פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים מה זה "יותר איטי"? כמובן שיהיה לך יותר jitter כאשר התקשרות עוברת בערוץ אלחוטי. תחשוב על זה שאין לך אפילו collision avoidance כמו בחיבור קווי.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים כן. יש סיכוי סביר שהפינג יהיה גרוע יותר.המידע עובר המרה לאלחוטי ובחזרה, עובר עוד שכבה של תיקוני שגיאות. הדברים האלה לוקחים זמן. אולי לא הרבה אבל זה בהחלט יכול להשפיע על פינג.
פורסם 2010 בספטמבר 2315 שנים תחשוב על זה שאין לך אפילו collision avoidance כמו בחיבור קווי.דווקא ההפך. בחיבור אלחוטי יש ccma/ca (collisio avoidance) ובקווי יש ccma/cd (collision detect).
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים בשביל לקבל חווית משחק מקסימלית עדיף קליטה אלחוטית מלאה, אחרת יהיו לך Packet loss וכמובן שהכי עדיף זה חיבור קווי,עשיתי בדיקה היום כי אני גם משחק ברשת שאלחוטי ומסתבר שקיבלתי פינג יותר טוב ויציב עם חיבור קווי, אבל אצלי בעייתי חיבור קווי לכן אשאר אם אלחוטי ואסבול קצת
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים מחבר הבנתי.אני פשוט הולך לקנות מחשב חדש למשחקים ואני אקנה גם כרטיס אלחוטיאני רוצה לקנות גם את המשחק באטל פילד כי הבנתי שאי אפשר לשחק ברשת אם מורידים את המשחקוכמובן שאני רוצה גם לשחק באסטרטגיה כי אני מחפש משחק שיפתח לי את יכולת התכנוןאיזה משחק אסטרטגיה מתאים?
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים אם באמת אתה לא יכול לחבר את המחשב בכבל למודם או לנתב,אז תשקיע בכרטיס רשת אלחוטי עם 3 אנטות, של חברה מוכרת, משהוא שהוא קצת מעל הסטנדרט,אם כבר משקיעים במחשב משחקים שגם ככה יקר, כדאי לשקיע עוד קצת בכרטיס רשת איכותי שמאוד מאוד חשוב לדעתי לחווית המשחק.
פורסם 2010 בספטמבר 2415 שנים יש ראוטר וכרטיס רשת של לינקסיס שלפי מה שטוענים נותנים מהירות הרבה יותר גבוהה שקוראים לו WRT54GXאבל אני חושב שכבר כל כרטיס וראוטר בתקן N הרבה יותר טובים ממנו לא?
פורסם 2010 בספטמבר 2515 שנים אכן, גם אם המוצר איכותי לא שווה לקנות אותו אם הוא לא תומך בטכנולוגיה העכשווית,כמו שתקנה וולו ישנה או מאזדה חדשה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.