פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים לא יודע אם זה קשור, זה פשוט המחשב הראשון שלי עם ווינדוס 7הגדרתי חיבור רשת עם הצפנת WPA - PERSONAL כמו שבראוטר מוגדרהכנסתי את הסיסמא ואת סוג ההצפנה AESוזה לא מתחבר ליבראוטר אני רואה שמוגדר לי תדר 12 שרץ על 2.467במחשב אני לא יודע איפה להגדיר את זה, זאת הבעיה? איפה מגדירים את זה?עוד רעיונות?נתב לינקסיס wrtgl54 לא עבר שום עדכון או משהו כזהתודה.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים אין מה להגדיר במחשב, במיוחד במערכת הפעלה ידידותית כמו ווינדוס 7, אם הנתב עובד, פשוט תחפש את הרשת, לחץ על התחברות, הוא יבקש ממך להקיש את הסיסמא ושלום על ישראל,אם יש לך בנתב אופציית אבטחה שך WPA2 זה עדיף!.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר יש לי אבטחת WPA PERSONAL (לא 2)הנתב עובד כי אני כרגע מחובר עם הנייד השני שליכשאני לוחץ התחבר ומזין את הסיסמא זה רושם לי windows was unable to connect to 888888 שזה שם הרשת שלי.וכשאני נכנס לtroubleshoot זה רושם לי שהרשת מוגדרת HIDDEN ושאו שהיא מחוץ לטווח או שההגדרות לא תואמותאבל לפי הטווח יש לי 4 מתוך 5 קווים של קליטה, וההגדרות זהות למה שהוגדר בראוטר.
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים מחבר תודה רבה לכולםאבל בסוף הבנתי מה הבעיה וסידרתיהבעיה היתה שבהגדרה של הראוטר אני צריך להכניס MAC של המחשב החדש אחרת לא יתחבראז הוספתי ועכשיו התחבר.תודה רבה לכל העוזרים!
פורסם 2010 בספטמבר 3015 שנים MAC זה לא יותר מבדיחה אם אתה מחשיב את זה בתור אמצעי אבטחה.הצפנה עם WPA2 כאשר היסמא היא מספיק מורכת ולא dictionary זה באמת אבטחה עד כמה שניתן עם הציוד הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.