פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים באופן כללי, מבלי להכנס ליצרנים ספציפיים, אילו חלקים אני צריך על מנת להרכיב NAS בבית?
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים ?חלקים?מחשב שעובד, עם דיסק קשיח אחד לפחות, וכרטיס רשת טוב ממולץ 1 GBIT.נתב או SWITCH (אם יש לך ראוטר בבית אז אתה בסדר)מה עוד חשבת שצריך?אפשר להתקין עליו את המערכת FREENAS.אין לי בכלל נסיון בזה, אבל אני לא מבין מה הסיפור...
פורסם 2010 בספטמבר 2615 שנים מה שיקבע לך את הגודל זה המארז.השאלה היא כמה דיסקים אתה רוצה לחבר, כי אם הרבה, אז צריך לוודא שכולם ייכנסו במארז. כנ"ל לגבי הלוח אם לוודא שיש מספיק חיבורי SATA.בגדול, זה מחשב רגיל לכל דבר. אני מניח שהוא יפעל 24/7, אז שקט יהיה חשוב לך, אז כדאי להשקיע במאווררים שקטים.מעבד לא צריך משהו מפוצץ, אני הייתי מחפש איזה כפול ליבה עם מתח נמוך.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים NAS תוצרת בית הוא לא "יעודי" אלא מחשב רגיל עם מערכת הפעלה יעודיתגודל הNAS תלוי בכמות הקשיחים שתרצה להכניס לתוכו
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים חשבת לקנות NAS במקום לבנות בעצמך?ראיתי שבKSP מוכרים NAS של 2 ג'יגה של SEAGATE ב940 שקלים.תוכל לבנות משהו עם יותר אחסון ויותר פי'צרים, אבל הוא לא יהיה כל כך שקט/אסתטי/קטן/יצרוך מעט חשמל.
פורסם 2010 בספטמבר 2915 שנים דעה קטנה על הנושאיש NAS ויש NAS... הסיגייט הוא אחסון רשת בלבד, לא מכיל אופציות "מורכבות" שיש בNAS יעודיים קנויים של חברות כמו qnapלגבי ה"טענות שלך"שקט = ממש לא בעיהאסטתי = צודק, החבילה קטנה יותר אבל מוגבלת בהרבהצריכת חשמל = תכיר את הATOM
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.