עבור לתוכן

איטיות בבזק בינלאומי + בזק 2.5 מגה

Featured Replies

פורסם

שלום, חג שמח!

שידרגתי לפני חודשיים + - את המהירות גלישה שלי מ 1.5 ל 2.5. ההחלטה הייתה להשאר בבזק בינלאומי מכיוון שהם היו איתי עד עכשיו בסדר גמור מבחינת מהירות ושירות.

ולגבי בזק... עדיף לא לפרט :) זה או בזק או הוט, אז החלטתי להשאר עם בזק למרות כל התקלות.

מרגע "השידרוג" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) , חוץ מחור בכיס ומחיוב שגדל, אני לא רואה מהירות יותר גבוהה. אני לא נהנה מהאינטרנט.

המהירות מגעילה, פשוט מגעילה... אין לי מילים אחרות לתאר.

אני משלם כ"כ הרבה כסף ולא מקבל כלום!

בסה"כ אני מנסה לראות סרטון קצר ביוטיוב, 3:36 דק', 480p (שלא תחשבו 1080P או משהו כזה), וכל שנייה הסרטון נתקע!

בבדיקות שאני עושה דרך האתר של התשתית, הספק וגם SPEED TEST אני מקבל את 2.5 אבל בפועל אני לא מרגיש את זה.

967252536.png

ZIPPYSHARE מוריד לי על 50, יוטיוב לא זז, ג'ימייל בקושי נכנס, טורנטים איטיים יותר ממה שהיה לי 1.5 .. איפה השיפור שהייתי אמור לראות?

רק בישראל אתה יכול לשלם יותר ולקבל פחות ממה שהיה לך קודם.

חג שמח

פורסם

טוב זה לא חדש הרבה מתלוננים כאן על המהירות בבזק בינלאומי.

תקרא הודעות קודמות

פורסם
  • מחבר

קראתי. אני יודע שזה לא חדש לאף אחד...

זה בעיקר להוציא קצת עצבים על הנוכלות של החברות האלה ועל הדרך אולי לקבל תשובה\עזרה :)

פורסם

תשמע,

אני לקוח של בזק בין לאומי כבר כמה שנים טובות ואכן הם היו מצויינים עד לפני כמה חודשים שהתחלתי לסבול מאיטיות בגלישה והורדות (אני בחבילת 5 מגה) ומשום מה כמו טמבל חיכיתי וחשבתי לתומי שזה יסתדר וזה זמני.

לא יודע מה הבעיה ספציפית אצלך והאם דיברת איתם וניסו לעזור לך,אבל אני דיברתי ביום חמישי עם נציג שלהם ששינה הגדרות לא יודע אפילו איזה כי כמובן לא משתפים אותנו מה הם עושים שם וניתן להגיד שבהחלט יש שיפור רציני אצלי.אמנם הגלישה לא משהו עדיין אבל ההורדות מרפידשר והוטפייל השתפרו פשוט פלאים ואני מקבל רוב הזמן את המקסימום כמו שצריך להיות,עדיין מפתיע אותי מאוד.הבחור אמר שהוא יתקשר אליי מחר בערב לשאול האם באמת יש שינוי לאחר מה שהוא עשה ונראה איך זורמים הלאה מבחינת גלישה לפחות.

שווה לבדוק איתם מה קורה אצלך לפני שאתה מרים ידיים ומחפש ספק אחר שסביר להניח שגם הוא עושה TRAFFIC SHAPING כמו כולם ולכן יכול להיות שתרגיש בהבדל גדול וגם יכול להיות שלא,החלטה שלך בסופו של דבר.

אני בכל אופן אשמח לשמוע האם נפתרו לך הבעיות אנא עדכן אותנו. :xyxthumbs:

פורסם

אשמח אם תפנה אלי לפרטי, יש לי שאלה כללית אליך - תודה.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

צחוקים, הא? אין לך מה להגיב אל תגיב.

אשמח אם תפנה אלי לפרטי, יש לי שאלה כללית אליך - תודה.

שלחתי לך הודעה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים