אפליקציות ומשחקים חינמיים טובים4.המצלמה נפתחת אחרי כמה שניות מאז שלחצתי על הכפתור שלה.האם זה בגלל שהתקנתי על המכשיר שלי כבר כל מיני תוכנות?תודה וחג שמח
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים 3. תפרוץ עם Jailbreak (חפש בגוגל)4.זה בסדר,ממה שראיתי זה אכן לוקח כמה שניות.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים לא הייתי שולח את חן מ לעשות JB לאייפון שלו, אפילו לא במעבדה מקצועית ומיומנת שדורשת על זה כסף.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אני ידוע לספור ולא חשבתי שמתחילים מהספרה 3 - אל תדאג. אני פשוט לא יודע את התשובות
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים מחבר הבעייה שלפרוץ אני עדיין לא יכול כי עוד לא יצאה הפריצה לגירסאת התוכנה 4.1 וחבל מאודאתה מכיר אתרים טובים לאפליקציות ומשחקים?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים ^ EPIC FAIL!!! APP STORE מתקדמים הא? מתי אני צריך להכין את הממ"ד כשיהיה לך רשיון טייס?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים www.iphones.co.ilתירשם לפורום, תשאל את כל השאלות שבעולם. יש שם הררים של iphone zombies שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלענות על שאלות בנוגע למכשיר, אתה תקבל שם מענה תוך 2-3 דקות בממוצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.