עבור לתוכן

noise margin ממש נמוך, האם בזק צריכים לעשות משהו בעניין?

Featured Replies

פורסם

אני על תשתית בזק עם 15 מגה

הנה נתוני הקו:

Noise Margin   7.7 dB   12.9 dB
Line Attenuation 10.5 dB 6.8 dB

כפי שאתם רואים למרות שהattenuation שלי ממש נמוך בגלל הNGN שזה מצויין! אז זה די חשוד שהnoise margin ממש נמוך!

מה שגם אני לא מקבל את ה818kb שלי שזה 102.25KB אלא משהו בסביבות 796kb שזה בסביבות 98KB שזה רוחב פס תשתית בארץ שאני לא מקבל!

התומך במוקד אמר שזה סביר וזה בסדר גמור למרות שאמרתי לו שאני אמור לקבל את האפלוד המלא שאני משלם עליו ושהnoise margin לא אמור להיות כל כך נמוך

לדעתכם זה קריטי ואני צריך לעמוד על זה שיסדרו את הnoise margin? קראתי כל מיני פוסטים עם מקרה דומה שהם עוד שנייה הגיעו ל5 noise margin (התנתקויות) ואמרו להם מהר לפנות לתשתית כדי לסדר את זה ושצריך להיות להם לפחות 30 עם attenuation כל כך נמוך

פורסם

הנתונים שלך די סבירים לחבילות של 15 מגה.

מקבלים 30 NM רק בחבילות שנמוכות מ-10 מגה בדרך כלל, ככל שהחבילה גדולה יותר כך ה NM בדרך כלל נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שברגע שהם שמים לי 20 מגה המודם לא יסתנכרן יותר...

אבל מה בדבר זה שהם לא יכולים לספק את האפלוד המלא שהיה לי?

פורסם

ברגע ששמים לך 20 מגה זה כבר VDSL , מזמינים טכנאי אליך והוא מתקין מודם שתומך+ משנים את הגדרות החבילה שלך.

גם 30 מגה זה אותו העניין, אל תדאג זה לא מה שיגביל אותך.

לגבי ה UPLOAD יש אחוז סטייה של 10-15 אחוז אז התוצאות שלך הם גם בסדר.

פורסם
  • מחבר

תגיד, האחוז סטייה הוא בגלל ה15 מגה שכבר די בסוף של הADSL2+?

פורסם

האמת ש-15 מגה בבזק כבר באמת משתמש ברוב הCAPACITY של הקו ב ADSL2+, למעלה מזה כבר מעבירים אותך ל VDSL.

רק דבר אחד לא הבנתי, למה אתה חושב שאתה צריך לקבל 818 בUPLOAD?

ה UPLOAD גם ב-10 וגם ב-15 הוא 800.

פורסם
  • מחבר

נכון הם אומרים שרק 800, אבל בזק בינלאומי נותנים 818...

גם לי זה מוזר למה הייתי מקבל 818 אם עכשיו הם אומרים לי שהם נותנים רק 800

אבל יש משהו בDSL STATUS שאולי יכול לענות על זה...

יש מצב שזה בגלל זה?

DSL Speed (DS/US)   18756/930 Kbps

ודרך אגב חבל שהם לא מודיעים ש15 זה כבר בסוף של הADSL2+ ושיש מצב שתהיה סטייה באפלוד לפני שאני רוכש את החבילה, אם הייתי יודע הייתי כבר לוקח 20 מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים