עבור לתוכן

טמפטורה גבוהה בכרטיס מסך HD5770

Featured Replies

פורסם

אז לא מזמן התלוננתי פה על טמפטורה גבוהה במעבד, אבל הצלחתי לסדר את זה ממש יופי ועכשיו נדיר שהוא עובר את ה- 60 מעלות במאמץ.

עכשיו אני פוחד לגבי הכרטיס מסך 0_0, מדובר על Shppire HD5770 הגרסה חדשה יותר (יש 2 גרסאות כאלה שאחת יותר חדשה או משהו),

אחרי משחק ארוך במיוחד (כמה שעות טובות) בסטארקראפט 2, זה הגיע ל-90 מעלות אומנם אני לא יודע כמה זמן זה נשאר על 90 מעלות כי שיצאתי זה היה בסביבות ה- 70 אבל המקסימום שנמדד היה 90 שאני יודע שזה מוגזם לגמרי לכרטיס מסך כזה.

ב- idle זה בדר"כ 49-53, מחיפוש בפורומים אני רואה רק שבחות של אנשים על הכרטיס מסך הזה דווקא מהבחינה הזאת. שזה במנוחה רק 27-30 מעלות וזה לא עובר את ה-80 וכו' אז מצבי רע מאוד לגבי זה.

בעיקרון אני יודע שאי אפשר יותר מידי לעזור בלי להבין איך נראה המארז כמה מאוורים יש לי שמכניסים ומוציאים אוויר וכו'...

אז יש לי 2 שאלות ספציפיות ומקווה שתוכלו לענות עליהם.

1. יש מאוורר יותר מומלץ ממה שמגיע עם הכרטיס מסך הזה? להשים אותו או משהו..

2. חשבתי לפתוח מכסה צדדי אחד של המחשב ולהשאיר את המחשב פתוח וזה מאפשר זרימת אוויר, במחשב הישן שלי שהיו לו יותר מ-6 שנים נדפק המאוורר של המעבד או משהו ופתחנו צד אחד של המארז (במקום להשקיע כסף על הדבר הזה) וזה עבד די מפתיע בצורה ממש טובה עם טמפטורות נמוכות על משחקים די כבדים לחומרה שלו.

זה נראה לכם מומלץ?

אני יודע שיכול להכנס אבק אבל תמיד אפשר לנקות

פורסם

אמאלה טמפ מפחידות אפילו לקיץ כזה.

1. לפי דעתי אין מנוס להחליף את הקירור של הכרטיס. אני אוהב את הקירורים של AC: http://www.arctic-cooling.com/catalog/main.php?cPath=2

2. בהחלט אפשרי להשאיר את חלון המארז פתוח, תקבל של 2-4 מעלות פחות. תצטרך לנקות מאבק לעיתים תקופות יותר, אך עם כניסת החורף בתקווה) תוכל לסגור את החלון

פורסם

@blabla600

לפני שאתה מחליף קירור, תנסה לקבוע ידנית את מהירות המאורר של כרטיס המסך שברשותך, אפשרי לעשות זאת בתכנה של ATI.

פורסם
  • מחבר

על כמה כוח מאוורר להשים את זה?

פורסם

תרכיב בדופן של המארז מאוורר 120 מ"מ

פורסם
  • מחבר

יש לי מותקן, שמוציא אוויר בגודל 120mm, ויש לי מאוורר קטן יותר מאחורה שמכניס אוויר

פורסם
  • מחבר

פתחתי את הצד הפחות חשוב של המארז, זה שכשפותחים אותו הוא עדיין נראה די סגור כי זה מהצד שהלוח אם וכל זה מודבק עליו, זה עזר דווקא,

הכרטיס מסך עומד עכשיו על 45 מנוחה שזה חדש :-P

אבל אני יבחן אותו עכשיו במבחן המשחק,

דרך אגב הוא נטה להתחמם ל-90 מעלות דווקא ב- סטארקראפט 2

פורסם

@blabla600

תשמע זה לא מי יודע מה מפחיד -.-, 90 מעלות זה חם אך לא ישרוף לך את כרטיס המסך, בכל מקרה תתנסה במהיריות של המאורר, 45% בהתחלה ותמשיך משם.

כמובן שיותר מהר = רעש, אם זה יציק לך by all means תחליף קירור.

פורסם

סטארקראפט2 גורם לכרטיסי מסך להתחמם יותר מידי. זו בעיה ידועה.

אתה צריך להוסיף מגבלת פריימים לקובץ הקונפיגורציה של המשחק. תעשה חיפוש בגוגל ותמצא.

פורסם

ותהפוך את המאוורר מאחורה כך שהוא יוצא אויר ולא יכניס.

פורסם

90 מעלות זה גבוה..אבל עדיין לא חורג מכלום..שפר את הסירקולציה ותעלה את הRPM..אין לך צורך ביותר מזה..

פורסם
  • מחבר

סטארקראפט2 גורם לכרטיסי מסך להתחמם יותר מידי. זו בעיה ידועה.

אתה צריך להוסיף מגבלת פריימים לקובץ הקונפיגורציה של המשחק. תעשה חיפוש בגוגל ותמצא.

וואלה צודק, הוספתי עכשיו , נראה לי יהיה יותר טוב, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים