עבור לתוכן

עזרה: משיכת מספר כתובות IP מהDHCP של הכבלים עם נתב

Featured Replies

פורסם

אז אני לא מבין למה אתה לא עובר לקושחה המקורית, במה היא נחותה מDD-WRT, אני חייב לציין שאין לי בכלל נסיון עם קושחות שהן לא מקוריות

• תגובות 34
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין למה אתה לא עובר לקושחה המקורית, במה היא נחותה מDD-WRT, אני חייב לציין שאין לי בכלל נסיון עם קושחות שהן לא מקוריות

ה DD-WRT היא רמת אחרת לחלוטין. היא מציעה אפשרויות שיש רק בראוטרים מקצועיים שעלותם הרבה יותר גבוהה.

למעשה חוץ מעניין ה NTFS אין לקושחה המקורית שום דבר יותר טוב... אם ה USB ב DD_WRT היה עובד כמו שצריך, עם ראוטר כזה אתה יכול להתקין תוכנת טורנטים ולחבר כונן USB חיצוני ואתה לא צריך אפילו מחשב כדי להוריד טורנטים. תחשוב על זה כעל מחשב שפועל 24\7

פורסם

נשמע מעניין, אולי יתקנו את עניין ה USB בעדכון הבא?

פורסם
  • מחבר

חסרים דריברים בקושחה על מנת שיפעל כמו שצריך. בין היתר חסר הדריבר של ה NTFS.

התקנתי את ה OpenWRT שזה הבסיס ל DDWRT ובו הצלחתי לאפשר גישה לDOK עם NTFS אבל משום מה לא הצלחתי להריץ SAMBA3... הגעתי למצב בו זה ניגש להתקן ואז מבקש שם משתמש וסיסמא ומה שהגדרתי וגם לא ה ROOT לא עובדים :nixweiss:

אם יש לך רצון תתקין OPENWRT ותשחק עם זה, על הדרך תלמד גם קצת לינוקס. אתה יכול להגדיר אותה לעשות בערך כל מה שבא לך ברגע שאתה מחבר התקן איחסון חיצוני - אז אין מגבלה למקום והשמיים זה הגבול (אם היכולת שלך להבין אנגלית) :)

נ.ב

מצאתי ב DD-WRT באג שקשור ל DHCP ולWAN וזאת הסיבה למה זה לא עבד לי... בסוף הצלחתי לסדר את זה :)

פורסם

יפה, אני מעדיף לא להתעסק עם זה בינתיים שלא יהרס משהוא מיכוון שאין לי מספיק ידע בקושחה הזאת.

הDD-WRT עדיין חדשה ל1043 אני מניח שתצא בשנה הקרובה גרסא שתתן את כל הבעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים