עבור לתוכן

פלאפון קונספט מעניין Mozilla Seabird

Featured Replies

פורסם

פשוט קונספט מעניין ואיכותי

השימוש ב2 מקרנים פנימיים הוא גאוני לדעתי

פורסם

נראה מדהים ועתידני אבל אני לא מוצא לזה שימוש פרקטי ביום יום. רק אהבתי את המקלדת הגדולה- רעיון פנטסטי!

פורסם

ואווווווווווווו נראה מדהים

ד"א זה גם טלפון?

פורסם

כן, בד"כ דברים בלתי אפשריים נוטים להיראות מגניבים ואדירים.

עכשיו תחשבו על איזו סוללת 3500 מיליאמפר עצבנית שמכשיר כזה יצטרך, העובדה שהוא ישקול מעל 200 גרם, ועוד.

אני תמיד בעד קונספטים חדשים, אבל בשיא הרצינות, צריך לשמור דברים כאלו בגבולות ההיגיון....

מוזילה הלכו קצת רחוק מדי, גם אני יכול ליצור תיאור של מכשיר החלומות שלי, רק לא להנפיש אותו יפה כמוהם.

פורסם
  • מחבר

לך תדע מה המעבדות של MIT יוציאו, הם כבר שלפו מזמן כמה רעיונות מעניינים כמו טעינה מהירה בדקה... רק צריך לחכות שזה יהפוך למסחרי

פורסם

לפחות זה עדיף על סרטון החזון הצולע של נוקיה בנוגע לעולם הסלולרי ב 2015.

פורסם

לך תדע מה המעבדות של MIT יוציאו, הם כבר שלפו מזמן כמה רעיונות מעניינים כמו טעינה מהירה בדקה... רק צריך לחכות שזה יהפוך למסחרי

זו לא הנקודה....

אני מניח שאתה יודע כמה חום מקרן פיקו פולט, אז 2?

אני מניח שאתה יודע כמה חשמל הם צורכים, אז..... 2?

אני מניח שאתה יודע בערך מה גודל המודולים של הדברים האלו, אז.............2?

סאמסונג בקושי הוציאו את ה BEAM שלהם אחרי מליון בעיות ושינויים בתכניות, והוא בלוק לא קטן. לא רוצה לחשוב לאיזה מימדים הוא היה תופח עם עוד מקרן.

גם לגבי טעינה מהירה, לא תעזור הטעינה הכי מהירה בעולם אם עדיין צריך סוללה של 3.5 אמפר.

בקיצור, אולי איפושהו ב 2015/16. כרגע? לא....

פורסם

זה סה"כ "התחרות" של מוזילה לקונספטים, אין לזה ממש שום קשר לטלפון או גאדג'טים, היו המון המון קונסטפים לכל דבר כמעט בחיים זה אחד מהם.

פורסם

לך תדע מה המעבדות של MIT יוציאו, הם כבר שלפו מזמן כמה רעיונות מעניינים כמו טעינה מהירה בדקה...

או חשמל אלחוטי לחלוטין..

פורסם

קונספט מגניב ביותר! אהבתי! :xyxthumbs:

אומנם כיום לא הכי ישים, אבל לעת ימים אני מתאר לעצמי שנזכה לראות מוצר שכזה/ משהו דומה. אני מתאר לעצמי שבקצב ההתפתחות הנוכחי נזכה לראות מוצר דומה לפני 2020.

בהחלט הסרטון קונספט של נוקיה נראה צולע ביחס לסרטון הנ"ל, זה מזכיר לי גם את הקונספט של הלפ-טופ המתגלגל המפורסם ההוא שיכול להיפך לטאבלט ענק.

ממש מה שנקרא- STAY TUNED! 8) (העתיד נראה טוב...)

פורסם

את הקטע הזה של המקלדת המוקרנת אפשר לעשות כבר היום למיטב ידיעתי. יש מקלדות כאלו שנמכרות במשהו כמו 100$-150$.

http://www.thinkgeek.com/interests/techies/8193

אני לא יודע למה עדיין לא הכניסו את זה לאף טלפון נייד...

פורסם

כי אולי הגודל כן קובע? :nixweiss:

פורסם

זה לא כזה גדול, רוב המקום הוא לסוללות. בכל מקרה יש כבר דגמים\אבי טיפוס עם מקרני פיקו והם לא כאלו גדולים, ופה זה מערכת פשוטה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים