עבור לתוכן

מה כדאי SONY ERICSSON X10 או GALAXY S ?

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם וערב טוב!

נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט )

דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10)

מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר ,

ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכזב...

בתודה רבה רבה לכל העוזרים...

מה הכי כדאי לי רבותיי ?

פורסם

השינויים שסוני עשו במערכת הפעלה מאוד טובים, אם יביאו אותו עם 2.1/2.2 זה יהיה מצויין. גם המצלמה שלו מאוד טובה בהשוואה לאנדרואידים אחרים. החיסרון הגדול שלו זה המסך, באור יום חזק אתה לא תיראה כלום, המסך מציג רק 65K צבעים ובכללי מדובר במסך פשוט בהשוואה למסכים שיש בפלאפונים של HTC או סמסונג. עוד חיסרון של המסך זה אי תמיכה ב multi touch.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לקנות GALAXY S ( עם אחריות כמובן )הכי בזול כמה שניתן,?

ועדיף גם תשלומים (חייל)...

פורסם

גלקסי S נכון להיום ניתן להשיג רק בחנויות פרטיות. הכי זול שראיתי זה כ-3400 ש"ח ובדר"כ זה מגיע עם עד 3 תשלומים ללא ריבית. אם תרצה 36 תשלומים זה יעלה לך בתוספת של מאות שקלים (ריבית על התשלומים) ואף יכול להגיע לכ-4000 ש"ח

פורסם

לך על המיילסטון, יש אותו בסלקום בתנאים יחסית נוחים לתשלום, אבל אתה יכול לחסוך אם אתה קונה מחנות פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים