עבור לתוכן

בעיה בכונן פלאש של Sandisk 16GB

Featured Replies

פורסם

קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק.

מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל.

יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!

פורסם

אם אתה מנסה להעביר קבצים שהנפח שלהם הוא מעל 4GB אז תצטרך לעבור למערכת קבצים NTFS. פרטים בסטיקי.

אם זה אינו המקרה אז תפרט קצת יותר.. מה זה אומר "ואז היה בעיה"?

פורסם
  • מחבר

מה שקרה לי הוא זה:

שקיבלתי את הכונן התחלתי להעביר כמה דברים אליו הרבה קבצים שונים שרציתי להעביר למישהו דרך הפלאש כל קובץ היה באיזור ה300 מ"ב בשלב מסוים בזמן העברה של הדברים נגמר ה16 גב שהיו פנוים בהתחלה אבל לא הספקתי להעביר את כל מה שרציתי אז החלטתי למחוק כמה דברים שהיו פחות חשובים ולשים דברים יותר חשובים אבל מתי שמחקתי את הקבצים עדיין לא היה רשום שגודל התפנה אז החלטתי למחוק את הכל כי חשבתי שאולי זה יפתור את הבעיה וגם זה לא פתר את הבעיה אז עכשיו יש לי כונן פלאש בגודל 16 גב שאין עליו אף קובץ אבל המחשב חושב שיש עליו 16 גב ושאין מקום להעביר שום קובץ (למשל אם אני בודק במאפיינים הוא אומר שהכונן תפוס ב16 ג"ב ושיש רק איזה 7 מ"ב פנוי למרות שאין כלום על הכונן והכל אמור להיות פנוי) ושאני מנסה להעביר קובץ הוא רושם "הדיסק בכונן היעד מלא נא לשים דיסק חדש"כאילו שכל המקום תפוס למרות שמחקתי את הכל?

מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

פורסם

מה שמחקת נמצא [עדיין] בסל המחזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים