פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים שלום לכולם,יש לי אייפון 4 כבר שבוע וזה בעצם האייפון הראשון שלי.כל פעם שאני פותח אפליקציה או עושה פעולה בסיסית כמו ביצוע שיחה עלמנת לסגוראו לסיים את הפעולה אני לוחץ על הלחצן התחתון והיחידי בעצם במכשיר.גיליתי שלאחר שתי לחיצות אני רואה בעצם את הכל הפעולות שעשיתי והם למעשהעדיין פתוחות וצריך לסגור אותם. הבנתי איך לסגור אותם אבל זה ניראה לי מתישומטומטם מצד אפל לדרוש ממני כל פעולה שאני עושה לגשת לריבוי משימות ולסגוראת הפעולה אחרת זה גוזל סוללה והאינטרנט יכול להשאר כל הזמן פתוח ???השאלה היא האם אני פועל נכון ? יש דרך למנוע את הכניסה לריבוי משימות כל שנייה ?תודה מראשטל.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים רוב התוכנות נמצאות במצב השהיה בו הן כמעט לא לוקחות משאביםתסגור פעם ביום תוכנות שאתה לא צריך וזהו
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר אוקיי תודה שאלה נוספת לגבי המצלמה ב LG KC910 שיש לי קיימים ים אפשרות למצלמה ממש כמו במצלמה דיגיטלית כולל זום ובאייפון לא מצאתי שום אפשרות פרט ממעבר מוידאו וצילום
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אפשר לדעת למה הזום אופטי חסר תועלת? אם זה היה זום דיגיטלי הייתי מבין.. אבל אופטי?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אם כבר הנושא הזה...גם לי יש אייפון 4...איך סוגרים תוכנות חוץ מלחיצה על מסך הבית שזה לא ממש יוצא מהן?
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים אם כבר הנושא הזה...גם לי יש אייפון 4...איך סוגרים תוכנות חוץ מלחיצה על מסך הבית שזה לא ממש יוצא מהן?לוחצים פעמיים על כפתןר הבית, לחיצה ארוכה על אפלקיציה, ואז על האיקס כדי לסגור.אם יש לך ג'יילברייק תוריד את remove recents מהסידייה, אחלה דבר, הוא מראה לך מה באמת פתוח באותו רגע ולא את כל מה שפתחת בשנתיים האחרונות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.